Velkommen til Albania – en uberørt feriefavoritt!

Albania topper listene for neste sommers hotteste reisemål – og det er ikke uten grunn! Krystallklart vann, spennende historie, gjestfri lokalbefolkning, spektakulær natur og flotte hoteller er bare noe av det Albania har å by på!

Se utvalgte reiser til Albania »

Hvilket reisemål & hotell passer best for deg?

Havnen i Saranda, Albanias Riviera

Saranda – den albanske rivieraen!

Saranda lokker med turkist badevann og kritthvite strender omringet av flott landskap. Langs strandpromenaden ligger restaurantene på rad med lokale spesialiteter på menyen. Bare en båttur unna ligger Korfu – hva med en kombinasjonsreise?

Bestill reise til Saranda her »

Premium Beach, Durres Riviera

Durres Riviera – barnefamilienes favoritt!

En milelang, silkemyk sandstrand, et stort uvalg av spisesteder, lekeplasser for barna og aktiviteter for hele familien kombinert med flotte familiehoteller og mange fasiliteter – Durres Riviera er barnefamiliens feriedrøm!

Bestill reise til Durres Riviera her »

Santa Quaranta er perfekt for par som reiser til Saranda, Albania

Santa Quaranta – elegant og eksklusivt!

Vi tør å påstå at dette er et av de fineste hotellene du finner i Saranda! Med en perfekt beliggenhet på stranden, luksuriøs innredning og en á la carte restaurant gir hotellet en eksklusiv følelse. Perfekt for avkobling!

Passer best for: voksne, par

Les mer om hotellet og bestill reise her »

Hotellområdet på Premium Beach ligger rett på stranden

Premium Beach – både for de store og små!

Premium Beach har noe for hele familien. En milelang, barnevennlig sandstrand ligger rett utenfor døra og utvalget av aktiviteter og lekeplasser i området er stort. Trenger du litt ekstra luksus kan du nyte godt av hotellets egne spaavdeling!

Passer best for: barnefamilien

Les mer om hotellet og bestill reise her »