Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 195 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-31


9 av 10

+
Ryddig, rent, veldig god service, meget god og variert mat. God tilgjengelighet til bassenger, treningsrom. Grei adkomst til busser, drosjer mm. Grei avstand til sentrum av Funchal.
-
Savnet noe bedre tilgang til sjø og turområder i terreng. Men det har vel i hovedsak med naturforholdene på Madeira å gjøre. På hotellrommet var deler av rommet dekket av vegg- til veggtepper som kan trekker til seg støv, partikler. Heldigvis ble teppene støvsuget hver dag.

Bekreftet gjest: 2024-03-17


10 av 10

+
Beliggenhet, personalet, det store badet og utsikten mot havet
-
Alt var perfekt.. Noe mer alternativer til gluten og melke allergikere i frokostsalen hadde vært fint

Bekreftet gjest: 2024-03-10


7 av 10

+
Veldig hyggelig og imøtekommende ansatte
-

Bekreftet gjest: 2024-03-10


10 av 10

+
Hyggelig og imøtekommende personell.
-

Bekreftet gjest: 2024-03-10


8 av 10

+
Frokost, rent og ryddig ved bassenget
-

Bekreftet gjest: 2024-02-11


9 av 10

+
-
Skulle ha rom med full sjøutsikt, men grunnet oppussing så fikk vi ikke helt i front. Kjedelig når man har bestilt og betalt for full havutsikt 😰

Bekreftet gjest: 2024-02-11


9 av 10

+
Grei beliggenhet
-
Det blir sikkert enda bedre når oppussing av restaurant er ferdig...

Bekreftet gjest: 2024-02-11


8 av 10

+
Beliggenhet, frokost, service, fasiliteter
-

Bekreftet gjest: 2024-02-11


8 av 10

+
Beliggenheten
-
Synes ikke det er et 5 stjerners hotell sammenlignet med andre jeg har vært på.

Bekreftet gjest: 2024-02-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

2587 vurderinger
Utmerket
 
1404
Veldig bra
 
797
Bra
 
288
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

19.01.2023

av SGSiss Trondheim, Norge

Nyt gode dager på Melia Madeira Mare

Vi dro til Madeira og opplevde en hotell-betjening som var sprudlende, hjelpsomme og veldig hyggelige. Taxi de hadde hjulpet oss med som transport fra flyplassen var flott, og turen på 20 minutter gikk helt etter forventningene. Hotellet var vakkert med utrolig god beliggenhet - nærhet til strand, masse ulike spisesteder, kort vei til shoppingsenter, legekontor, alt man kunne ønske seg, Gode gangveier langs sjøen med fantastiske utsiktspunkter. Hotellet hadde ulike spa-behandlinger og treningsrom, utendørs og innendørs (oppvarmet) svømmebasseng og flere "boblebad". Vi snakket flere ganger om hvor rent og ryddig det var, både på hotellet, men også på gangveier og utsiktspunkter. Frokosten var utsøkt med utvalg av frukt, grønnsaker og kjøtt og melkeprodukter. Morsomt også med "Jimmi", falken som holdt duene unna. Det eneste jeg fant å kunne utsette noe på var hardheten på madrassen i senga. Den var for hard for min smak, men jeg gjorde ingen tiltak og sov hver natt i en uke. Jeg anbefaler Melia Madeira Mare på det varmeste, og ønsker meg tilbake til en så hyggelig og hjelpsom betjening.

 
01.12.2019

av Norw50 Sandnes, Norge

Vi koste oss

Vi likte oss bra på Melia Medeira Mare :) Servicen var helt topp og vi følte oss velkomne fra vi satte foten innenfor inngangspartiet. Vi hadde bestilt et deluxe dobbelrom og fikk den meget hyggelige beskjeden om at vi var oppgradert til suitte på øverste etasje. Denne var meget romslig og med fantastisk utsikt utover sjøen og inn mor Funchal sentrum :). Frokosten var nydelig og med godt utvalg. I umiddelbar nærhet er det masse restauranter og butikker (herunder Forum Madeira shoppingsenter i kort gåavstand).

 
05.09.2019

av Per O

Ikke et 5 stjerners hotell

Melia Madeira Mare er helt greit hotell å bo på, men det er ikke et 5 stjerners hotell. Det mest positive er utsikten fra balkongen hvis du har suite i front i 5. etg. Helt nydelig. Forøvrig er hotellet preget av mørke, dystre og triste farger spesielt i ganger og felles rom. Når det i tillegg er flekkete tepper i gangene blir helhetsinntrykket redusert. Frokosten er på det jevne, men er ikke 5* standard. Lite variasjon totalt sett - Frukt er for det meste latskapsvarianten - altså hermetisk frukt. Servering av kaffe av personalet er jo helt håpløst - Når du skal ha er de der ikke, men vimser rundt deg når du ikke skal ha. Hvorfor ikke dele ut små kanner med kaffe/vann/melk etter behov når en kommer - og så er en klar for frokost. Bassengområde har et fint basseng og utrolig nok er det stort sett mulig å få en solstol når en trenger det. Stiller meg litt skeptisk til reholdet av selve bassenget og gulvet rundt bassengområdet. Sporadisk og noe ufullstendig rengjøring av selve bassenget. Gulvet er småmøkkete og ble ikke spylt/vasket i løpet av de 14 dagene vi var der! Betjeningen er veldig varierende - fra det hyggelige til det småsure. Ikke bra. Forøvrig et fint rom med litt håpløse dusjløsninger, og hvor rengjøringspersonalet gjorde en bra jobb. Middag, lunsj og øvrige fasiliteter ble ikke "prøvd" - derfor ingen kommentar. Oppsummert: Helt greit hotell med en del mangler som ikke et 5* hotell bør ha.

 
28.07.2019

av Stein B Seggiano, Italia

Står ikke til forventningene

Storslått, men lite personlig hotell. Bør kunne forvente mer av et 5 stjernes hotell. Resepsjonsbetjeningen hilser knapt, frokosten er på det jevne og dårlig og treg service i restaurantene. Fint bassengområde. Hele LIDO området bærer preg av kommersiell turisme. Øyen elles kan anbefales på det varmeste.

 
28.07.2018

av Ingalill D Torrevieja, Spania

Nydelige resort

Vi tilbrakte 2 uker på dette nydelige hotellet/resortet. Stort rom med fin balkong, med havutsikt. Gode store senger og et flott bad med badekar og separat dusj. Toilettartikler ble fylt på regelmessig. Daglig rengjøring. Veldig serviceminded betjening. Vi spiste frokost noen dager og alt var nydelig. Alt for enhver smak. Mange restauranter i umiddelbart nærhet. Rekomenderer dette hotellet på det varmeste.