En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

2430 vurderinger
Utmerket
 
1327
Veldig bra
 
763
Bra
 
265
Mindre bra
 
54
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

01.12.2019

av Norw50 Sandnes, Norge

Vi koste oss

Vi likte oss bra på Melia Medeira Mare :) Servicen var helt topp og vi følte oss velkomne fra vi satte foten innenfor inngangspartiet. Vi hadde bestilt et deluxe dobbelrom og fikk den meget hyggelige beskjeden om at vi var oppgradert til suitte på øverste etasje. Denne var meget romslig og med fantastisk utsikt utover sjøen og inn mor Funchal sentrum :). Frokosten var nydelig og med godt utvalg. I umiddelbar nærhet er det masse restauranter og butikker (herunder Forum Madeira shoppingsenter i kort gåavstand).

 
05.09.2019

av trofastgjest

Ikke et 5 stjerners hotell

Melia Madeira Mare er helt greit hotell å bo på, men det er ikke et 5 stjerners hotell. Det mest positive er utsikten fra balkongen hvis du har suite i front i 5. etg. Helt nydelig. Forøvrig er hotellet preget av mørke, dystre og triste farger spesielt i ganger og felles rom. Når det i tillegg er flekkete tepper i gangene blir helhetsinntrykket redusert. Frokosten er på det jevne, men er ikke 5* standard. Lite variasjon totalt sett - Frukt er for det meste latskapsvarianten - altså hermetisk frukt. Servering av kaffe av personalet er jo helt håpløst - Når du skal ha er de der ikke, men vimser rundt deg når du ikke skal ha. Hvorfor ikke dele ut små kanner med kaffe/vann/melk etter behov når en kommer - og så er en klar for frokost. Bassengområde har et fint basseng og utrolig nok er det stort sett mulig å få en solstol når en trenger det. Stiller meg litt skeptisk til reholdet av selve bassenget og gulvet rundt bassengområdet. Sporadisk og noe ufullstendig rengjøring av selve bassenget. Gulvet er småmøkkete og ble ikke spylt/vasket i løpet av de 14 dagene vi var der! Betjeningen er veldig varierende - fra det hyggelige til det småsure. Ikke bra. Forøvrig et fint rom med litt håpløse dusjløsninger, og hvor rengjøringspersonalet gjorde en bra jobb. Middag, lunsj og øvrige fasiliteter ble ikke "prøvd" - derfor ingen kommentar. Oppsummert: Helt greit hotell med en del mangler som ikke et 5* hotell bør ha.

 
28.07.2019

av Stein B Seggiano, Italia

Står ikke til forventningene

Storslått, men lite personlig hotell. Bør kunne forvente mer av et 5 stjernes hotell. Resepsjonsbetjeningen hilser knapt, frokosten er på det jevne og dårlig og treg service i restaurantene. Fint bassengområde. Hele LIDO området bærer preg av kommersiell turisme. Øyen elles kan anbefales på det varmeste.

 
28.07.2018

av Ingalill D Torrevieja, Spania

Nydelige resort

Vi tilbrakte 2 uker på dette nydelige hotellet/resortet. Stort rom med fin balkong, med havutsikt. Gode store senger og et flott bad med badekar og separat dusj. Toilettartikler ble fylt på regelmessig. Daglig rengjøring. Veldig serviceminded betjening. Vi spiste frokost noen dager og alt var nydelig. Alt for enhver smak. Mange restauranter i umiddelbart nærhet. Rekomenderer dette hotellet på det varmeste.

 
11.07.2018

av Simmen2013 Bergen, Norge

Bra hotell med god beliggenhet

2 uker på Melia Madeira Mare var helt OK. Bra rom - med delvis havutsikt. Kunne ønsket 2 enkle senger i stedet for 1 dobbeltseng med kun 1 dyne/teppe. Teppet på gulvet i soveromsdelen bør imidlertid fjernes. Vi savnet noe å henge vått badetøy (eller annet tøy som må tørkes) på altanen. Noen snorer ville hjulpet. God mat og varierte buffeter til middag. Meget hyggelig og imøtekommende betjening overalt på hotellet. Rikelig med solsenger. Bassenghåndklærne kunne skiftes kostnadsfritt hver dag. Gratis Wi-fi av varierende kvalitet på hele hotellet. Flere gode restauranter i umiddelbar nærhet - både ovenfor og nedenfor hotellet. Ca 40 min. å gå til Funchal sentrum i greit tempo. Sjøbadet rett nedenfor hotellet besøkte vi ikke.