En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

1293 vurderinger
Utmerket
 
677
Veldig bra
 
439
Bra
 
123
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
23

Fem siste vurderinger

31.03.2020

av 368elses

Golden 👍

Rent og ryddig, nydelig frokost. Vennlig, imøtekommende både i resepsjon, restaurant og betjeningen på rommene. Alltid et smil på lur 👍 Litt synd at oppholdet ble preget av coronaviruset som herjet over hele verden. Men vi kommer tilbake når verden er i vater igjen 🌟

 
22.06.2019

av 849ingerr Gran Canaria, Spania

Atter en flott uke...

Ennå en gang slår dette hotellet til. Nydelig og luftig rom. Servicen er god og rommene er rene og pene. Den luftige balkongen er flittig brukt. Kjekt å få låne håndklær til solstolen.To deilige balkonger til fri avbenyttelse, pluss et fint bassengområde. Stille og rolig område.

 
27.07.2018

av ElisabethW477 Ørsta, Norge

Her er det godt å være

Vi har tilbragt en uke på Golden Residence, Madeira. Vi er et par som reiser mye, og vi er veldig fornøyde med dette hotellet. Her har vi fått god sørvis fra alle ansatte, både i resepsjonen, frukost personalet, rengjøringspersonalet og i restaurant og bar. Alle er vennlige og hjelpsomme og går deg til å føle deg hjemme. Hotellet har gode fasiliteter, rommene er store og uten tepper. Badet er stort og ikke minst rent. Her har du mulighet å lage deg enkel mat selv, eller gå i restauranten. Vi kommer helt sikkert tilbake og Jan absolutt anbefale dette hotellet.

 
17.07.2018

av Tobias V

En sommer på Madeira

Det ble en familietur til Madeira i år og vi valgte å bo på Golden Residence under oppholdet. Hotellet holder god standard og fin størrelse på rommene. Det var noe forbedringspotensial på rommet som kunne trengt litt visuell småfiksing. Airconditon systemet på rommet var svært bråkete og fungerte sånn passe. Personalet var vennlig og serviceinnstilt. Selve hotellet ligger i nærheten av et større kjøpesenter som heter Forum Madeira. Her finner du egentlig alt du trenger. Bussstopp til sentrum er rett utenfor hotellet og her kan du ta bussen til Funchal sentrum. Turen til sentrum tar ca 15 minutter. Selv om hotellet ligger utenfor Funchal er det mange gode spisersteder og barer i nærområdet. Det som gjør at hotellet ikke får 5 av 5 er at hotellet ikke har den X faktoren og har noe forbedringspotensial ift rommet og avstand til sentrum. Jeg vil allikevel anbefale hotellet til andre reisende som ønsker å utforske Madeira.

 
15.07.2018

av gurof469

Veldig fint hotell, med behjelpelige ansatte

Vi var her i to veker, og storkoste oss. Bra reinhold, god frukost, fine rom, og generelt fint hotell. Treningsrommet er heilt ok, du har det du trenger. Bussen til sentrum går rett utanfor hotellet. Rolig og fint område med fleire restauranta i nærheten. Vil anbefale Bombay Spice, ein veldig god indisk restaurant. Veldig behjelpelige ansatte i resepsjonen!