Golden Residence

Golden Residence har en rolig og herlig beliggenhet på en klippe. I nærheten er det vakre badeplasser, hyggelige restauranter og en livlig strandpromenade. Fra bassengområdet har du panoramautsikt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje og i det flotte spaanlegget er det innendørsbasseng og jacuzzi.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 39 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Høyklassehotellet Golden Residence ligger i rolige omgivelser på en klippe i utkanten av Funchal, mellom Madeiras lengste strand Praia Formosa og den restauranttette strandpromenaden. Bassengområdet består av et lite basseng og et separat barnebasseng, både med panoramautsikt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje, og solsenger, parasoller og håndklær som tilbys uten kostnad. Vil du bestille noe godt å drikke eller snacks er det en poolbar.

Hotellet har en restaurant som tilbyr både buffé og à la carte. Her er det også to barer, der en er åpen om sommeren og den andre om vinteren. Den som er åpen høst/vinter heter Golden View Bar og serverer drinker, kaffe og afternoon tea.

Du trener i treningsrommet og hotellet har også et spaanlegg med oppvarmet innendørsbasseng og jacuzzi. Gratis badstue og hamam kl. 17.00-21.00, øvrig tid mot avgift. Biljard. Gratis wifi i fellesområdene. Hotellrommene er plassert i ulike områder, der områdene A, B og C står for forskjellig deler av hotellet.

Sentrum i Lido ligger cirka 1 kilometer unna, og til Funchals sentrum er det cirka 4 kilometer. Vil du oppdage Madeira med leiebil kan du parkere på hotellet mot avgift. Lokaltrafikk.

Måltider

Dobbeltrom:

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Suiter:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Legger du til halvpensjon over jul og nyttår er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert. Kleskode for julemiddagen og nyttårsmiddagen er mørk dress med slips.