Medlemsfordeler til Pensjonistforbundet

Medlemsfordeler til Pensjonistforbundet

Vi er Pensjonistforbundets nye samarbeidspartner og har derfor gleden av å tilby flere gode fordeler til forbundets medlemmer. Vi skreddersyr egne turer, i tillegg til at vi gir en generell rabatt på 500,– per person på alle våre pakkereiser med charterfly.

 


Medlemsturer, rabatter og tilbud

Medlemstur til vakre Kreta

Forleng sommeren med en innholdsrik sensommerreise til mangfoldige Kreta.

Hva er vel hyggeligere enn å reise sammen med likesinnede og oppleve noe nytt? Hva sier du til varme dager, vakre strender ispedd fantastiske naturopplevelser og små fjellandsbyer. Bli med oss så opplever vi sammen noen av de kjente og mindre kjente skattene øya huser. 

Avreiser fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Bodø, Evenes og Tromsø. 

Les mer og meld deg på

Eksklusiv rabatt på våre charterreiser

Få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser med charterfly til våre reisemål i Europa, samt Thailand og Emiratene. 

Bruk kampanjekode PEN2021 eller PEN2022 i steg 3 når du bestiller reisen.

Vilkår: Reisen må bestilles mer enn 30 dager før avreise. Rabatten gjelder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Rabatten kan ikke brukes på uspesifiserte reiser, kun fly og pakker med fleksibel reiselengde.

Bli bedre kjent med utvalget vårt her

Gruppereiser

Vi gir alle lokallag spesialpriser på våre gruppereiser. Ta kontakt med vår gruppeavdeling på [email protected] for mer informasjon og tilbud.

Som medlem i Pensjonistforbundet kan du samle dine familiemedlemmer og få rabatten på 500,–, dersom dere bestiller reisen som en gruppetur. Det er samme vilkår for rabatten, men tilbudet til familiemedlemmene gjelder kun på reiser utenfor skolenes ferieuker.

Les om våre gruppereiser

 

Langtidsferie

Reis på langtidsferie og nyt feriefølelsen i flere uker. Apollo har over 35-års erfaring med langtidsreiser til et bredt tilbud av reisemål verden rundt. Her har vi samlet pakkereiser som er av enten 3 eller 4 ukers varighet, alltid med åpent kjøp og fri ombooking.

Les mer om langtidsferie i utlandet

Apollo er det trygge valget

Nå reiser vi igjen og vi gjør alt vi kan for at du skal kunne bestille og planlegge ferien din så enkelt og risikofritt som mulig. Vi følger pakkereiseloven til punkt og prikke slik at du og alle andre skal være helt trygge når dere planlegger, bestiller og reiser med oss. 

Les mer om det trygge valget

Våre reisetips

Vi har samlet alle våre reisetips på en side. Les våre beste tips om reiser og opplevelser –  sommer som vinter! Les om karneval, festivaler, de beste strendene, vakre nasjonalparker, det du bare må få med deg samt unike smaksopplevelser og mye mer.

Bli inspirert av våre reisetips