Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. clubrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Salalah Rotana Resort består av en hovedbygning og flere separate bygninger der de hyggelige rommene ligger. Hotellet er bygd i tradisjonell arkitektur og innredningen er preget av geometriske, islamske mønster og arabesker.

Hotellet har det to basseng og et separat barnebasseng, med solsenger og parasoller. Håndkleservice er inkludert. Vil du ta en pause fra sola kan du ta noe forfriskende å drikke i poolbaren. Lengter du etter havet er det bare å komme seg ut på den hvite, brede stranda.

Her finner du den internasjonale bufférestauranten Saffron. For en kombinasjon av asiatisk og vestlig mat kan du besøke middagsrestauranten Silk Road, mot avgift. Ved stranden kan du bestille tropiske cocktails, ferskpresset juice og lettere måltider på The Beach Bar & Restaurant. Samtlige á la carte-restauranter er mot avgift.

Lekeplass og aktiviteter for barn. Barneklubb i hotellets regi mot avgift. Tennis og treningsrom. Spabehandlinger, badstue, dampbad og massasje mot avgift. Utlån av sykkel på hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet ligger cirka 800 meter fra Marina Town. Inn til Salalah sentrum er det cirka 22 kilometer.

Bestill rom med ekstra service
Gjester i Clubrommene har blant annet mulighet til å spise frokost, lunsj og middag på Club Rotana, Kanapéer, kald og varm snacks serveres i Club Roatan kl. 15.00-17.00, likeså husets drikke kl. 18.00-19.00. Man har dessuten tilgang til VIP Laguna Beach med ubegrenset påfyll av brus og juice fra kl. 10.00 til solnedgang samt alkoholholdig drikke mellom kl. 12.00 og 15.00. Ellers er separat inn-/ og utsjekking, høyhastighets-Wifi og 25% rabatt på spabehandlinger inkludert.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Saffron kl. 7.00-10.30.
 • Kontinental frukost i restaurangen Saffron, kl. 10.30-11.00
 • Lunsjbuffé i restaurant Saffron kl. 12.30-15.00.
 • Lunsj i restauranten Beach kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i restauranten Beach kl. 16.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Saffron kl. 18.30-22.00.
 • Middag i restauranten Beach kl. 19.00-22.00.
 • Brus, juice, kaffe og te serveres i Saffron, The Beach Bar og Coco Shack kl. 10.30-23.00.
 • Øl, vin og lokale drinker serveres i Saffron, The Beach Bar og Coco Shack, i hht. omansk lov bare mellom kl. 12.00-15.00 & kl. 18.00-1.00 lørdag-torsdag, og fredag fra kl. 14.00-1.00.
 • All Inclusive gjelder ikke for alkoholholdig drikke etter kl. 23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Det er mye å gjøre på hotellet. Kanskje vil du teste tennisbanene, treningsrommet eller ta en golfrunde på hotellets 9-hulls bane?

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranda før frokost. Her er det et pent bassengområde og kort avstand til stranda. Avslutt dagen i en av hotellets restauranter.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av. Med førsteklasses service og beliggenhet og beliggenhet rett ved Det indiske hav. Bad i bassenget og ta herlige salte bad i havet. All Inclusive er inkludert og her er det leiligheter for den store familien.

Millennium Resort Salalah

Lengter du etter en avkoblende ferie i varmen er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her lader du batteriene, varmer kroppen i sola og spiser god og sunn mat. Hotellet er et såkalt dry hotel, uten alkohol og tilbyr treningsrom basseng og buss til stranda hver dag.