Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort

 • • Ved den hvite sandstranden
 • • Deilig med All Inclusive inkludert
 • • Flere restauranter

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig personale, stort området med god plass
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Salalah Rotana Resort består av en hovedbygning og flere separate bygninger der de hyggelige rommene ligger. Hotellet er bygd i tradisjonell arkitektur og innredningen er preget av geometriske, islamske mønster og arabesker.

Hotellet har det to basseng og et separat barnebasseng, med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice er inkludert. Vil du ta en pause fra solen kan du ta noe forfriskende å drikke i poolbaren. Lengter du etter havet er det bare å komme seg ut på den hvite, brede stranden.

Her finner du den internasjonale bufférestauranten Saffron. For en kombinasjon av asiatisk og vestlig mat kan du besøke middagsrestauranten Silk Road, mot avgift. Ved stranden kan du bestille tropiske cocktails, ferskpresset juice og lettere måltider på The Beach Bar & Restaurant. Samtlige á la carte-restauranter er mot avgift.

Lekeplass og aktiviteter for barn. Barneklubb i hotellets regi mot avgift. Gratis tennis og treningsstudio. Spabehandlinger, badstue, dampbad og massasje mot avgift. Utlån av sykkel på hotellet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice. Room service døgnet rundt. Hotellet ligger ca. 800 meter fra Marina Town. Inn til Salalah sentrum er det ca. 22 kilometer.

Måltider

All Inclusive, jule- og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30 i bufférestauranten Saffron.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00 i bufférestauranten Saffron.
 • Lunsj med fast meny i The Beach Bar (bordreservasjon).
 • Snacks kl. 15.30-16.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-22.30 i bufférestauranten Saffron.
 • Middag med fast meny i The Beach Bar (bordreservasjon).
 • Brus, juice, kaffe og te serveres kl. 10.30-23.00 i Saffron, The Beach Bar og Coco Shack.
 • Øl, vin og lokale drinker serveres i hht. omansk lov bare mellom kl. 12.00-15.00 & kl. 18.00-1.00 lørdag-torsdag, og fredag fra kl. 14.00-1.00 i Saffron, The Beach Bar og Coco Shack. All Inclusive gjelder ikke for alkoholholdig drikke etter kl. 23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er ca. 17 kilometer til Salalah by. Salalah Rotana ligger ca. 800 meter fra Marina Town.

Alle hoteller – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Her kan du teste dine golfkunnskaper på hotellets golfbane, eller skjemme deg bort deg selv med en avslappende massasje.

Hilton Salalah Resort

På fine Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranden før frokost. Pent bassengområde og kort avstand til stranden.

Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences i Salalah ligger rett ved stranden og har et fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og poolbar. Med førsteklasses service og beliggenhet rett ved Det indiske havet er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av.