Nord-Makedonia – er alt det du ikke hadde forestilt deg!

På en reise til Nord-Makedonia får du oppleve alt fra storslått natur og interessante severdigheter til god mat, vakre vingårder og skikkelig bra skikjøring.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Nord-Makedonia

Valuta

Makedonsk denar (MKD).

Mer fakta

Været

jan 7°c
feb 9°c
mar 14°c
apr 19°c
mai 24°c
jun 29°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 26°c
okt 20°c
nov 13°c
des 8°c

Alle Land

Portugal

Portugal frister fantastisk natur, spektakulære strender og utsøkte fiskeretter på Algarvekysten og flotte golfbaner. Kanskje en reise til storbyen Lisboa eller til den grønne og vakre øya Madeira lokker?

Spania

Spania har flere spennende reisemål å by på. Mallorca og Kanariøyene er paradis for barnefamiliene, Barcelona er perfekt for vennegjengen – enten det er fotballtur eller shoppingweekend, Madrid gir deg en herlig miks av mat, vin og kultur mens Malaga og Marbella har en perfekt kombinasjon av byliv og avslappende strender. I Spania finnes noe for alle!

Sverige

Sverige – vårt nærmeste ferieland og med det kjærlige klengenavnet Söta bror, er fortsatt et rimelig land å feriere i. Ta en uke eller en langweekend på hyggelige TanumStrand ved klippene i Grebbestad eller bestill noen dager på Riviera Strand, som har et bredt aktivitetstilbud og herlige basseng, like inntil stranda i Båstad. Velkommen til Sverige!

Danmark

Det er deilig å være norsk i Danmark er tilbake for fullt! Og det stemmer – Danmark er og blir ett de av landene vi reiser oftest til. Storbyferie i København gir oss opplevelsen av kontinentet nesten på hjemmebane. Du kan bestille hotellovernattinger i København med Apollo.

Hellas

Apollo har lenge tilbudt reiser til Hellas og det var også hit våre første reiser til sola gikk. På en ferie til Hellas kan du nyte alt fra krystallklart vann og vakre strender til lange tavernakvelder og spennende opplevelser på ett av våre mange herlige greske reisemål.

Tyrkia

En reise til Tyrkia er en reise til sola og det gode liv – late dager på stranda, smaksrike matopplevelser, fargerike basarer, imponerende severdigheter og endeløse netter. Med Apollo reiser du med rutefly til våre hotell i Alanya eller Side der. Ønsker du å besøke andre steder i Tyrkia kan du selvsagt gjøre det med oss og du pakker hele reisen selv. Du flyr med rutefly og velger hotell fra et større sortiment! Da kan du være mer fleksibel på avreisedager og lengde på oppholdet. Du kan f. eks. bestille en langweekend til Istanbul, legge sol- og badeferien til legendariske Marmaris eller den tyrkiske rivieraens hovedstad Antalya . For luksus og golf er Belek det ideelle reisemålet. Både par og barnefamilien trives i Içmeler og for flere opplevelser kan du legge turen til Kemer.

Italia

Italia er landet som har alt - nydelige strender, god mat og interessante severdigheter. Du finner også alt fra alpetopper til bølgende åser i Toscana, fra kanaler i Venezia og fine sandstrender langs den vakre Adriaterhavskysten. Ikke rart mange har forelsket seg i Italia!

Kypros

Reis til Kypros og oppdag lange strender og krystallklart vann. Tilbring ferien din i herlig middelhavsvarme og flere enn 300 soldager i året er Kypros det perfekte reismålet for deg som elsker sol, bad og vakre strender. Dessuten er det gode restauranter her og flere historiske severdigheter.

Malta

Midt i Middelhavet ligger landet og øya Malta med mildt klima året rundt og mengder av severdigheter. Her kobler du av i en av øyas herlige feriebyer – hver med sin egen stil og karakter.

Bulgaria

En ferie til Bulgaria gir deg mulighet til å oppleve gamle tradisjoner og moderne livsstil, fantastiske strender og vakker natur, god mat og gode viner. Her er det plass både for barnefamilien og vennegjengen! Og uansett hvilken ferieby du velger, så kan du være sikker på at du får mye for pengene.

Kroatia

Kroatia er et populært reisemål for nordmenn og det er virkelig et reisemål det er lett å forelske seg i. Landet har det meste man kan ønske seg for en innholdsrik og avkoblende ferie. I Kroatia er vannet krystallklart, severdighetene interessante og maten meget god Leter du etter en kortere ferie kan du også bestille en weekendreise til Dubrovnik.

Montenegro

Montenegro kan skilte med storslått natur. Høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det herlige, turkisblå vannet. Prisnivået er fremdeles behagelig lavt, og de gjestfrie montenegrinerne tar hånd om deg på beste måte.

Frankrike

Frankrike har vakker og variert natur, kulturell og gastronomisk rikdom i overflod. Gjør deg kjent med det franske kjøkken på ett av de mange brasseriene, slipp deg løs i Paris-shoppingen eller dra til noen av de klassiske badebyene på Rivieraen. Velg blant er stort utvalg hotellpakker med rutefly – bestill Frankrike-reisen her.

Østerrike

Østerrike har en enestående natur – høye, snødekte fjell, tette skoger og frodige sletter preger store deler av landskapet. Hovedstaden, elegante Wien, er viden kjent blant annet for sin vakre arkitektur og sine parker, for sitt musikkliv og Den spanske rideskolen.

Tsjekkia

En reise til Tsjekkia byr på interessante opplevelser i omgivelser rike på middelalderhistorie. Hovedstaden Praha er en av Europas vakreste, med sin godt bevarte gamleby.

Storbritannia

Storbritannia med verdensbyen London er ett av våre mest populære reisemål. Den korte flytiden og det store utvalget av både fly og hotell gjør den til et perfekt reisemål for en helg. Mens storbyene frister med kultur og shopping, er den vakre landsbygda med sine mange idylliske landsbyer stedet for den som foretrekker et roligere tempo, som er glad i å gå på tur eller besøke store og små hager og parker.

Irland

Irland er Europas tredje største øy som ofte kalles Den grønne øya. Takket være Golfstrømmen skapes det et lunt klima der gress, busker og trær trives særdeles godt. Irland har en spektakulær kyststrekning hvor du finner dramatiske klippevegger, bukter og fjorder. På Unescos liste over naturområder ligger Cliffs of Moher - klippevegger som styrter 200 meter ned i vannet og strekker seg over hele 8 kilometer. Et fantastisk syn!

Nederland

Nederland er mer enn tulipaner, vindmøller, tresko og ost. Hovedstaden Amsterdam er en moderne storby med småbyens sjarme – perfekt for en langhelg!

Sveits

I Sveits venter snødekte alper, stille sjøer og idylliske fjellandsbyer. Unn deg en luksuriøs skiuke i St Moritz eller besøk en av de mange andre populære skistedene i landet. I Genève, Zürich og Bern kan du kjenne på bypulsen uten å gi avkall på de mektige naturopplevelsene – perfekt for en variert langhelg!

Estland

Reis til Estland og besøk den minste av de tre republikkene som utgjør Baltikum. Det lille landet har en brokete fortid og derfor en meget interessant historie. Hovedstaden Tallinn er en vakker by med store kontraster og en herlig blanding av ulike kulturer fra øst og vest.

Ungarn

Ungarn er så mye mer enn gulasj og paprika. Vel nok skal man spandere en tur ut på pusztaen om tiden tillater, ellers har storbyen Budapest mer enn nok å by på for den som har noen dager til overs.

Albania

Reis til Albania, den uslepne diamanten ved Middelhavets kyst. Vakre og prisgunstige Albania er det perfekte reisemålet for deg som vil kombinere herlige naturopplevelser og historiske severdigheter med sol og bad. Her kan du utforske alt fra små fjellandsbyer til urørte strender.

Thailand

Thailand er smilets og gjestfrihetens land. Her finnes alt som skal til for en vellykket ferie. Havet er turkisblått, strendene kritthvite og maten svært god. For ikke å snakke om shoppingen, som er i absolutt verdensklasse. På en reise til Thailand kan du stoppe i Bangkok noen dager på hjemveien for å fylle kofferten, eller – om du bare har noen dager fri – ta en langhelg i shoppingparadiset. Benytt muligheten til å besøke andre steder og øyer som Krabi, Khao Lak, Koh Chang eller Hua Hin.

Vietnam

Det er mye ved Vietnam som gjør at man blir fascinert. Det er blitt et mer og mer populært reisemål og kulturen vitner om en interessant fortid der kontrasten mellom gammelt og nytt stadig er nærværende. Her opplever du alt fra kritthvite strender og genuine små kystbyer til mylderet i storbyen der tempoet aldri ser ut til å ro seg.

Indonesia

De indonesiske øyene har gjennom tidene lokket både misjonærer, pirater og ryggsekkturister. Her finnes alt fra paradisiske strender, Balis innbydende livsstil, fjellkjeder og vulkaner til et fantastisk, varmt og deilig hav.

Singapore

Singapore er ikke bare en by, men også en øy og en selvstendig stat. Noen sier at Singapore er som et Asia i miniatyr, mens andre mener byen er en av de mest europeiske du finner i Asia. En ting er i alle fall sikkert, og det er at på en reise til Singapore finner du alt fra høye skyskrapere, vakre, historiske bygninger til frodige parker og myldrende gater. Beliggenheten rett nord for ekvator gir dessuten et tropisk klima året rundt.

De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater – kontrastenes land med flere verdensrekorder når det kommer til høye bygninger og spektakulære attraksjoner. Og, ikke minst, lekre hotell. Du kan velge blant reisemålene Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah og Ajman. Etter drøyt seks timers reise befinner du deg i en helt ny verden.

Maldivene

Maldivene – paradisøyer med vaiende palmer, kritthvite sandstrender, turkist vann og en fargesprakende verden under havoverflaten. En reise til Maldivene passer perfekt for deg som vil ha avslapping i form av sol og bad og samtidig oppdage den fantastiske undervannsverden. Alltid Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r ditt bosted fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Malaysia

En reise til Malaysia tilbyr et spennende møte med fantastisk natur, regnskog og paradisøyer – i tillegg til en moderne storbykultur og et fantastisk kjøkken. Malaysia er et kulturelt lappeteppe vevd sammen av indisk fargespill, kinesisk ærverdighet og malaysisk sjarme. Her møter du hjertelige smil, respekt, naturlig skjønnhet og et utvalg av det aller beste fra det asiatiske kjøkken. Bestill en pakkereise til Malaysia med Apollo, og velg mellom populære steder, som for eksempel Penang, Langkawi og Kuala Lumpur. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være borte, og velger fly og hoteller etter eget ønske.

Israel

Israel er et kontrastenes land og fantastisk vakkert. Her blandes det moderne samfunnet med mange tusen år gammel historie. Få steder kan tilby Israels kombinasjon av deilig strandliv, fantastiske dykkemuligheter og spennende utfluktsmål.

Japan

I hvilket annet land, vil alt føles så trygt og så kjent, men allikevel oppleves så annerledes og fascinerende som Japan? I soloppgangens land ligger store opplevelser og venter på deg. Japan er en fantastisk blanding av det tradisjonsrike og det fremtidsrettede. Gjestfrie og høflige Japan rommer alt fra gamle landsbyer med stråtekte bygninger og tradisjonelle te-seremonier til neonbelyste og trendy byer hvor du kan finne alt det nyeste innen teknologi.

Sør-Afrika

Opplev Afrika på sitt beste med skiftende natur og et rikt dyre- og planteliv. Med vakre Cape Town som utgangspunkt kan du ta deg til vinmarkene i Stellenbosch, eller du kan leie en bil og kjøre den vakre Garden Route østover mot Durban.

Mauritius

Tanken slår en at Mauritius ble skapt først, deretter ble himmelriket skapt som en kopi av Mauritius – et vakkert sitat av Mark Twain, og det er ikke vanskelig å skjønne hva han mente. Øya er full av vakre paradisstrender med myk hvit sand, turkist vann og vaiende palmer. Vil du oppleve herlig strandliv, god mat og ypperlig service, så bør du reise til Mauritius neste gang du skal på ferie.

Seychellene

Å reise til Seychellene er en drøm for mange, for Seychellene fremstår som et komplett ferieparadis: vaiende kokospalmer, lange kritthvite strender og et fantastisk hav, et klima som gjør at badetøy og flipflops nesten er alt hva du trenger. Her går livet i et makelig tempo. Med Apollo kan du bestille pakkereise til Seychellene og se frem til hvilepuls og minner for livet!

Den dominikanske republikk

Drømmer du om å reise til Vest-India? Da kan en reise til Den dominikanske republikk være løsningen – det er en reise til et karibisk ferieparadis med eventyrlige strender og asurblått hav.

Mexico

En reise til Mexico er en reise til sol og bad mot et bakteppe av urgammel indiansk kultur. Du møter fargerike mennesker og kulinariske opplevelser, kritthvite strender og dypblått hav, herlige dykkeforhold og enestående naturopplevelser.

USA

Å reise til USA er populært, og det er forståelig: landet har så utrolig mye å by på. Her kan de fleste, uansett alder og interesser, finne et reisemål som passer for seg. Heftige fornøyelsesparker, livlige storbyer og imponerende natur, og store variasjoner i både kultur og natur fra stat til stat er bare noen av grunnene til hvorfor mange velger å ta ferie i USA gang på gang.

Brasil

En reise til Brasil blir garantert et minne for livet. Den imponerende naturen, de fantastiske strendene, det pulserende bylivet og ikke minst den imøtekommende befolkningen gjør Brasil til et eksotisk og storslagent reisemål.

Tyskland

Mange har fått øynene opp for Tyskland som et flott ferieland – og ikke bare et land man reiser igjennom. Berlin, Hamburg og Munchen – byene har utviklet seg enormt over årene og har blitt populære reisemål. En storbyferie er også perfekt for en langhelg!

Curaçao

En unik undervannsverden og strandliv i særklasse. Legg til spennende historie og en vennlig atmosfære, så får du et riktig bilde av alt du kan oppleve på din reise til Curaçao – Karibias hjerte!

Island

Drømmer du om å reise til eventyrøya Island? I så fall er du ikke alene. Stadig flere har oppdaget denne vakre vulkanske øya, og mange nye har meldt sin ankomst.

Latvia

Latvia er den største av de Baltiske statene, der den ligger mellom Estland og Litauen. Landet har en lang og rik historie, noe som kommer til syne blant annet på arkitekturen og i den gamle bydelen i Riga.

Oman

Utvid horisonten og bli kjent med Oman – det lille sultanatet på Den arabiske halvøy med verdens mest solsikre klima. Praktfulle palasser og vidstrakte kystlandskap der det klarblå havet står i spennende kontrast til høye fjell og hvite sandstrender gjør Oman til et eksotisk reisemål, som hentet fra Tusen og en natt....

Qatar

Qatar ligger på Den arabiske halvøyas nord-østre kyst og har noe for enhver smak og behag. Her kan du nyte late dager på stranda, shopping i heftige miljøer og inspirerende besøk på et av de mange kunstmuseene. Qatar er en noe så sjeldent som en hybrid av ørkenlandskap og multikulturell storbypuls.

Polen

Som ferieland er Polen ganske ferskt for mange. Landet tiltrekker seg flere tilreisende de senere år, og det er ikke så rart: du kan reise til Polen både på storbyferie, badeferie og aktiv ferie, og det er et av de billigste landene å feriere i. Med Apollo pakker du din egen reise til Polen.

Aruba

Deilige Aruba i Karibia er et drømmereisemål. Kritthvite strender, turkist hav, fønvind og svaiende palmer. Karnevalet på Aruba er en av de store hendelsene på øya og som engasjerer alle innbyggerne. Musikk, sang, dans og underholdning i fantasifulle karnevals kostymer skaper en fest som pågår i flere uker. Bestill en reise til Aruba med Apollo, og velg mellom fly og hotell i ulike prisklasser.

Finland

Oppdag vårt vakre naboland i øst – Finland! Her er det vakre byer, herlige spa-hotell og unike severdigheter. Vi har samlet restauranter og butikker, vakre strender og aktiviteter som passer perfekt for ferien din, sommer som vinter. Vi hjelper deg til å skape din egen drømmeferie i Finland!

Saint Martin

Oppdag Saint Martin, en liten tropisk øy med to land. Saint-Martin er den den nordlige delen og tilhører Frankrike mens Sint Maarten i sør tilhører Nederland. Den nordre delen er den største og utgjør cirka to tredjedeler av øya. Der venter paradisstrender, herlig stemning og mattradisjoner med både europeiske og karibiske retter.

Sri Lanka

En reise til Sri Lanka lokker med opplevelser som brede, finkornede sandstrender, jungellandskap, safari og buddhistiske tempel. Her kan du pløye gjennom ferielitteraturen i solsenga, bestige høye fjell eller kjøre tog gjennom det magiske landskap.

India

Med sin herlige miks av eksotiske dufter, sprakende farger og en vennlig nysgjerrighet og gjestfrihet er India et spennende reisemål. Når du bestiller din neste reise til India får du en herlig blanding av kultur og strandliv!

Egypt

Vi er så glade for å igjen kunne tilby reiser til herlige Hurghada og Egypt. Dette perfekte ferielandet byr på deilige badedager, snorkling i verdensklasse og flotte hotell der hele familien vil trives. I Egypt får du også en prisgunstig ferie; her rekker reisekassen lenger enn de fleste steder og du får oppleve mer for pengene.

Marokko

Fargesprakende Marokko har en spennende kultur, morsom shopping og en herlig blanding av gammelt og nytt. Ettersom landet i sin tid var fransk koloni, preges hverdagen både av orientalske og vestlige innslag – orientalsk mystikk med fransk touch gir en svært spesiell atmosfære. Med en vakker natur, en gjestfri befolkning og et lavt prisnivå, så får du mye ferie for pengene.

Tunisia

En reise til Tunisia byr på en unik blanding av kultur, historie, god mat og selvsagt massevis av sol og bad. Her kan du ha deilige dager på de herlige sandstrendene med kulturelle opplevelser og historiske severdigheter. I prisgunstige Tunisia finner du det meste som trengs for en herlig og solsikker ferie!

Costa Rica

Reis til Costa Rica og se frem til en ferie full av fantastiske naturopplevelser, utmerkede surfestrender og selvsagt massevis av sol, bad og avkobling. Costa Rica lokker med alt fra frodige nasjonalparker og magiske regnskoger til mektige vulkaner og kritthvite sandstrender – alt som trengs for å skape en herlig og minneverdig ferie!

Destinasjon Ukjent

Det er mer spennende å reise når man ikke vet hvor man skal! Med Destinasjon Ukjent bestiller du en uke, men kan havne litt hvor som helst – dette er altså ikke noe for kontrollfreaks! Når du reiser til Destinasjon Ukjent vet du ikke hvor i verden du havner,* men lar oss bestemme både destinasjon og hotell. Kiler det ikke litt ekstra i magen ved tanken? Du tør! Go live a little! Du havner alltid på en destinasjon og et hotell i vårt ordinære charterprogram.

Gambia

På en feriereise til solsikre Gambia kan du se frem til avslappende dager fylt med sol og bad på de lange herlige sandstrendene. Utforsk den rike kulturen og opplev de fargerike og livlige markedene. Gambia ønsker deg velkommen med alt du trenger til en avkoblende og opplevelsesrik ferie som skaper minner for livet!

Canada

En reise til Canada byr på alt fra fantastiske naturopplevelser til storbyliv. I verdens i nest største land i areal er det mye å oppdage, uansett om du vil utforske de fantastiske nasjonalparkene, de vibrerende storbyene eller begi deg ut på skieventyr har Canada garantert noe for deg!

Georgia

Reis til Georgia, der Europa møter Asia og se frem til fantastiske naturopplevelser, vin i verdensklasse, sjarmerende byer og ikke minst skikkelig bra skikjøring!