Familie Catski Nord-Makedonia – et familieeventyr

Ta med familjen på skidäventyr till Nordmakedonien med familjevänlig offpist, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus! På vår familjeweekend anpassas skidåkningen efter allas förmåga. Våra guider ser till att ni är trygga och säkra på berget och med caten tar vi oss fram till den allra roligaste skidåkningen. Skidåkningen sker med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

 

Fatmap

Heftig 3D-verktøy for oss skikjørere, her kan du finne turer og  tips til offpist kjøring.

Værprognoser

Her finner du historikk over snøfall & værprognoser for området de kommende 6 dagene.

Løypekart

Vi kjører ikke særlig mye i skianlegg på denne reisen, derfor ingen løypekart. Sjekk dog gjerne inn fjellene i vår Fatmap.


Beskrivelse

I de majestetiske nord-makedonske fjellene omfavnes eventyrsøkende kjørere av urørt pudder snø og dramatiske fjellandskap, der hver kjøring går gjennom et uutforsket vinterparadis. Reisen er fem dager lang inklusive tre hele dager med ubegrensede høydemeter i en cat. Dette skiller seg fra tradisjonell offpist-kjøring siden du sitter komfortabelt i en cat som tar deg til den uforglemmelige skikjøringen.

Familieuke
Vår familieuke er tilrettelagt slik at hele familien skal kunne kjøre cat-ski. Opplegget tilpasses etter hvordan de enkelte behersker offpisten, det kan selvsagt være store forskjeller i hva man behersker og nivå blant barna og det er du som forelder som avgjør hva barnet ditt klarer. Anbefalt alder fra 10 år og eldre.

Reisen gjøres i mindre grupper på maks 14 deltakere sammen med lokale guider. Dere bor i en lodge som ligger i tilslutning til kjøringen, gå ut av døra og hopp inn i caten. På bostedet får dere frokost og middag mens lunsjen oftest tas ute i bakken. Tilgang til basseng og badstue for vel tiltrengt restitusjon - uslåelig skirestitusjon.

Om skikjøringen
Skikjøringen skjer med en snowcat, hvilket betyr at kjøringen er i offpist-områdene utenfor skisystemet og preppa bakker. Du må regne med skogskikjøring, store åpne flater, bølgende terreng, ingen heiskøer, spektakulær utsikt og en avslappet atmosfære som ligger til rette for den beste tenkelige skikjøringen.

En cat er en løypemaskin som er modifisers med en kabin montert bakpå, som i dette tilfellet kan transportere opptil 14 personer oppover fjellsider der det ikke finnes heiser.

Utstyr
Det er mulig å leie utstyr på plass. Obligatorisk utstyr:

  • Skredutstyr, spade, sonde og mottaker (kan leies på plass)
  • Ski, staver og hjelm

Vanskelighetsgrad
Nivå: nybegynner - avansert.

Om bostedet
På skistedet bor du på Hotel Arena Tetaks med ski-in/ski-out muligheter + siste natten på hotell London sentralt i Skopje. Sosial omgang, avkobling og god mat står i fokus samt tiltrengt søvn etter dagens skikjøring.

  • Dette er inkludert:
  • Fly tur & retur
  • Transport på hele reisen
  • Del i dobbeltrom inkl. helpensjon
  • Skikjøring med cat (løypemaskin) og aktiviteter på programmet
  • Erfarne guider

Les de særskilte vilkårene som gjelder for denne reisen.

Måltider

Inkludert:

  • Helpensjon

Frokost og middag på bostedet. Lunsjen tar vi som regel i bakken.

Verdt å vite

Transport på reisemålet
Vi anbefaler at du bestiller et fly med ankomsttid mellom kl. 14.00 og 15.00, og avgangstid kl. 15.00-16.00. Dette for at transporten t/r reisemålet skal være så smidig som mulig. Ankommer du etter den anbefalte tiden, samt har avreise før den anbefalte tiden, må du ordne og betale for transporten t/r hotellet og reisemålet på egen hand.

Alle hotell – Nord-Makedonia

Catski Nord-Makedonia

Nyhet! Catski! Lengter du etter offpist-kjøring i enorme fjellområder, uten trengsel og med bekvemmelighet i fokus? Dette er reisen for eventyrlystne skikjørere som leter etter urørte fjellskråninger og uendelige muligheter til skikkelig bra skikjøring. Her transporteres vi opp på fjellet med en snowcat, hvilket betyr at kjøringen er offpist utenfor skisystem og preparerte bakker.