Santorini i Hellas

Etter reisen

Her finner du nyttig informasjon dersom du trenger å kontakte oss etter hjemkomst. Informasjonen er delt inn i kategorier som du finner i menyen til under.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, er du velkommen til å kontakte oss på [email protected] eller på telefon 21 01 75 40.

 

 

Gjenglemte effekter

Er du på reisemålet og har glemt igjen noe på transferbussen, tar du kontakt med våre reiseledere som vil hjelpe deg å ettersøke dette.

Har du kommet hjem og oppdager at du har glemt igjen noe på reisemålet eller på flyet, så henviser vi til vår samarbeidspartner Lost & Found International. De hjelper deg med å etterlyse det du har glemt, og ettersende eventuelt funnet hittegods. Du betaler frakt og administrasjonskostnader. Dette koster fra kr 500,- avhengig av hva som skal sendes og hvor det skal sendes til/fra.

Du vil ikke motta en bekreftelsesmail fra Lost & Found International når du har sendt inn etterlysningskjemaet. Du får kun en tilbakemelding hvis det du har etterlyst blir funnet.

Du kan kontakte Lost & Found Internationl om en pågående sak på telefon 820 98 030.

Les vilkårene og fyll ut etterlysningskjema på Lost & Found International.

Gjenglemte effekter på flyet eller flyplassen

Har du glemt igjen noe på flyplassen på utreise eller på flyet på hjemreisen, så kan du også kontakte hittegodsavdelingen på flyplassen du reiste fra.