Åpent kjøp og prisgaranti

På alle* reiser på apollo.no har du åpent kjøp i 8 dager, regnet fra bestillingstidspunktet. Slik kan du i ro og fred vurdere ditt ferievalg og gjøre eventuelle endringer eller avbestille reisen kostnadsfritt. Åpent kjøp forutsetter at reisen bestilles mer enn 42 dager før avreise.

Reiser sommeren 2021: Åpent kjøp til 28.02.21

Vi har åpent kjøp på neste sommers reiser, som betyr at du kan ombestemme deg eller avbestille reisen kostnadsfritt frem til 28.02.21. Gjelder alle pakkereiser med charterfly. 

Åpent kjøp gjelder for nye bestillinger, og ikke for bestillinger som er endret som følge av coronasituasjonen.


Avbestillingsbeskyttelse 

Samtidig som du bestiller reisen kan du også tegne Apollos avbestillingsbeskyttelse**. Da har du også følgende inkludert:

Prisgaranti Plus

Du får vår "Prisgaranti plus". Blir prisen på din spesifiserte reise senket etter at du har betalt depositum og fram til 60 dager før avreise, tar du kontakt med oss og mellomlegget blir tilbakebetalt. Du er også garantert mot ekstra valuta- og drivstofftillegg som påløper etter at depositum er betalt.

Prisgarantien gjelder ikke for rabatterte reiser, restplasser, cruise, rundreiser og fleksible reiser med rutefly, eller for økte skatter og statlige avgifter. Du må selv finne den nye og lavere prisen og kontakte oss om dette, og det må fremdeles finnes ledige plasser på det alternativet du har bestilt.

Bli boende-garanti

Må noen i reisefølget avbestille senere enn 42 dager før avreise får du og det øvrige reisefølge bli boende i det boalternativ (samme hotell/leilighetshotell og rom-/leilighetstype) som er bestilt. Denne garantien gjelder kun når reisen avbestilles pga. sykdom (se punkt 1 over), og alle i reisefølget må ha bestilt avbestillingsbeskyttelse gjennom Apollo. Legeerklæring må fremvises.

Bli boende-garanti gjelder ikke for cruise, rundreiser og fleksible reiser med rutefly. I slike tilfeller har vi rett til å overføre de øvrige reisende til en annen innkvartering som passer bedre til det gjenværende reisefølgets størrelse. 

Endring

Du kan endre din reise kostnadsfritt en gang inntil 42 dager før avreise. Endringen må gjøres for hele reisefølget og gjelder for endring til ny dato, nytt hotell eller nytt reisemål. Man kan ikke endre til en restplassreise eller uspesifisert reise. Endring uten kostnad gjelder ikke for cruise, rundreiser og fleksible reiser med rutefly.

Les mer om vår avbestillingsbeskyttelse her

*Særskilte vilkår gjelder for våre fleksible reiser med rutefly og kun flybilletter. Les mer om kun flybilletter her.
** Apollos avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes på cruise og våre fleksible reiser med rutefly. Her anbefaler vi at du tegner en avbestillingsforsikring gjennom ditt forsikringsselskap. Avbestillingsbeskyttelsen refunderes ikke uansett avbestillingsgrunn, heller ikke ved avbestilling etter Åpent kjøp.