Costa Mujeres – kritthvite strender

Reis til Costa Mujeres i Mexico! Her kan du se frem til dager fylt med sol & bad på de kritthvite sandstrendene, interessante utflukter og selvsagt god meksikansk mat.Fakta om Costa Mujeres

Lokal tid

Norsk tid - 7 timer

Mer fakta

Været

jan 27°c
feb 27°c
mar 27°c
apr 28°c
mai 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 28°c
des 27°c

Alle reisemål Mexico

Cancún

Hvorfor reise til Cancún? Cancún er en av Mexicos mest turistvennlige steder – her venter hvite sandstrender og turkist hav for late feriedager. Resten av tiden kan du tilbringe med shopping, velsmakende mexicansk mat og spennende utflukter.

Playa del Carmen

Reis til Playa del Carmen og opplev fantastiske strender og severdigheter i verdensklasse. Mesk deg med hete tacos, kjøl deg med eksotiske drinker og ta en tur rundt i byens sentrum med butikker og restauranter. Bestill fly og hotell til Playa del Carmen med Apollo og vær borte så lenge du vil.

Tulum

En reise til Tulum er som en reise til paradiset – det vil ikke ta lang tid før du skjønner hvorfor El Castillo omtales som én av verdens aller vakreste strender. Atmosfæren i Tulum er herlig avslappet og du får tid til virkelig til å slappe av – med fordel i en hengekøye sjarmerende hengt opp mellom to palmer.