En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

1742 vurderinger
Utmerket
 
1460
Veldig bra
 
220
Bra
 
38
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

20.02.2020

av annegryj Skien, Norge

Anbefales!

12 dagers drømmeferie 🏝 Fikk tilbud om å oppgradere til villa, absolutt verdt de ekstra pengene. Stor luftig privat bolig med pool og deilig uteplass. Stor deilig seng, 2 dusjer. Innbydende og lekkert. Rengjøring 2 ganger daglig og påfyll i minibaren. All Inclusive er et must. Gode og varierte retter og svært hyggelig betjening. Kokken Vikach lager de deiligste retter og er alltid på tilbudssiden. Spør og han ordner det du måtte ønske. Lunchkurv kan bestilles uten ekstra kostnad. Ta den med hvor du vil. De griller for deg hvis du ønsker privat bbq. Nydelig mat. Behsgelig, relax spa på hotellet anbefales. Hotellet er en bortgjemt perle som fortjener mer enn tre stjerner. Hvis jeg skal trekke frem det som er litt negativt, men som overhode ikke er et problem så er det litt vanskelig å bade rett utenfor hotellet. Ofte bølger og stenete. Men, en liten promenade langs stranda og rundt odden så ligger DEN nydelige lange hvite sandstrand. Alle strender er offentlige. Så spaser og bad hvor du vil. Gratis båt til paradisøya lle aux Cerfs 2 ganger daglig. På hotellet ordner de alt og er utrolige gjestfrie.

 
19.10.2018

av Kristianne F

Marvelous holiday

Hotellet var veldig fint, ryddig og de hadde en ren og gjennomført stil. Servicen var upåklagelig og vi ble godt tatt imot med både velkomstdrink og massasje! Rommet var rent og fint og ble ryddet hver dag, storfornøgde. Maten var god og variert, hadde vegetarisk alternativ og de ansatte følgte godt med på om glasset var fylt opp, maten var spist opp, og var raske med å hjelpe dersom vi trengte noe! Mauritius er en nydelig plass, og stranden vi kunne reise til med båt var veldig fin✨

 
19.10.2018

av 97astridf

Ferie

Fantastisk hotell, fantastisk service og veldig veldig god mat! Rommene var rene og ryddige hver eneste dag! Alle er svært hyggelige! Det var vår første tur til Mauritius og vi har vært på div turer og vil svært gjerne tilbake. Hotellet har båt som bringer oss ut til paradisøya Ilê aux cerfs gratis, fantastisk der ute også! Anbefaler alle dette hotellet!

 
03.03.2018

av ingjerd h

Hotellet utmerker seg med god service

Vi har akkurat tilbrakt 14 dager her sammen med et vennepar. Vil gjerne nevne vår stuepike Rookshana som gjorde en fantastisk jobb, alltid blid og hyggelig. hennes fantastiske håndklefigurer gledet oss hver dag.Benedicte i resepsjonen hjalp oss da vi ønsket et større speil på rommet. det ble fikset i løpet av minutter. Fabelaktig service.Ellers var hun alltid behjelpelig med ting vi lurte på. Avinash? i baren var alltid hyggelig og lærte seg fort hva vi likte å drikke. Pamela i restauranten var våken og blid, likte en spøk! Det var ganske slitsomt med The Chef som ønsket for mye oppmerksomhet. Annoying!! Har aldri opplevd noe så slitsomt. Ellers kunne det vært mer aktivitet på hotellet, som yoga og aerobic og kanskje en velkomstdrink en par dager etter ankomst for å bli kjent med ledelsen og de andre gjestene. Vannet i sjøen var nydelig, har aldri badet så mye. Badesko er et must med skarpe koraller og stein i vannet. Vi hadde det fint, kommer gjerne tilbake.

 
27.11.2017

av kariannevedin Helsingborg, Sverige

En herlig ferie!

Vi bodde på Tropical Attitude i 15 netter med All inclusive. Rommene er store og nylig renoverte. Sengene er sten harde, så vi måtte be om en xtra overmadrass, da ble det litt bedre. Maten var dessverre ikke imponerende, pasta med tomatsaus ble servert nesten til alle lunsj og middager. Fordelen var at de varierte med Buffet og A la carte, og 2 dager i uken kunne man bestille hummer eller scampi mot at man betalte mer for middagen. Ellers var det mange ulike salater. De burde variere seg mer med rettene. Med all inclusive er det viktig med variasjon! Stranden ved hotellet er ikke så fin, mye lavastein og koraller som gjør det vanskelig å bade. De skal absolutt ha et pluss for gratis båttransport til en øy i nærheten, der er det super fint. Båten går 2 ganger på morgen, og henter 2 ganger på ettermiddagen. På øya koster solstolene, de prøver å ta 700 rupier, men man får det for 500 rupier. Også kan man si fra i restauranten kvelden før at man vil ha med lunsj, så får man med en kurv med det man har krysset i! Alt i alt har vi hatt en bra ferie, servicen på hotellet er bra! Og massasjen kan absolutt anbefales! Ta også lokalbuss til markedet som er på onsdager og søndager. Bussen koster 30 rupier per person!