Reiser til Taghazout

Taghazout

  • • Strandliv og surfing i verdensklasse
  • • Genuin fiskelandsby

Surfere har kjent til Taghazout i mange år – den genuine fiskelandsbyen med sin nærhet til fine strender og gode surfemuligheter. Restaurantene tilbyr dagsferske måltider til hyggelige priser.Fakta om Taghazout

Strender

Stranden i Taghazout er cirka 300 meter lang og består av sand. Undervannstrømmer kan forekomme. Ute ved kysten ligger det flere sandstrender å velge mellom. Ved flere av disse finnes det solstoler og parasoller å leie.

Mer fakta

Været

jan 17°c
feb 18°c
mar 20°c
apr 21°c
mai 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 21°c
des 18°c

Alle reisemål Marokko

Essaouira

Essaouira er en blanding av særegen mystikk og moderne innflytelse. Klimaet er behagelig og de vakre strendene gjør Essaouria til en perle på den marokkanske Atlanterhavskysten.

Agadir

Agadir ligger ved en langgrunn og milelang sandstrand og lokker med spennende og annerledes utflukter. Kombinert med hyggelige uteserveringer og restauranter som tilbyr gourmetmiddager til marrokanske priser, får du en perfekt ferie. Agadir er en herlig blanding av sol og bad, orientalsk kultur og vakker natur.

Marrakech

Marrakech ligger ved foten av de majestetiske Atlasfjellene. Bli med til Marokkos eventyrby hvor tiden har stått stille, og bli kjent med en fortryllende og magisk verden.