Kypros med barn

Kypros med barn

Når du vil gjøre noe annet enn å bade i bassenget eller henge på stranda er det flere morsomme aktiviteter for familier på Kypros. Hvorfor ikke ta med barna på en heldag til en av Europas største badeland eller besøke tivoliet i Ayia Napa?

Bestill reise til Kypros >>

Se flere reisetips til Kypros

Under vann Under vann

Waterworld

Cirka 4 kilometer utenfor Ayia Napa ligger Waterworld , et av Europas største badeland med tema fra gresk mytologi. Kast deg ut i en av de mange vannsklier, lek i bølgene eller koble av i en solseng. 

Tips! Kjøper du billetten via Apollo slipper du å stå i kø for å komme inn i parken og kommer raskt i gang med alt det morsomme.
 

Tivoli i Ayia Napa

På tivoliet Parko Paliatso i Ayia Napa er det mengder av ulike aktiviteter som både store og små setter pris på: en stor sling shot, radiostyrte biler, minigolf, spøkelseshus, karuseller, hoppetårn og en masse annet gøy. Her kan du lese mer om Parko Paliatso.

Ocean Aquarium

På Ocean Aquarium i Fig Tree Bay har de hundretalls ulike fisker i alle regnbuens farger. I den hyggelige hagen er det skilpadder, fugler og krokodiller. På området er det også en restaurant og en lekeplass for barna.

Katamarantur

Ta med hele familien og bli med ut på bølgen den blå om bord i en katamaran. Lunsjbuffé er inkludert og vi stopper for bad- og snorkling. Les mer og bestill utflukten Katamaran på Middelhavet her.

Hotell med barneklubb og svømmeskole

Leter du etter hotell til deg og familien på Kypros, så kan vi anbefale Malama Beach Holiday Village, ett av våre Apollo Mondo Family-hotell – familiehotell med litt ekstra av alt. Her er det barneklubb, svømmeskole og gratis treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her