Med familien på Kypros

Når du vil gjøre noe annet enn å bade i bassenget eller henge på stranda er det flere morsomme aktiviteter for familier på Kypros. Hvorfor ikke ta med barna på en heldag til en av Europas største badeland eller besøke tivoliet i Ayia Napa?

Under vann Under vann

Waterworld

Cirka 4 kilometer utenfor Ayia Napa ligger Waterworld , et av Europas største badeland med tema fra gresk mytologi. Kast deg ut i en av de mange vannsklier, lek i bølgene eller koble av i en solseng. 

Tips! Kjøper du billetten via Apollo slipper du å stå i kø for å komme inn i parken og kommer raskt i gang med alt det morsomme.
 

Tivoli i Ayia Napa

På tivoliet Parko Paliatso i Ayia Napa er det mengder av ulike aktiviteter som både store og små setter pris på: en stor sling shot, radiostyrte biler, minigolf, spøkelseshus, karuseller, hoppetårn og en masse annet gøy. Her kan du lese mer om Parko Paliatso.

Ocean Aquarium

På Ocean Aquarium i Fig Tree Bay har de hundretalls ulike fisker i alle regnbuens farger. I den hyggelige hagen er det skilpadder, fugler og krokodiller. På området er det også en restaurant og en lekeplass for barna.

Katamarantur

Ta med hele familien og bli med ut på bølgen den blå om bord i en katamaran. Lunsjbuffé er inkludert og vi stopper for bad- og snorkling. Les mer og bestill utflukten Katamaran på Middelhavet her.

Hotell med barneklubb og svømmeskole

Leter du etter hotell til deg og familien på Kypros, så kan vi anbefale Malama Beach Holiday Village, ett av våre Apollo Mondo Family-hotell – familiehotell med litt ekstra av alt. Her er det barneklubb, svømmeskole og gratis treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

 

Tips & inspirasjon

Velg din Kyprosferie, bli inspirert av våre reisetips til Kypros og finn ditt favoritthotell på Kypros.  

Hotell for enhver smak på Kypros

  • Luksuriøse hotell med aldersgrense
  • Barnevennlige hotell med herlige basseng
  • Flotte hotell med All Inclusive
Se alle våre hotell på Kypros

Kypros

Tips til Kyprosferien

  • Fantastisk dykking, snorkling og golf
  • Spennende historie og kulturmiks
  • Herlige strender og vakker natur
Se alle reisetips til Kypros