Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 93 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Høy standard, rolig beliggenhet, god mat, fin strand, turterreng, god service, rent og pent. Det er verdt å vite at det bor 5-6 katter på hotellet. De dukker ofte opp i nærheten av der man sitter og vil gjerne ha mat og/eller kos, men på en sånn måte at man ikke er borti dem om man ikke vil. Vi er ikke kattemennesker, men vi syntes det var ganske hyggelig.
-
Anbefaler å kun ha frokost inkludert da a la carte-maten er mye bedre enn buffetmaten. Tar du bordene nærmest bassenget ved frokosten så får du selskap av en katt på gelenderet som ser forventningsfullt på maten din.

Bekreftet gjest: 2023-11-05


9 av 10

+
Fin beliggenhet
-
Renholdet av rommet var dårlig en dag. Askebeger på balkongen var ikke tømt/skiftet ut og glassfronten var ikke rengjort for fugleskitt. Hår og rusk på balkonggulvet. Vinglass var ikke skiftet ut inne.

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
Topp hotel👍
-

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
Alt. Bortsett fra at det ligger utenfor allfarvei. Service, rom, mat, utsikt - alt er det beste
-
Det nådde opp til forventningene. Men det må nevnes at prisene var "norske", på mat, drikke osv. Synes at prisnivået var høyt

Bekreftet gjest: 2023-10-01


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Beliggenhet, beliggenhet, Gjester fra hele verden (mye franske) ok frokost. Shuttelbuss til nabohotel og ned til stranden Konnos. Den japanske restauranten er bra.
-
Litt mye støy bassengområdet (barn) og bassenget litt lite. Ikke adskilt barnebasseng. Utrivelig restaurant "Antheus" (for middag) når man har halvpensjon. Man har heller ikke lyst til å sitte innendørs. Man kan imidlertid velge lunsj som blir servert samme sted som frokost. Da kan man sitte ute. Stranden (Konnos) har ikke nok solsenger, så man må ha med egen parasoll og utstyr dersom man skal benytte denne.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


10 av 10

+
Lekkert hotell, hyggelig personalet . Nydelig mat
-

Bekreftet gjest: 2023-07-28


10 av 10

+
Det beste var nærheten til den idylliske Konnos bay! Bare hyggelig å gå stien/trappene ned til stranden. Det nest beste var en fantastisk bra frokost. Vi brukte god tid med frokost hver dag og spiste deilig omelett, frisk frukt og crepes. Ferskpresset appelsinjuice og prosecco var også godt :)
-

Bekreftet gjest: 2023-07-23


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1520 vurderinger
Utmerket
 
933
Veldig bra
 
387
Bra
 
140
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

28.07.2023

av Nina G

Ei flott uke på Grecian park

En superfin uke på grecian park , fantastisk hyggelig service, alt fra renholds damene , serveringspersonellet og resepsjonsdamene😀nydelig hotell med fantastisk frokost buffe og ellers veldig god mat på hotellet. Vi kommer veldig gjerne tilbake 🤩

 
16.08.2019

av jodanielliseth Oslo, Norway

En meget god totalopplevelse!

Hotellet holder en svært god standard, med meget god service og flotte fasiliteter. Hotellet ligger helt syd på Fig Tree Bay litt unna de andre hotellene. Det ligger på en høyde med flott utsikt over havet, og rett ved Konnos Bay. Det tar noen få minutter å gå ned dit hvis man ikke vil benytte hotellets gratis shuttletransport. Hotellet har et herlig bassengområde med flott havutsikt og nok solsenger til alle. Dette er et hotell med en fin miks av ulike nasjonaliteter, der gjestene tar hensyn til hverandre. Her er det ingen kamp om plassene, eller forsøk på å reservere solsenger til resten av reisefølget. Altså ikke noe stress med å stå opp tidlig for å få plass. Stor frokostsal med rikholdig utvalg gjør at man gjerne tar seg ekstra god tid til frokosten. Bassengområdet har også en poolbar der man får kjøpt alt man måtte trenge av mat, is og drikkevarer. Man trenger ikke engang forlate solsengen, og kan bestille ved å trykke på en knapp på parasollstangen. Denne servicen fungerte raskt og enkelt. Alt er virker nytt, rent og velholdt. Rommene er rene, romslige med enkel men høy standard. Meget effektiv aircondition, noe som er viktig i juli. Vi fikk en fullverdig ekstraseng til vår 13-åring. Utvalget av barer, restauranter og steder man kan slappe av er stort. Den store og luftkondisjonerte lobbyen (selvsagt med egen bar), og "Cliff"-baren er perfekte for avslapning. Sushirestauranten kan anbefales på det sterkeste. Maten er i toppklasse, og servicen er noe av det beste vi har opplevd. Her var kelnerne 100% på ballen til enhver tid, og glassene var aldri tomme. Når man vil oppdage Aia Napa, Protharas eller Paralimni, tar man bussen som går hvert 20 minutt, og som stopper rett utenfor hotellet. Veldig enkel og oversiktlig rute (101/102), med endeholdeplasser ved badelandet vest for Aia Napa, og i Paralimni nord for Protharas. Vi brukte ikke taxi på denne turen. Noe av det unike med dette stedet er vannkvaliteten.Det turkisblå vannet er krystallklart, og snorkling i Konnos bay og Blue lagoon som ligger et par kilometer bortenfor, er fullt på høyde med Rødehavet (muligens enda bedre). Katamaranturen fra Protharas til Blue lagoon anbefales! Alt i alt var dette en herlig totalopplevelse, og Grecian Park er et hotell vi mer enn gjerne kommer tilbake til.

 
08.08.2011

av Jørn Erik M Oslo, Norge

A pearl

Grecian Park er en perle like utenfor Protaras. Vi var her i 5 dager på vår rundreise på øya og ser tilbake på dette oppholdet som et av de beste. Helt klart. Dette var verdt pengene. Et flott 5 stjernes hotell med egen og meget hyggelig strandmulighet. Hotellet bærer preg av luksus, som seg hør og bør med sine 5 stjerner. Vi satte stor pris på fasiliteter som: en super sushi restaurant med ypperlig service og høy kvalitet, et over snittet gym her nede og ikke minst en cliff bar med strålende utsikt. Personalet var hyggelig og blant disse finner du flere ildsjeler som ser akkurat deg og byr på seg selv. Når vi ikke spiste på hotellet tok vi taxi til Protaras. Dette kostet 10 euro hver vei og er noe man overlever økonomisk :) Vårt dobbeltrom hadde høy kvalitet og standard, noe som ikke er noen selvfølge her nede..selv med 5 stjerner. Delvis havutsikt betyr også mye havutsikt på dette hotellet. Noe å utsette er at hotellet kunne kostet på seg å oppgradere heisene. Dette kan vi anbefale !

 
26.11.2023

av jeastockholm Stockholm, Sverige

5-star stay

Amazing views due to the hotel located a top a cliff. Great service! Spotlessly clean rooms. Breakfast was very nice and had plenty of variety. Can highly recommend anyone visiting cyprus and protaras.

 
19.11.2023

av Marcokx Genova, Italia

Dream wedding at Grecian park hotel

We were married in Protaras on the 16/09 and for our pre wedding and wedding reception we have chosen Grecian Park! This is the best choice we could have ever made as the hotel is found in an excellent location with a great view at the sea,the staff were amazing and so helpful ( they were organising everything from months before to the detail).special thanx to Mrs Koulla who has made us realize our dream leaving us and our guests with the best impressions. The wedding dinner was spectacular ,our compliments to the Chef,not only in terms of quantity but the quality of the food was spectacular ( our guests still talk about it). For the evening we were given a suite which was not only huge , clean and comfortable but also had an amazing view to the sea which created the best atmosphere to relax after an intense day. We want to thank all of the staff and say that this will be repeated in a year's time as we would like to return and live the dream again!