Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 40 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Betjeningen og beliggenheten i forhold til sjø / strand / hage .
-
Apollo opplyser at det er 350 meter til sentrum - hvilket sentrum refereres det til ?? Betjeningen kjente ikke til dette , og vi fant det heller ikke i løpet av uken vi var der ! Heldigvis god bussforbindelse til Protaras , det reddet oppholdet vårt !

Bekreftet gjest: 2023-11-05


9 av 10

+
ALLE ansatte på hotellet var hyggelige og serviceinnstilte
-
For høy musikk ved middagen

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
-
Kunne hatt litt mer variert mat, men ellers var alt helt topp.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


5 av 10

+
Basseng og strand
-
Litt øde lokalisert. Maten var en gedigen nedtur.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


9 av 10

+
Alt var bra, veldig hyggelig ute i hagen.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-13


8 av 10

+
Utsikten
-
Endring av middagstilbudet. I beskrivelsen fra Apollo stod det 300 m fra sentrum, dette stemte ikke og var nærmere 1,5 km. Kjedelig å ikke få mattilbud på kveldstid hvis man ikke ønsket buffet og ikke ville gå langt til sentrum (ikke langt for voksne, men med små barn blir det langt)

Bekreftet gjest: 2023-08-13


8 av 10

+
Stort området.
-
Lå litt ute i ødemarken. Vi hadde ikke gjort bra non undersøkelse før vi bestilte.

Bekreftet gjest: 2023-07-02


10 av 10

+
Beliggenhet, hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


9 av 10

+
Veldig hyggelig betjening og flott beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

2653 vurderinger
Utmerket
 
2187
Veldig bra
 
355
Bra
 
78
Mindre bra
 
29
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

09.10.2023

av stein s

Fantastisk Hotell

Veldig hyggelige ansatte på hotellet. God mat og godt drikke. Nok solsenger spredt rundt i Hagen og bassengområde. Kort vei ned til stranden. All inklusive ultra var veldig bra. Kommer gjerne tilbake 👍

 
19.08.2023

av Tore B

Mye bra, noe ikke fullt så bra, og noe direkte elendig

TLDR: Positivt: Personalet, bassenget, pool bar, stranden, rommene. Ok frokost Negativt: Øde lokalisert, smakløs lunsj og middag, null kunnskap om hvordan drinker lages eller skal smake. Vi bestilte alle drinker på kartet, samt noen som ikke stod der. Absolutt alle hadde for mye alkohol i seg. Vi endte med å be om å få lage Gin tonic selv. Spesial restauranten er verd et besøk. Skjønt maten var tørr og smaksløs også her. Men morsomt konsept (Kypriotisk tradisjonell mat) Vi reiste til dette hotellet litt på sparket, leste en del reviews her på tripadvisor og booket via Apollo. Første inntrykket er at det er et flott og vedlikeholdt hotell. Transporten fra flyplass (organisert av Apollo) funket utmerket. Rommet vårt var ikke helt klart, men vi fikk mulighet til å ta en lunsj mens vi ventet. Personalet var fra første stund utrolig hyggelige og serviceorientert. Lunsjen var helt ok, overkokt pasta, tørt kjøtt og smaksløse retter. Men vi fant noe som var ok å spise (Godt de har en gedigen bolle parmesans ost) Etter hvert fikk vi rommet vårt. Trivelig og lyse rom, godt vedlikeholdt. Bagasjen levert av en veldig hyggelig ansatt. Vi tilbragte ettermiddagen ved bassenget og bestilte oss drinker og øl. All inklusive er veldig bra på hotellet. Absolutt alt er med, ikke noen begrensinger. (2 kvelder på spesialet restaurants også inkludert Dagen etter utforsket vi stranden like i nærheten. Flott sandstrand med mye muligheter. Koster 7,5 euro pr dag for 2 senger. Offentlig tilbud, ikke del av hotellet. Sengene like over på hotellets område er inkludert. Hotellet er litt øde lokalisert, det må sies. Etter noe prøving og feiling fant vi ut hvordan buss systemet fungerte. (102 til nærmeste byer, 101 hjem igjen) Bussene går veldig ofte, men kjører som galninger. Opplevde ved et par anledninger at folk datt ut av setene fordi de ikke holdt seg fast. De 2 nærmeste byene har alt du måtte ønske deg av restauranter og tilbud, spesielt by nr 2. AyiaNapa er ca 30 minutt unna Vi brukte mye tid på stranden og pool bar. Maten i pool bar er helt grei, overkokt pasta, smakløst. Fisk var tørr, burgere var karbonader. Du får mye mat på tallerkenen, mye salat og mye pommes frites. Personalet på pool bar er helt fantastiske. Hotellets personale er virkelig de som trekker opp oppholdet. Alt i alt så har vi kost oss, men kommer ikke til å returnere. Lunsj og middag var begredelig og smakløst. Dersom du kun vil ligge ved bassenget hele dagen (stå opp tidlig, basseng seng mafiaen er over alt) ikke spise noenting, eller ha noen drinker, så er det fint. Men er du ute etter matopplevelser, gode drinker og ting å gjøre. Styr unna. Nok av andre tilbud.

 
11.09.2019

av K4748XYkiml Sandnes, Norge

Ferie uten barn

Positivt: hyggelig personell som ønsker deg det beste. Plassering var som forventet et kort stykke utenfor «sentrum» som bare er en liten busstur unna på ca 10 min. Vi skulle hatt rom med havutsikt, men pga overbooking så fikk vi rom i 2 etg inn mot landet og all-inclusive. Rommet var stort og renslig så ingenting å utsette på det og vi hadde ikke behov for utsikt fant vi ut Nye håndklær hver dag og enkelt å finne solsenger. Stranden er fantastisk for alle, fin sand for barn å leke i, Stein og sand langs land gjør det perfekt for snorkling i alle aldre. Supermarket rett over gata om en vil kjøpe drikke, badeleker etc. Negativt: kapring av solsenger uten å bruke er ikke uvanlig her som er synd for de av oss som faktisk bruker dem. Skulle derfor ønsker at flere hotell fjernet håndklær som ligger over 1 time eller 2 slik andre gjør. Service kan til tider ta noe lang tid men alltid hyggelig når de kommer. Middag er vel den delen jeg ikke hadde hatt behov for da det ikke av god kvalitet, kald mat og lite utvalg. Solsenger på stranden er ikke en del av hotellet og koster derfor penger I vår periode for september så var det ca 95% russere med små barn mellom 1-7 så mulig dette er ferietiden deres. Vårt opphold varte i en uke for 2 voksne 32 grader i luften og vekslet mellom 28-29 grader i vannet

 
07.07.2015

av Harald B

Mye for pengene.

Flott hotell og kjempefin beliggenhet. Bestilte "alt inkludert" fordi hotellet ligger litt utenfor restaurantområdet i Protaras . Kveldsunderholdning hele uken. Maten: frokosten helt klart best, lunch og middag midt på treet. Badestrand rett nedenfor hotellet. Alt i alt ett hotell som anbefales på det sterkeste. Vi pensjonister kommer helt sikkert tilbake.

 
06.04.2024

av sarahmQ8850GK

Schöner angenehmer Aufenthalt

Sehr schönes Hotel mit lieben und hilfsbereiten Personal. Es wird sich aufmerksam um einem gekümmert. Man fühlt sich sehr wohl und familiär aufgehoben. Die Anlage ist gepflegt und super überschaubar, der Strand ist super schön und nicht überfüllt. Kann es nur weiter empfehlen:)