Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Renoverte dobbeltrom med mulighet for å sette inn en ekstra, vanlig seng. TV, et lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen balkonger med havutsikt. Dobbeltrommene med havutsikt ligger i hovedbygningen. Øvrige dobbeltrom ligger i en bygning bak hovedbygningen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med TV, et lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen balkonger med havutsikt. Enkeltrommene med havutsikt ligger i hovedbygningen. De øvrige ligger i en bygning bak hovedbygningen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 1

Større dobbeltrom

Fine nyrenoverte, noe større dobbeltrom ved stranda. TV, et lite kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc. Hårføner. Dobbeltrom på bakkeplan har en liten privat uteplass med havutsikt. Dobbeltrom i etasjen over har balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3