Ettromsleilighet

Moderne ettromsleiligheter med dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har vaskemaskin og oppvaskmaskin. TV. Flislagt gulv. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Mindre toromsleilighet

Moderne, litt mindre toromsleiligheter med ett soverom med dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom og kjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Flislagt gulv. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Moderne toromsleiligheter med ett soverom med dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom og kjøkken med kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn og vannkoker. Noen leiligheter har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Mulighet for to ekstrasenger. TV i hvert rom. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc; hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet med tre ordinære senger

Moderne treromsleiligheter med ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med enkeltseng, og kombinert oppholdsrom og kjøkken med ovn, mikrobølgeovn og vannkoker. Noen leiligheter har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Mulighet for to ekstrasenger. TV i ett av soverommene og i oppholdsrommet. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc; hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-5