Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Mindre toromsleilighet

Mindre toromsleiligheter med balkong eller markterrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i feltsenger i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc; hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen med havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i feltsenger i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV i begge rom. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Treromsleiligheter med balkong og begrenset havutsikt. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med en enkeltseng. Mulig med to ekstrasenger i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV i begge rom. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • En av leilighetene har en smal balkong der ikke alle i leiligheten kan sitte samtidig

Antall personer: 2-5