Villa Mandarina

Villa Mandarina ligger i et rolig område ikke så langt fra havna i Podgora. Sentral beliggenhet med restauranter, butikker, bakerier og bademuligheter rett rundt hjørnet. Fine og hjemmekoselige leiligheter.

SUPERSALG!

Reis til Kroatia og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Mandarina er et mindre leilighetshotell som ligger på en høyde i frodige omgivelser over Podgora. Kun en kort spasertur til restauranter og barer i sentrum av den lille byen.

Hotellet har ikke resepsjon men ved ankomst er det personale på plass. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og utenfor med blant annet en bratt trapp som går fra strandpromenaden opp til hotellet. Ved ankomst og avreise fraktes bagasjen til hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Podgora

Primordia

Primordia er et populært leilighetshotell som ligger ved ligger ved strandpromenaden i Podgora. Rett nedenfor hotellet ligger stranda og det er kort vei til restauranter, barer og butikker. Leilighetene er av ulik størrelse og utforming. Flere av dem har herlig havutsikt fra uteplassen.

Villa Lara

På hyggelige Villa Lara kan man nyte frokosten sammen med utsikten over det glitrende havet mot Hvar og Brač. Og når det går mot kveld, kan du sette deg godt til rette med et glass velsmakende lokal vin og solnedgangen som kulisse.

Natalia

Leilighetshotellet Natalia i Podgora byr på en trivelig kroatisk atmosfære og flott beliggenhet i nærheten av stranda, restauranter og fornøyelser. Leilighetene er pene og komfortable. Vil du ha det lille ekstra anbefaler vi at du bestiller en leilighet med havutsikt.