Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter i varierende størrelse med to enkeltsenger og ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkonger i varierende størrelser, med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i ulik utforming med ett soverom med to sengeplasser. Kombinert oppholdsrom med minikjøkken med mulighet for to ekstrasenger i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi , luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Trappetrinn inne i noen av leilighetene. Balkong eller terrasse i varierende størrelse, noen balkonger med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter med soverom med to sengeplasser oppe, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for to ekstrasenger i sovesofa nede (åpen løsning). Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Liten balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-5, hvorav 1 barn