Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,7 av 10 Basert på 6 vurderinger
Total vurdering
 
9,7 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,8 / 10
Fasiliteter
 
9,7 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenhet
-
Større terasse

Bekreftet gjest: 2021-09-25


10 av 10

+
Nydeligt hotell, kjempegode senger. Nærme stranden. Alt var perfekt,utenom rengjøring på rommet. Det var skuffende. Med er så flott hotell burde rengjøringspersonalet fått beskjed. Blir fort nedslitt og stygt viss ikke de gjør jobben skikkelig.
-
Rengjøring på gjesterommene. Det var rett og slett skuffende...

Bekreftet gjest: 2021-09-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

206 vurderinger
Utmerket
 
139
Veldig bra
 
49
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

15.10.2019

av HeleneSivertsen

Grand hotel Slavia

Flott hotell like ved stranden i Baska Voda i Kroatia. Godt renhold og god service fra hyggelig betjening Fantastisk mat både i restauranten og ved halvpensjon. Sentral beliggenhet. Kan virkelig anbefales!!

 
26.07.2019

av SabrinaGu Høvik, Norge

Beste Hotel i Baska Voda

Et fantastisk hotell, nyrenovert, stilig, rent og pent. God service og flotte rom. Spa og restaurant med serviceminded personale. Bra frokost. Og ikke minst midt i sentrum av den lille byen Baska Voda👍

 
09.07.2018

av mariannebP9385SQ Bergen, Norge

Restaurant

Vi spiste en uforglemmelig middag. Vi ble tatt imot på en svært god måte og servicen kunne ikke vært bedre. Kunnskapsrike kelnere og de visste ikke hva godt de skulle gjøre for oss. Jeg skulle feire 60 års dagen min og hotellet spanderte en aldeles nydelig ostekake med en deilig likør til og de sang bursdagssang for meg. Maten var utsøkt og champagnen og rødvinen av ypperste klasse. Anbefales på det varmeste

 
16.06.2017

av mariusb720

Fine rom, men "billig" gjort

Rommene er fine og nyoppusset, men mangler helspeil og knagger. Heller ingenting å henge våte håndkler og badetøy på. Langt ned fra badekaret til glatte fliser. her må man være forsiktig. Beliggenheten er svært bra og personalet er veldig hyggelige. Frokosten er lik hver dag, ikkenoe å skryte av. Restauranten på hotellet er nr2 i baska voda, vi fikk servert god mat å de hadde masse kunnskap om maten/vinen.

 
07.09.2016

av Grethe T Arendal, Norge

Fantastisk ferie!

Vi bodde her i en uke, 20.-27. august. Vårt første møte med Kroatia. Det blir ikke det siste! Baska Voda er et magisk sted. Hotellet ligger midt i havnen. Vi sov godt i gode senger. Hotellet er totalrenovert. Frokosten er topp! (Gikk litt opp i vekt begge to:) Frokosten gav grunnlag for hele formiddagen. Tre dager tilbragte vi ved klippene ved Brela. Små hyggelige barer. Godt øl! Resturanten ved hotellet serverer strålende god mat. De har mange spesialiteter. Kan spesielt anbefale tunfisken. Personalet er proffe og hyggelige. Vi fikk spesielt god kontakt med servitøren Matek(?), Så hyggelig mann, med mye lokalkunnskap - alltid på godt humør. Vi kommer definitivt tilbake. Et lite, rent, vakkert og hjemmekoselig hotell. Godt å komme til etter en lang dag på farten! Trekker ned litt at det var lite info. Ingen informasjon på rommet. Savnet en liten oversikt; vi følte det ble mange spørsmål de to-tre første dagene.. Tips! Ikke bestill halvpensjon, (kun om dere er mange, barn f.eks. Restuant-maten ute er rimelig, også er det mye mer smakfullt. Hotellet anbefales! God tur!