Japow – ut på pudderjakt!

En klassiker og vår pudderreise nummer én! Om du er på jakt etter en uforglemmelig skiopplevelse, så er dette reisen for deg!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

 

Fatmap

3D kart over Niseko med løyper og tips til offpistkjøring. Bra verktøy for oss freeriders!

Værprognoser

Hold deg oppdatert på været i Niseko. Historikk og prognoser for 6 dager

Løypekart

Kart over skiområdet (vi kjører ikke så mye i preppa bakker på denne reisen).


Beskrivelse

Hokkaido er kjent for sine utrolige mengder snø, fantastiske offpist-muligheter og unike kultur, og våre guider er eksperter på dette området. Vi tar oss av alt det praktiske slik at du kan koble av og nyte skireisen fullt og helt. Du kommer til å ha tilgang til alt du trenger, inkludert transport, bosted, heiskort og guidede turer, slik at du kan fokusere på heftig skikjøring på fjellet!

Om reisen
Reisen varer i 9 dager og i løpet av den tiden rekker man hele 6 pudderdager! Vi bor på den hyggelige lodgen Freedom Inn som ligger i Hanazono (en del av Niseko skisystemet). Herfra kommer vi til å pumpe pudder i hele Niseko området, men også kjøre dagsutflukter til de nærliggende områdene; Rusutsu, Kiroro, Moiwa m.fl. (om snøen er bra der).

Om skikjøringen
Niseko er et riktig snøhull i Nord-Japan, i gjennomsnitt snør det 10-12 meter per sesong med rekordsesonger på 16 meter. Fjellene er ikke så høye og skogen er akkurat passe glissen for å få til en leken og morsom skikjøring med liten snøskred risiko. Sola ser man av naturlige årsaker ikke så ofte, men hva gjør vel det, snø og vakre linjer er det massevis av. I Japan kjører man mye i skogen så det er viktig å kunne håndtere raske svinger med skogskjøring. Våre dyktige guider tar deg med til den beste kjøringen rundt Niseko!

Utstyr
Ta med eget utstyr. Obligatorisk utstyr å ha med:

  • Spade
  • Sonde
  • Transceiver
  • Hjelm

Vanskelighetsgrad
For å få så mye ut av reisen som mulig skal man uten problem kunne kjøre utenfor ferdigpreppa løyper og beherske løssnøkjøring da det ofte er mye snø i Japan. Det er mye kjøring i skog på denne reisen. Alder spiller ingen rolle, bare du er ung til sinns og elsker skikjøring eller brettkjøring. For alles trivsel råder vi altså ikke nybegynnere til å bli med på våre reiser til Japan.

Dette er inkludert:

  • Fly tur & retur
  • Transport t/r hotellet
  • Transport under reisen
  • Del i dobbeltrom med frokost
  • Heiskort 6 hele skidager
  • Lokale guide-eksperter

Verdt å vite

Transport på reisemålet
Vi anbefaler at du bestiller et fly med ankomsttid mellom kl. 12.00 og 14.00, og avgangstid kl. 9.00-11.00. Dette for at transporten t/r reisemålet skal være så smidig som mulig. Ankommer du etter den anbefalte tiden, samt har avreise før den anbefalte tiden, må du ordne og betale for transporten t/r hotellet og reisemålet på egen hand.

Skibagasje
Har du med eget skiutstyr anbefaler vi at du registrerer det så raskt som mulig på flyselskapets nettsider. Vi kan ikke garantere bestilling av ski , bestillingen av skibagasje gjøres på egenhånd på flyselskapets hjemmeside. Mer informasjon finner du her

Alle hotell – Hokkaido

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, et spennende eventyr på den nordligste delen av Japan der kulturen, maten og skikjøringen står i fokus. 8 fullspekkede skidager på 4 forskjellige skisteder i en liten gruppe på 7 deltagere.