Hokkaido Roadtrip – vi leter oss frem til den beste skikjøringen!

Hokkaido Roadtrip, et spennende eventyr på den nordligste delen av Japan der kulturen, maten og skikjøringen står i fokus. 8 fullspekkede skidager på 4 forskjellige skisteder i en liten gruppe på 7 deltagere.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Del i dobbeltrom

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

 

Fatmap

3D kart over Furano med løyper og tips til offpistkjøring. Bra verktøy for oss freeriders!

Værprognoser

Hold deg oppdatert på været i Furano. Historikk og prognoser for 6 dager

Løypekart

Kart over skiområdet (vi kjører ikke så mye i preppa bakker på denne reisen).


Beskrivelse

Tid for pudderjakt på den japanske øya Hokkaido. Hokkaido Roadtrip 2.0 er en rendyrket roadtrip der vi tar oss til nye pudderfjell nesten hver dag. Vi sikter oss inn på steder som Furano, Asahidake, Tomamu Ski Resort og Teine. Disse stedene er mindre og mer øde – noe som vi selvsagt setter pris på! Vi bor på tradisjonell japansk måte i dobbelt- eller flersengsrom underveis. Vi bor i små byer og steder som ligger strategisk til fjellene. Regn med mye tegnspråk på Hokkaido Roadtrip og mange måter å finne frem til en middagsrett man liker på menyen.

Om skikjøringen
Kjøringen er dyp, ensom og enormt cool på alle måter i dette magiske landet. Siden vi er små grupper med 7 gjester per guide så kan vi transportere oss smidig i minibussen (som dog ikke er helt tilpasset høye personer) I Japan kjøres det mye i skog så det er viktig å kunne håndtere raske svinger i skogskjøringen.

Obligatorisk utstyr:

  • Skredutstyr; spade, sonde og mottaker
  • Skiutstyr: ski, staver, støvler og hjelm.

Vanskelighetsgrad
For å få ut så mye som mulig av denne reisen som mulig kreves det god ski- eller snowboardkontroll og vi anbefaler at du har flere sesonger bak deg. På denne reisen er det ekstra viktig for sikkerheten og for alle deltagernes opplevelse at gruppen er på mer eller mindre samme nivå. Offpisten i Japan er varierende med en hel del skogskjøring hvilket innebærer at du må beherske både korte og lange svinger i utfordrende terreng der kuler og andre hinder forekommer. Som skikjører kjører du svarte løyper uten problem og du er vant til å kjøre i upreppa terreng. For alles trivsel fraråder vi altså nybegynnere fra å bli med på våre reiser til Japan. Anbefalt aldersgrense: 18 år.

Bosted
På roadtrip Hokkaido bor vi på ulike hotell og så kalte Ryokan, som ligner vandrerhjem. Vi bor strategisk til for å kunne komme oss til ulike fjell avhengig av snøfall. Det er enklere hotell der man deler dobbeltrom. Vi starter turen med to netter i Sapporo, som er den litt større byen på Hokkaido øya. Her er det restauranter, barer og karaoke så klart! Sengetøy og rengjøring inkludert.

Dette er inkludert:

  • Fly tur & retur
  • Transport t/r hotellet
  • Overnatting inkl. frokost
  • Heiskort 8 hele skidager
  • Guiding med Apollo sports- guider

Verdt å vite

Skibagasje
Har du med eget skiutstyr anbefaler vi at du registrerer det så raskt som mulig på flyselskapets nettsider. Vi kan ikke garantere bestilling av ski , bestillingen av skibagasje gjøres på egenhånd på flyselskapets hjemmeside. Mer informasjon finner du her

Alle hotell – Hokkaido

Japow

En klassiker og vår pudderreise nummer én! Om du er på jakt etter en uforglemmelig skiopplevelse, så er dette reisen for deg!