Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 7 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenheten i forhold til stranden og sentrum.
-
Litt lite pålegg i frokost avdelingen. Kun Gulost og syltetøy utenom varm maten.

Bekreftet gjest: 2019-12-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

1946 vurderinger
Utmerket
 
730
Veldig bra
 
765
Bra
 
269
Mindre bra
 
120
Dårlig
 
62

Fem siste vurderinger

22.07.2019

Innlegg av Lilybrindis

Veldig bra hotell og sentralt til strand og by

Vi var nettopp på dette hotellet i 2 uker på bryllups reise og var kjempe fornøyde med oppholdet. ENESTE som vi syntes var at vi hadde veggdyr på rommet vårt. Sikkert helt tilfeldig men vi bodde i 4 egt på rom 468 eller noe og der var det veggdyr dessverre. Men uten om dette så ligger hotellet helt nede ved stranden på den ene siden, med en fin resturant som man kan spise til solnedgangen og sole seg på om dagen. Hotellet hadde kun lagt ut 4 solsenger i sanden da det ikke var så mange folk på stranden sikkert pga det var lav vann. Hotellet har 3 fine basseng for store og små , bar i bassenget så hvis man vi sitte i bassenget og ta en drink var det mulighet for det, og bestille mat ved solsengengene gjorde man hele tiden. Veldig god service. Det er også opplegg for å holde bryllup der som vi så noen gjorde . Maten på resturanten var helt Ok etter det vi syntes. Frokosten besto mest av varm retter, hadde egen kokk som sto og stekte det du ønsket, omelett , pannekaker osv. Veldig hyggelig betjening, bordene ble ryddet og vasket fort. Stort hotell og mye folk så det passet bra. Ble aldri tomt for mat men kokken drar rundt halv 10 og frokosten stenger 10. Hotellrommet var stort og fint, god plass og rengjøring hverdag. Hotellet lå rett i en gå gate så der ligger det masse resturanter og butikker rett ved siden av. Hvis du ville gå i sentrum sentrum tok det max 10 min og gå ved strand promenaden og der var det senter osv. Alt i alt veldig fornøyd var bare uheldig med veggedyrene som var på vårt rom. Vi kunne absolutt bodd der igjen men ikke i 4 egt. Er både trapper og heis :)

 
08.03.2016

Innlegg av singarajaArendal Arendal

HOTELL PÅ BALI

Bali Garden er et svært bra hotell å bo på i Kuta. Hotellet ligger svært sentralt likevel er en ikke plaget av støyen i Kuta. Vi bodde på dette hotellet i 4 uker og var svært fornøyd med hotellet. Rommene er store, renholdet er ypperlig, betjeningen er veldig hyggelige, alt fra vi ble mottatt på hotellet til vi reiste der ifra.. Maten på hotellet var ypperlig og til en fornuftig pris, faktisk var det mer lønnsomt å spise/drikke på hotellet enn i selv Kuta. Hotellet hadde bra pooler også disse var rene og fine, også Spa'et var bra og med mye utvalg. Air kondisen var ypperlig WIFI en måtte vi betale for og den var dyr. Det som var en skuffelse var frokosten. Her var utvalget lite og det hele var ikke så innbydende. Hotellet heter Bali garden og hage er der. Hotellet kunne likevel uten problemer "tynne" ut hageanlegget slik at dette ble mer oversiktlig.

 
24.04.2020

Innlegg av 115els Perth, Australia

Won’t disappoint

Traditional Balinese resort, with lush gardens and three pool areas. Located centrally in Kuta opposite Waterbom, walking distance to shopping, markets and attractions. Infinity pool is overlooking the beach and restaurant is priced well with delicious food. Spa is also priced well, but nothing to rev about. Breakfast definitely needs improvement as we expect variety and quality for the resort this size. Suitable for families and couples and some rooms have been renovated. It must be the only hotel still charging for room wifi. Other than that it’s recommended and we would go back.

 
12.03.2020

Innlegg av jackieandrichy Adelaide, Australia

Loved our stay

We couldn’t fault our stay at Bali gardens from the minute we got there, we got upgraded to a deluxe room the staff everywhere was great, the food and drinks prices are good, breakfast was great except I wish they had baked beans more often, great location to walk anywhere will definately stay again

 
05.03.2020

Innlegg av A. Buddy C Merida, Mexico

Such a Wonderful Resort

We chose to stay in the Kuta area of Bali so we were "central" to a lot of things. This hotel has a lot of things going for it: Room was very pleasant with balcony; the Breakfast Buffet was very nice with a variety of options (including made to order eggs); the resort grounds are very green and lush; three swimming pools and variety of dining options; entertainment every night near the beach area; and the staff are so friendly and accommodating.