Bali Garden Beach Resort

  • • Rett ved sandstranden Kuta Beach
  • • Spa på hotellet
  • • Flere restauranter med variert meny

Rett ved stranden i Kuta ligger Bali Garden Beach Resort. Dette er stedet der du finner roen midt i den livlige byen. Her finner du Tali Spa, hotellets eget spa, tropisk hage og lekre basseng. Ta en drink i poolbaren mens solen går ned over havet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten i forhold til stranden og sentrum.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 5 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bali Garden Beach Resort er omgitt av frodige hager og har tre basseng. Det er et infinity-basseng med utsikt over Kuta Beach, et stort basseng med barneseksjon og poolbar samt et  basseng ved hotellets spa. Ved bassengene er det solsenger og parasoller. Hotellet ligger 10 meter fra sandstranden. Håndkleservice.

På hotellet er det flere barer og restauranter. Boardwalk Restaurant serverer indonesiske klassikere og ekte middelhavsmat på stranden. Warung Damar ligger rett ved siden av hotellet og byr på et stort utvalg av indonesisk mat for enhver smak. Du finner også en meksikansk restaurant, et asiatisk curry-house, en wok-restaurant med nudelretter, en italiensk restaurant og en kafé med kaker. Det er også en frokostrestaurant med buffé hver morgen.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. I hotellets moderne zen-lignende spa er det massasje og skjønnhetspleie mot avgift. Gratis trimrom. Yoga mot avgift. Det tar ca. 15 minutter å gå til Kuta sentrum fra hotellet.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.