Princess Hotel Zante

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos fra Norge sommeren 2022, men Apollo flyr dit fra Stockholm og København. 
Kanskje frister Lefkas? Dit kan du reise fra Oslo og Stavanger.

Princess Hotel Zante ligger bare en kort spasertur fra turistbyen Tsilivi og den herlige stranda. Foruten den vennlige atmosfæren på hotellet kan du nyte av bassengområdet og komfortable rom. Dette familieeide hotell er perfekt for rolige dager, med kort vei til Tsivilis folkeliv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 650 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Princess Hotel Zante ligger i Tsilivi, den mest populære feriebyen på Zakynthos, og består av 36 dobbeltrom. Hotellet er familieeid med en gjestfri og vennlig atmosfære, samtidig som det tilbyr fasiliteter av høy kvalitet.

På hotellet er det et basseng med solsenger og parasoller samt en poolbar som også serverer mat.

På hotellet er det en á la carte-restaurant som ligger ved bassenget. Det serveres en rekke internasjonale og greske retter til frokost, lunsj og middag, samt snacks.

En gang i uka arrangerer hotellet gresk aften med levende bouzoukimusikk og flammedans. Får du lyst til å danse så kan du også lære å danse Zorba med hotellets profesjonelle greske dansere.

Det arrangeres også pianokvelder der du kan tilbringe en avslappende kveld i bassengområdet til herlige pianotoner.

Hotellet ligger cirka 150 meter fra Tsilivi sentrum og 650 meter fra nærmeste strand.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Tsilivi

Olea All Suite

Aldersgrense på hotellet: 12 år Olea All Suite er et lekkert hotell i utkanten av Tsilivi, og er tilrettelagt for en avslappende ferie. Bassenget snor seg mellom hotellbygningene og vil du ha bassenget rett utenfor rommet, så skal du bestille en superiorsuite.

Porto Planos Beach

Velkommen til herlige Porto Planos Beach. Hotellet ligger sentralt i hjertet av Tsilivi, bare et steinkast fra den vakre sandstranda. Her kan du nyte av late dager og koselige kvelder med gode middager ved strandpromenaden.

Contessina

Contessina ligger perfekt til ved strandpromenaden i det sentrale Tsilivi – med kort vei til stranda, butikker og restauranter. Hvil ut i det fine bassengområdet eller unn deg selv en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa har en rekke fasiliteter med et flott bassengområde og en herlig spa-avdeling. Her kan du unne deg deilige spabehandlinger og trene i treningsrommet. Hotellet har to restauranter som byr på lokale og internasjonale retter.

Zante Maris Suite

Aldersgrense på hotellet: 17 år Luksuriøse Zante Maris Suite tilbyr flotte suiter i rolige omgivelser rett utenfor Tsilivi sentrum. Her er det basseng, restaurant og loungebar med stilige og moderne detaljer. Her kan du bestille suite med eget basseng. Et tips er å leie bil og utforsk vakre Zakynthos på egen hånd.

Contessina Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hotellet har et fint og unikt spa. Her bor du i herlige omgivelser og kan virkelig slappe av og lade batteriene.

Tsilivi Beach

Like ved sandstranda, omgitt av frodig og klatrende bougainvillea, ligger Apollo Mondo Family Resorts-hotellet Tsilivi Beach på Zakynthos. Her venter et stort bassengområde med basseng for både barn og voksne, treningsrom og treningstimer og selvsagt alle barns favoritt – Club Polly & Mino. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i Tsilivi, med sjarmerende tavernaer og kaféer langs hovedgata.

Dinos

I et rolig område i utkanten av Tsilivi ligger det koselige hotellet Dinos. Bassengområdet, hotellets midtpunkt, er omkranset av frodige planter og blomster. Når det er på det varmeste om ettermiddagen byr poolbaren på skygge og litt avkjøling. Frister det med salte bad er det bare en kort spasertur til stranda og havet.

Tom & John Center

Nyrenoverte Tom & John Center passer for hele familien og ligger nært stranda i populære Tsilivi. Her kan du slappe av og nyte ferien ved bassenget, la barna leke på lekeplassen eller spise noe godt sammen i hotellets restaurant.

Park Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Park Hotel & Spa er et fint hotell med voksen atmosfære. Det ligger i utkanten av Tsilivi og det hyggelige bassengområdet ligger fint til i frodige omgivelser. For litt ekstra avkobling kan du legge turen innom hotellets spa for en herlig massasje. Til stranda kommer du med hotellets gratisbuss.

Daisy

På leilighetshotellet Daisy er det basseng og gangavstand til den langgrunne sandstranda og hovedgata i Tsilivi med hyggelige tavernaer og kaféer.