Contessina

Zakynthos sommeren 2023

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos fra Oslo sommeren 2023. Har du mulighet til å reise fra Gøteborg?
Sjekk Apollo Sveriges reisetilbud fra Gøteborg til Zakynthos

Contessina ligger perfekt til ved strandpromenaden i det sentrale Tsilivi – med kort vei til stranda, butikker og restauranter. Hvil ut i det fine bassengområdet eller unn deg selv en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i øverste etasje for 2 personer. Superiorsuiter for 2-3 personer. Suiter med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Contessina ligger sentralt i Tsilivi med kort vei til den populære sandstranda Tsilivi Beach. På hotellet finner du et herlig bassengområde i frodige omgivelser. Det er fire basseng, hvorav to barnebasseng samt en pool-/snackbar. Solsenger og parasoller samt håndkleservice.

Den nærmeste stranda, Tsilivi Beach, som har miljømerket Blått Flagg for fasilitetene og klart rent vann. I Tsilivi er det flere barnevennlige, langgrunne sandstrender med flere vannaktiviteter mot avgift. Det er også et mindre badeland, med flere vannsklier og barneattraksjoner.

Bufférestaurant der du kan spise frokost og middag.

For deg som vil nyte litt ekstra i ferien så har søsterhotellet Contessina Suites, cirka 300 meter unna, et fint med spabehandlinger mot avgift. Hotellet har et lite treningsrom, tid må bestilles i resepsjonen. Det er en boutique som selger greske disigneklær.

Wifi inkludert på hele hotellet. Rett utenfor hotellet passerer den fine strandpromenaden med butikker, restauranter og lekeplasser for barn. Det er cirka 200 meter til det lokale sentrumet og 6,5 kilometer til Zante by. Utenfor hotellet ligger en bussholdeplass med lokaltrafikk inn til Zante by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hoteller – Tsilivi

Tsilivi Beach

Like ved sandstranda, omgitt av frodig og klatrende bougainvillea, ligger Apollo Mondo Family Resorts-hotellet Tsilivi Beach på Zakynthos. Her venter et stort bassengområde med basseng for både barn og voksne, treningsrom, padelbane og treningstimer og selvsagt alle barns favoritt – Club Polly & Mino. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i Tsilivi, med sjarmerende tavernaer og kaféer langs hovedgata.