Contessina

Contessina ligger perfekt til ved strandpromenaden i det sentrale Tsilivi – med kort vei til stranden, butikker og restauranter. Hvil ut i det fine bassengområdet eller unn deg selv en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i øverste etasje for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Contessina ligger sentralt i Tsilivi med kort vei til den populære sandstranden Tsilivi Beach. På hotellet finner du et herlig bassengområde i frodige omgivelser. Det er to basseng, hvorav et barnebasseng samt en pool-/snackbar. Gratis solsenger, parasoller samt håndkleservice.

Den nærmeste stranden, Tsilivi Beach, har bærer det internasjonale miljømerket Blått Flagg, som kun gis til strender som oppfyller høy standard og rent vann. I Tsilivi er det flere barnevennlige, langgrunne sandstrender med flere vannaktiviteter mot avgift. Det er også et mindre badeland, med flere vannsklier og barneattraksjoner.

Biljard mot avgift. Gratis WiFi på hele hotellet. For deg som vil nyte litt ekstra i ferien så har søsterhotellet Contessina Suites, ca. 300 meter unna, et fint med spabehandlinger mot avgift.

Rett utenfor hotellet passerer den fine strandpromenaden med butikker, restauranter og lekeplasser for barn. Det er ca. 200 meter til det lokale sentrumet og 6,5 kilometer til Zante by. Utenfor hotellet ligger en bussholdeplass med lokaltrafikk inn til Zante by.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.