Contessina

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Contessina ligger perfekt til ved strandpromenaden i det sentrale Tsilivi – med kort vei til stranda, butikker og restauranter. Hvil ut i det fine bassengområdet eller unn deg selv en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i øverste etasje for 2 personer. Superiorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Contessina ligger sentralt i Tsilivi med kort vei til den populære sandstranda Tsilivi Beach. På hotellet finner du et herlig bassengområde i frodige omgivelser. Det er to basseng, hvorav et barnebasseng samt en pool-/snackbar. Gratis solsenger, parasoller samt håndkleservice.

Den nærmeste stranda, Tsilivi Beach, er merket med EUs Blått Flagg, som gis til strender av høy standard og rent vann. I Tsilivi er det flere barnevennlige, langgrunne sandstrender med flere vannaktiviteter mot avgift. Det er også et mindre badeland, med flere vannsklier og barneattraksjoner.

For deg som vil nyte litt ekstra i ferien så har søsterhotellet Contessina Suites, cirka 300 meter unna, et fint med spabehandlinger mot avgift. Hotellet har et lite treningsrom, tid må bestilles i resepsjonen. Biljard mot avgift. Gratis wifi på hele hotellet.

Rett utenfor hotellet passerer den fine strandpromenaden med butikker, restauranter og lekeplasser for barn. Det er cirka 200 meter til det lokale sentrumet og 6,5 kilometer til Zante by. Utenfor hotellet ligger en bussholdeplass med lokaltrafikk inn til Zante by.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.