Bitzaro Grande

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilig All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Kalamaki, med bare 10 minutter å gå til sentrum og den myke sandstranda. På hotellet kan du fylle dagene med å langsomt gynge i en hengekøye, deilige bad i det store bassenget, trening eller noe friskt fra poolbaren.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,8 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet Bitzaro Grande ligger i en frodig hage i Kalamaki med en spasertur på omtrent 10 minutter til stranda.

På hotellet er det et herlig bassengområde med et stort basseng, poolbar og en solterrasse for hvile.

Bitzaro Grande har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant, Il Giardino. Bufférestauranten har plasser både inne og ute med vakker utsikt over bassenget og hotellhagen. Her serveres delikatesser fra både det greske og det internasjonale kjøkkenet. Il Giardino tilbyr en fast meny med greske retter og godsaker fra grillen. Pent antrekk gjelder og menn må ha langbukser og skjorte eller en pen polotrøye, damene må ikke være lettkledde. Strandtøy, sportstøy, sandaler, korte topper og shorts tillates ikke. Bestill gjerne bord minst en dag i forveien.

Hotellet har en tennisbane, et lite treningsrom (åpent fra 10.00 til 18.00), biljardbord og bordtennis. Her er det også et spa, Armonia Spa, for avslapping og nytelse. Spaet har en rekke rensende og vitaliserende massasjebehandlinger, disse er mot avgift, samt jacuzzi og badstue.

Det er gratis WiFi på hele hotellet.

Hotellet ligger omtrent 500 meter fra Kalamaki-stranda, som er en del av National Marine Park, der den kjente havsskilpadda Caretta Caretta lever og hekker. Så følg med på hva som skjer på stranda! Ønsker du å spise ute eller shoppe er det en rekke butikker, restauranter og barer i en 500 meters avstand fra hotellet. Det er omtrent 2 kilometer til flyplassen.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Sandwicher i snackbaren kl. 10.00-18.00.
  • Ettermiddagskaffe kl. 15.00-17.00.
  • Middagsbuffé eller middag fra en fast meny i restaurant Il Giardino kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Støy fra fly kan oppfattes som forstyrrende. Det er kun flyvninger på dagtid.