Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 27 vurderinger
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-30


8 av 10

+
Rett på stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-07-30


9 av 10

+
Nærheten til havet, ganske rolig og fredelig og hyggelig personale.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-09


9 av 10

+
Fint rom. God beliggenhet
-
Frokostbuffet. A/C og safe ink i prisen.

Bekreftet gjest: 2019-06-25


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-06-04


9 av 10

+
Rent og pent. Veldig god frokost når den endelig kom.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

455 vurderinger
Utmerket
 
334
Veldig bra
 
94
Bra
 
19
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

13.08.2017

av HeidiKlausen Sandane, Norge

Ferie

Har tilbrakt 2 uker her. Fint hotell, alle rom har havutsikt. Gode senger. Rent og pent. Behjelpelig og hyggelig personale. Fredelig. Resepsjonen ordnet både leigebil og utflukter. Spiste lunsj ved hotellbaren hver dag. God mat og trivelig betjening. Hotellet har også restaurant som ligg helt i sjøkanten. Fin utsikt på kvelden. God mat, men litt lite utvalg om du har en kresen tenåring. Der er ingen strand. Frå hotellet går du rett fra plen og ned fire, frem trappetrinn og ut i sjøen. Litt rullestein akkurat i sjøkanten, men ellers fin sand. Passe langgrunt, men passer best for litt eldre barn, pga litt bølger. Vi storkoset oss her og reiser gjerne tilbake hit!

 
01.06.2017

av Geir W

En flott uke på Zakyntos

Vi ankom hotellet om formiddagen den 23 mai og reiste hjem den 30 mai. En hyggelig resepsjonist som snakket godt engelsk booket oss raskt inn og viste oss rommet. En herlig sjøutsikt helt fra døren til rommet som var stort og inneholdt ett separat soverom. I tillegg hadde vi ett lite kjøkken med ovn, mikro, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Det var også en sofa og TV. Av skapplass hadde vi ett stort skap, en stor kommode og 2 nattbordskommoder. Det var også ett høyskap tilknyttet kjøkkenkroken. Alt var på stell. Vi hadde 2 terrasser (små, men helt greit for 2), en tilknyttet soverommet og en tilknyttet stueavdelingen. Utsikten fra disse var upåklagelig mot ett turkist hav. Om natten lyste blå lyskastere bølgene som slo mot land. Det var flott å se på fra terrassen. Resepsjonsområdet var lekkert med sofagrupper. Her hadde man også god Wi-Fi som var brukbart raskt. Wi-Fi rakk ikke opp til rummet vårt som lå i øverste etasje, lengst bort fra resepsjonen. Men jeg vil tro at det rakk godt til de fleste andre leiligheter i hotellet. Nedenfor terrassen var det ett flott bassengområde. Her hadde man solsenger, bar og restaurant også. Havet lå rett nedenfor bassengområde. Stranda kunne være litt steinete først, men så var det flott sand videre. Ren flott strand. Vi spiste ikke på hotellet så har ingen referanser til det, men restauranten så ut til å være godt besøkt. I baren kjøpte vi øl som vi nøt på solstolene. Fra hotellet var alle tavernaer, restauranter, nattklubber og butikker i gangavstand. Men hotellet ligger litt utenfor slik at det var stille og rolig. Vi fikk veldig god mat på de stedene vi spiste på. Greske retter er best. Vi leide scuter en dag og det var ikke noe problem å parkere ved hotellet. De har også en ekstern parkeringsplass på andre siden av gaten. Hotellet kan fint anbefales for par som vil på en romantisk ferietur og er ett godt utgangspunkt for utflukter. Lokalaviser går rett utenfor hotellet. Vil til slutt si at sengene var veldig gode, bedre enn vi har opplevd andre steder i Hellas.

 
19.05.2016

av lillkristinj Sortland, Norge

Fint hotell

Fint hotell med trivelig betjening og god mat i hotellbaren. Komfyren på rommet fungerte så dårlig at det ikke lot seg gjøre å steke egg så dermed brukte vi hotellbaren mye - menyen kunne vært litt mer variert. Nydelig beliggenhet i strandkanten og fine solsenger, lyse og trivelige rom med godt fungerende aircondition:)

 
13.02.2016

av Kristin1648 Oslo, Norge

strålende

Dette var en positiv opplevelse, annerledes sted med andre ord ikke overturistifisert. Rommene var kjempebra med utgang til stor veranda. Nytt og freshed. Vi leiet bil og kjørte rundt på øya, en variert øy med alt fra grotter, sandstrender som nesten var utilgjengelige og maleriske klipper.

 
11.08.2015

av Mariusvk Våler, Norge

Flott hotell!

Bra beliggenhet nær Strand. Fine solsenger og bassengområde. Store fine rom, med fin utsikt over havet. Billig å bra mat ved hotellbar, tok litt for lang tid. Hotellet ligger noen hundre meter fra restauranter og matbutikk like rundt hjørnet.