Windmill Bay

Windmill Bay er et fint leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser litt i utkanten av Argassi. Her er det et fint bassengområde med havutsikt som inviterer til late dager i solsenga. I restauranten kan du nyte av greske spesialiteter og det hyggelige personalet sørger for at du får en ekstra hyggelig ferie.


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 2-5 personer. Juniorsuite deluxe for 2-5 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 39 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Windmill Bay ligger en knapp kilometer fra Argassi sentrum. Her er det et fint bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift.

Rett nedenfor hotellet er det en smal, langgrunn strand som du kommer til via trapper. Stranda består av rullestein og fin sand. Cirka 500 meter fra hotellet ligger en større strand som består av rullestein, klipper og sand.

À la carte-restaurant med mat fra Middelhavslandene på menyen. Snackbar med enkle retter og drikke. Matlagingskurs og gresk aften mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Cirka 250 meter til dagligvarebutikk. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag á la carte).

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 kan juniorsuitene deluxe bestilles.

Alle hotell – Argassi

Meridien Beach

Meridien Beach på Zakynthos ligger perfekt til rett ved havet. Her er det rolig og behagelig, til tross for at det bare er et steinkast til shopping og restauranter i Argassi. Fornøyde hotellgjester i kombinasjon med den ypperlige beliggenheten og det hyggelige personalet gjør at Meridien Beach er medlem av familien Apollo Mondo Local-hotell.

Windmill (Zakynthos)

Omkranset av oliventrær ligger leilighetshotellet Windmill bare fem minutter unna stranda i Argassi. De smakfulle leilighetene har det du trenger for selvhusholdning og spiseplass på balkongen.

Dora's

Velkommen til det populære leilighetshotellet Dora's i Argassi på Zakynthos. Her blir du møtt av et vertspar som gjør alt for at du skal trives. Den lokale tilhørigheten gjør Dora's til ett av våre utvalgte Apollo Mondo Local- hotell.