Kombinasjonsreise Zagoria og Epiruskysten

Kombiner Zagoria med sol og bad

Bli kjent med det flotte turområdet og fjellbyene i Zagoria kombinert med sol og bad på vakre strender. På kombinasjonsreisen bor du først 3 eller 7 dager på ett av hotellene i Zagoria. Her kan du slappe av, gå i vakker natur, prøv rafting, klatre og mye annet. Deretter bor du resten av ferien i en av de populære byene Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali.

Dette er inkludert

  • Fly tur & retur

  • Hotellopphold 7 netter i Zagoria.

  • Hotellopphold 7 netter i Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali.

  • Transport til og fra flyplassen samt mellom de to valgte hotellene.

  • Måltider i følge hva som er angitt for respektive hotell.

Kontakt oss:

Telefon-ikon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Zagoria


 

Zagoria er destinasjon for utendørsaktiviteter på alle nivåer. De sjarmerende små byene er en godt bevart kulturarv som ligger høyt oppe i Pindusfjellene, ved siden av verdens dypeste raviner. Dette er stedet for en aktiv ferie i rofylte natur. Fotturer, riding, rafting og juvvandring er bare noen eksempler på populære aktiviteter i området.

Les mer om Zagoria »

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa » er et prisbelønt eksklusivt hotell som serverer økologisk mat, byr på slående utsikt og behagelige rom.

Papigo Towers » er et lite hotell med noen få rom og en restaurant. Et perfekt sted for et enkelt og avkoblende opphold.


Zagoria kombinert med sol- og bad:


Parga

Parga

Småbyidyllen Parga har flere fine strender, hyggelige uteserveringer og mye å vise frem. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på hvilket hotell du vil i Parga.

Les mer om Parga »

Vanskelig å velge? Vi kan foreslå Bacoli, som er et fint og populært hotell som ligger i nærheten av stranden og sentrum i Parga. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på Bacoli.

Les mer om det sjarmerende hotellet Bacoli »


Sivota

Sivota

Den koselige havnebyen Sivota er en perfekt kombinasjon av idylliske badebukter, genuin gresk mat og storslåtte naturopplevelser. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på hvilket hotell du vil i Sivota.

Les mer om Sivota »

Vil du ha gode treningsmuligheter kan vi foreslå Sivota Retreat Beach Club er ett Apollo Sport-hotell. Her er Apollo Sport-personal på plass med gruppetrening som yoga og aerobics. Du kan også gjøre ulike vannsportsaktiviteter og sykle eller løpe i de herlige fjellområdene. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på dette hotellet.

 


Les mer om sportshotellet Sivota Retreat Beach Club

Ammoudia

Ammoudia

Den lille, rolige badebyen Ammoudia ligger vakkert til i frodig natur ved en 800 meter lang sandstrand. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på det hotellet du skulle i Ammoudia.

Les mer om Ammoudia »

Vi kan anbefale Paradise Ammoudia, som er et hyggelig hotell som ligger bare 50 meter fra stranden. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på dette hotellet.

Les mer om Paradise Ammoudia »


Vrachos

Vrachos

En rolig by med en lang og fin sandstrand. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på hvilket hotell du skulle ønske i Vrachos.

Les mer om Vrachos »

Vi kan foreslå to hotell om du ikke har bestemt deg. Flevas Mill er hotellet som passer utmerket for avkobling ved Vrachos lange strand. Eller du kan velge å bo på hotell Haris, som dessuten har et hyggelig bassengområde. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på ett av disse hotellene.

Les mer om Flevas Mill »

Les mer om Haris » 


Kanali

Kanali

En rolig by som ligger ved en lang sandstrand i frodige omgivelser. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på hvilket hotell du vil i Kanali.

Les mer om Kanali »

Liker du det enkle har Esperanza enkle rom og god beliggenhet ved stranden i Kanali. Populære hotell Must har derimot mer moderne rom og dette ligger også på stranden. Du kan kombinere 7 netter i Zagoria med 7 netter på ett av disse hotellene.

Les mer om Esperanza »

Les mer om Must »