Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleilighet i etasje med balkong og begrenset havutsikt. En trapp opp er det en sovehems med to enkeltsenger og en vifte. Nede er det mulig med ekstrasenger i sovesofa i stua. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, stekeovn, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Det er åpent mellom etasjene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Renovert ettromsleilighet i etasje

Renoverte ettromsleiligheter i etasje med balkong og begrenset havutsikt. En trapp opp er det en sovehems med to enkeltsenger og en vifte. Nede er det mulig med ekstrasenger i sovesofa i stua. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, stekeovn, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Det er åpent mellom etasjene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Leilighetene vil være nyrenoverte til sommeren 2024.

Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stua. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, stekeovn, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3