Utsikt over Skiathos by

Ting å gjøre på Skiathos

Marineparker, utendørskino, utflukter og shopping. For deg som liker å være i aktivitet i ferien, ta en titt her for å få noen ideer til hva du kan finne på mens du er på Skiathos.

Steni Vala Bay på Alonissos Steni Vala Bay på Alonissos

Marin Park på Alonissos

Hvorfor ikke ta båten over til Alonissos? Det er den eneste øya i Hellas som også er et naturreservat der man får bo. Gå gatelangs i Alonissos og besøk den gamle byen som kun har fem fastboende familier. Rundt omkring på hele øya kan du se de sjeldne munkeselene, og har du flaks følger de med båten over til Skopelos. Du kan også få øye på delfiner som leker i bølgene fra båten.

Taxibåt

Et hyggelig alternativ til å ta bussen eller bil til ulike strendene er å ta en taxibåt. Det koster 2,5-5 euro pr. person og båtene går til Vassilias, Achladies og Koukounaries Beach samt til øyene Tzougria og Arkos. 

Shopping i Volos

Ferierer du på Skiathos kan det være en god idé å ta morgenbåten over til byen Volos på fastlandet. Her er det butikker av alle slag, og du kan kjøpe både klær, smykker og suvenirer. Rund av kvelden med en middag på en hyggelig restaurant innen du tar siste fergen tilbake til Skiathos.

Fra Skiathos by Skiathos by

Utendørs kino

Å se en god film under stjernene er en fantastisk opplevelse. Fønvind i håret, noe godt å drikke og litt snacks gjør at nesten hvilken som helst film får terningkast 6. Kinoen finner du på hovedgaten Papadiamantis i Skiathos by.

Hovedgata Papadiamantis

Langs hovedgata Papadiamantis i Skiathos by ligger butikkene som selger alt mellom himmel og jord. De holder dessuten åpent til sent om kvelden og da er det kjølig og deilig å gå og shoppe. I de trange sidegatene ligger det også små koselige butikker å oppdage.

Dog Shelter

Ved siden av Panagia Kounistra kloster ligger øyas hundekennel. Her tar frivillige hånd om forlatte og hjemløse hunder. All hjelp er velkommen og om du er interessert kan du hjelpe til med å ta ut hundene på luftetur om formiddagene.

Lei en bil

Ta sjansen og opplev omgivelsene på egen hånd med leiebil. Hvorfor ikke kjøre ut til Skiathos nordre kyst og koble av på de fine strendene. Vi kan anbefale leiebilfirmaet Sixt, som har god service på Skiathos. De har biler i ulike prisklasser og modeller. Bilen leveres til hotellet uten ekstra kostnad, og prisen inkluderer forsikring og 24 timers assistanse.

Les mer om leiebil her.
 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Skiathos, les våre beste tips eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Skiathos

  • Mamma Mia-øya
  • Turkisblått vann
  • Koselig atmosfære
Se alle reiser til Skiathos

Hotell på Skiathos

Unn deg en ferie på herlige Skiathos, her kan vi friste med hotell av ulik klassifisering og du velge å bo nært Skiathos by eller hvorfor ikke rett på stranda i Vasilias? 

Se alle våre hotell på Skiathos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.