Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,6 av 10 Basert på 37 vurderinger
Total vurdering
 
9,6 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
9,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Service, modern leiligheter, frokost utvalget
-
Renhold- edderkoppspinn i taket

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
Hotellet er nytt og delikat, servicen var helt topp. Personalet var hyggelige og serviceinnstilt . Vi kommer definitivt dit igjen og vi anbefaler det til andre.
-
Vi hadde leilighet ved spisesalen og det var endel støy derfra, bl.a pratet personalet veldig høyt. Det medførte at vi ble vekket litt tidligere enn vi ønsket, men det er bare en liten sak.

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
Personlig, ble ivaretatt av hele personalet
-
skjerme terrassene litt fra naborommet. Kjekt å bli kjent med naboen. Men en trenger litt privatliv.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

+
Meget vennlig og hjelpsom ( George) mann i resepsjonen som fikset alt vi lurte på. :-)
-
Litt land venting på eks vis speilegg eller eggerøre da dette måtte lages etter hvert. Her kunne noe vært stekt opp i forkant.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

+
Fantastisk service, god mat, fantastisk flotte rom, rett og slett alt var perfekt
-
har ingen forbedringer til hotellet

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

+
Rommet. Området. Rolig og fredelig. Stemningen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

+
Personalet som ønsket oss en fantastisk reise og hjalp til med å få alt optimalt. Atmosfæren og roen.
-
Forventningene til at rommet var mye større.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

54 vurderinger
Utmerket
 
48
Veldig bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

23.09.2019

Innlegg av frode264 Stavanger, Norge

Nytt flott hotell

Kjempe flott hotell. Voksenhotell. Frokost som ikke manglet noe, nye småretter hver morgen, flott basseng. gode sol forhold. Et kjempekoselig personal som hele tiden ville ditt beste. Store fine rom, godt med skapplass. Stort bad/ toalett. Rent. Hyggelig basseng bar, serverte utmerket lunsj. Greie priser. Kun 3 rom med balkong. Velg gjerne et av disse. Her er det sol fra solen sto opp til ca kl 18.30 ( september). Det er litt trafikkstøy fra veien. Men ikke til stor sjenanse. Dette hotellet kan anbefales.

 
28.07.2019

Innlegg av Bodil T Sandnes, Norge

FANTASTISK

Vi har nettopp kommet hjem fra en ukes opphold på dette Fantastiske hotellet. Anbefaler ALLE som reiser uten barn til Skiathos om å bo her. Vi ble ønsket hjertelig velkommen av den unike George som tok vår bagasje, sørget for velkomstdrink, ga oss all informasjon vi trengte, og viste oss til rommet vårt. Rommet var over all forventning. Kjempestort, moderne innredet ( til og med garderobeskap med LED-lys), rent og fint, kjempestort bad med jacuzzi, badekåper og dusj med nydelige dysjartikler til hår og hud, og en kjempestor balkong med to vanlige stoler og et bord, samt to solstoler med et bord. Hva mer kan man ønske seg « The breakfast club» var ca 5 personer som sto klar hver morgen i frokostrommet fra kl. 8-10.30. De ordner kaffe og te, lagde gode omeletter etter ønske, sørget for orden og påfyll av rettene som var satt frem. Det var alltid div pålegg og oster samt fersk frukt og fruktsalat og et hav av tørkede frukter. Og selvfølgelig gresk youghurt. Alltid ferskpresset appelsinjuice, men også andre fruktjuice sto fremme. Varmrettene til frokost varierte fra dag til dag. Mange smakfulle retter å velge mellom, og et personal som alltid var smilende og blide og profesjonelle til fingerspissene. Bassengområdet var helt supert. Herlige solsenger med parasoller. Nye badehåndklær fikk vi hver dag, og de var store og gode ( ikke som dysjhåndklær). Stalias var sjef i poolbaren. En oppvakt og profesjonell mann som sørget for at fikk det vi ønsket av drikke mens vi solte oss. Kan også anbefale lunsj fra poolbaren, det hadde vi 5 av 7 dager. Clubsandwich, moussaka og Stifado var våre favoritter. Hotellet har en unik, avslappende atmosfære. Kun 18 rom, barnefritt og et personell som er så imøtekommende og profesjonelle. Vi fikk spesielt god kontakt med George og Stalias, de var helt suverene. Men det øvrige personalet skal og ha ros. Før jeg reiste hit var det enkelte som klagde på trafikkstøy. Det merket vi ingenting til, og vil også nevne at området er lukket - avskjermet og flott. Det ble og nevnt manglende privatliv på terrassene, men det synes vi gikk helt fint. Det er kun 2 min å gå ned til stranden ( vi benyttet den lite da det var så herlig og rolig ved bassenget), og ca 10 min å gå inn til sentrum. Det var en herlig spasertur vi tok hver kveld, og det er flere veier man kan ta så man får litt variasjon og gresk stemning. Hotellet tilbyr kjøring og henting til og fra flyplassen. Anbefaler alle å benytte dette kontra bestille transport via reiseselskapene (bussene stopper et stykke fra hotellet, man må gå i stekende varme og lete etter hotellet, samt bagasjen blir sendt med egen transport og ankommer etter 2-3 timer) Til slutt vil jeg bare si TUSEN TAKK til staben på KB Ammos, som bidro til at jeg og min mann fikk en fantastisk og avslappende ferie. Vi kommer garantert tilbake hit

 
25.05.2019

Innlegg av Anders E Stavanger, Norge

Lukseriøst og rolig Hotell (Nytt)

Nytt og freshed hotell. Vi hadde en fantastisk uke på en nydelig øy. Hotellet var nytt og moderne med boblebad på terrassen. Rommene var veldig bra lydisolerte. Frokosten var fantastisk. Vertskapet var utrolig service instilte og vennlige. Lite koselig og moderne hotell hvor du virkelig føler du blir iveratatt. Ligger noen minutter ute av den verste bykjernen men allikevel så nærme byen at det er bare en spasertur unna sentrum. Ligger veldig nærme stranden.

 
14.09.2018

Innlegg av 62lalid Stavanger, Norge

Feie

Et av di beste hoteller vi har besøkt. Perfekt beliggenhet, fantastiske gode senger, kjempehyggelig personale. Hit kommer vi garantert igjen. Plasser er skiathos. The hotel is near to the beach. Have a lot of good restaurants and is not får from the skiathos centere, is just 7 min walk...

 
21.12.2019

Innlegg av C1805TSlaurah Uleåborg, Finland

If you value good customer service this is the place for you

We still think this place with warmest toughts. The most amazing service (specially in reception), clean rooms, the location (near beach and town) and the perfect breakfast with fresh orange juice was like a dream come true. We (mom and daughter) loved our stay and we are planning to come back soon! The only thing I could think of as a negative ( and it is’nt such a big deal) is a lack of privacy between rooms at the terrace. We would love to come back and we will recommed this hotel to all our friends <3