Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong eller terrasse. En soveromsdel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i åpen løsning med to -tre trappetrinn mellom delene. Mulig med ekstraseng i en eller to innebygde sovesofaer. Wifi, safe og luftkondisjonering i perioden 1. juni til 20. september inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-34 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite deluxe

Juniorsuiter deluxe med balkong eller terrasse og havutsikt. Det er åpen planløsning med to-tre trappetrinn mellom de to delene. To enkeltsenger i en del og mulig med ekstrasenger i en eller to innebygde sovesofaer i den andre. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Wifi, safe samt luftkondisjonering i perioden 1. juni til 20. september inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-34 kvm
Antall personer: 2-3

Renoverte dobbeltrom

Renoverte dobbeltrom med balkong eller terrasse og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe samt luftkondisjonering 1. juni til 20. september inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 2