Oppdag Sivotas omgivelser

Sivota er som er perle der byen ligger på Hellas' østkyst omgitt av vakker natur og hav i alle tenkelige nyanser av grønt og blått. Det minner faktisk litt om tropiske strøk. Beliggenheten ved vannet og fjellene gjør det også til en boltreplass for voksne som vil klatre, gå fotturer, spise godt, slappe av på en vakker strand eller leie båt!

Bestill reise til Sivota >>

Se flere reisetips til Sivota

Zagoria hike Reiser du til Sivota kan du ta turen opp i magiske Zagoria.

Fotturer blant frodige åser og grønne daler

Sivota er kjent for sitt krystallklare vann, men også fjellkjeden rundt er vel verdt et besøk. For den som liker å gå fotturer så finnes det mange turstier som byr på magisk utsikt. Dette er en perfekt dagsutflukt for deg som vil ha andre perspektiv i ferien enn det du får fra solsenga! For å komme til disse områdene kreves dog et kjøretøy, leiebil for eksempel.

Rundt den større studentbyen Ioannina strekker en fjellkjede seg og denne rommer mange gamle byer der man kan stoppe for en kaffe eller en tradisjonell tsipouro om grekerne får bestemme. I disse områdene kan man også teste rafting eller juvvandring med rappellering. Opplev vannet, de loddrette klippene og det vakre landskapet rundt ravinen.

Hva skjer i Sivota og Epirus-området i sommer?

Vi tipser om arrangementer og evenement i Epirus-området i sommer, som du kan ha glede av å oppleve mens du ferierer her. De fleste av evenementene er gratis, så pass på opplev noe nytt og annerledes!

Se hva som skjer i Epirus-området i sommer

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Sivota, finn reise og bestill en reise til Sivota eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Se alle våre hotell i Sivota

Her kan du se vårt utvalg av hotell i Sivota. Alt fra koselige familieeide hotell, hotell for den aktive og luksuriøse hotell med det lille ekstra for en herlig ferie!

Se alle våre hotell i Sivota

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Epirus-området

Les om Epirus-området