Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 42 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Renslighet
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-30


6 av 10

+
Det beste med hotellet var rengjøringen. Rengjort hver dag, blide ansatte som hilser, og alt så rent og pent ut hele tiden.
-
Jeg kan ikke skjønner at dette hotellet skal være 4+ og over 9 i vurderinger. Det var ikke noe som var direkte feil med hotellet - men hotellrommet var mørkt i mangel på dagslys. Kunne åpne noen luker, men selv da føltes det ut som vi bodde i en kjeller. Terrassen/balkongen var bare inngangspartiet vårt med to stoler og et bord. Aircondition bråket fælt i intervaller. Det er en dør som går mellom vårt rom og naborommet, og gjennom den kunne vi høre hva naboene pratet om i tillegg til vekkerklokken og tven deres. Fellesområdene er greie og strandområdet til hotellet og bassenget var bra. Frokosten var elendig. Vi spurte om å få bytte rom, og personalet i resepsjonen var veldig villige til å hjelpe. De sa dog at de ikke kunne garantere at det ble noe bedre da rommene de hadde var ganske like alle sammen - så vi valgte å bli boende. Kunne godt bodd her igjen, men IKKE til den prisen vi betalte. Syns det generelt bare ikke var verdt prisen vi betalte, og forventet en god del mer.

Bekreftet gjest: 2023-08-12


9 av 10

+
Svært bra frokost
-
Vi fikk et rom på baksiden uten noen utsikt til noe. Hadde forventet connecting rooms da vi hadde to rom og reiste med mindreårige.

Bekreftet gjest: 2023-08-12


10 av 10

+
Renhet og rom, hyggelige ansatte.
-
Har ingen forbedringer annet en frokost. Hotellet var helt perfekt.

Bekreftet gjest: 2023-07-08


10 av 10

+
Rent og pent
-

Bekreftet gjest: 2023-07-01


10 av 10

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2023-06-24


9 av 10

+
Beliggenhet og service
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

551 vurderinger
Utmerket
 
388
Veldig bra
 
107
Bra
 
33
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

15.07.2018

av AnnikenA15 Trondheim, Norge

Tipp topp!

Tilbragte en uke her i sommer. Vi er strålende fornøyde med fasiliteter, service og beliggenhet! Vil spesielt trekke frem menneskene som jobber på anlegget. Smilende, hjelpsomme og veldig serviceinnstilte.

 
17.08.2017

av Bella7770 Orkanger, Norge

Svarte til alle forventninger

Ligger på stranda. Dvs en lite trafikkert vei som måtte krysses før vi kom til hotellets private strand, hvor solsenger og parasoller var til gratis benyttelse for hotellets gjestet. Hotellet hadde to bassengområdet, hvor det i tillegg til tradisjonelle solsenger også var tilgjengelige et begrenset antall "dobbeltsenger". Usedvanlig rent og ryddig hotell, noe som også var tilfelle for omgivelsene. Ansatte gjorde alt for at vi skulle trives. Rommene inneholdt det vi hadde bruk for. Bad med så vel håndholdt dusj som "rainshower". Safe, kjøleskap og godt klimaanlegg (støyet til tider). WiFi,som var gratis, fungerte godt både ute og inne. Frokost med greit utvalg. Alle kafeer i Perissa synes å tilby gratis WiFi. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

 
25.06.2017

av 494ingerlisem Ålesund, Norge

Sommerferie 2017

Aqua Blue er et flott hotell. Rent og pent, veldig fine rom. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Det som trekker ned er at folk står opp grytidlig og reserverer solstoler både på stranden og ved bassenget. Vi opplevde at folk reserverte ved stranden og ikke dukket opp før i 18 tiden for å hente hånddukene sine! Baren er overpriset i forhold til andre hoteller i nærheten. 4 euro for en kopp vanlig kaffe, 8 euro for en liten milkshake, 12 euro for Metaxa som koster 3,50 like ved.. Kaffe og juice (saft)til frokosten var ikke god. Flott hotell som vi likte godt men velger nok et annet neste gang😊

 
23.10.2016

av Johnny T Mysen, Norge

Utrolig bra

Rent, ryddig, hyggelig personell og bra beliggenhet helt nede på stranden. Var kanskje ikke det helt stor trykket første uka i oktober. Aldri noe problem med ledige solsenger. Men selvfølgelig var det noen som måtte reservere da også. Rom 303 var et familerom med 2 bad og veldig god plass: Leiligheten var stor og det var veldig god plass. Ingen særlig terasseplass for 4, men det er vel ikke der man skal være på en ferie. Det var utrolig rent og ryddig overalt. Hotellet består av 2 deler med svømmebasseng begge steder. Ingenting negativt å si om dette stedet, anbefales.

 
14.08.2016

av Aasar

God beliggenhet nært strand

Tilbragte en natt her underveis fra Naxos til Oslo. Stille og fredelig. God beliggenhet rett ved stranden. Gratis solsenger/parasoll. Strand-service for snacks og drikke. Enkel og grei frokost, men kjedelig juice (saft) og pulverkaffe trekker litt ned. God bacon og god gresk yoghurt. Litt lite utvalg. Sengene var gode og rommet hadde god aircondition - som vi etter hvert slo av da det ble for kaldt! Er man følsom for lys og vil helst ha det helt mørkt om natta kan indikator over døra og det trådløse aksesspunktet virke forstyrrende - de lyser for sterkt i nattemørket. Kjøleskapet bråkte mer enn nødvendig. Litt during var det og fra avtrekket på badet når det var vind ute.