Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet og god aircondition
-
Svært dårlig wifi

Bekreftet gjest: 2023-08-12


8 av 10

+
Beliggenhet, og personal
-
Utstyr til kjøkken var mangelfullt.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


7 av 10

+
Det var nok solsenger, rolig stemning. Flitt personale!
-
Kjøkkenet manglet essensielt utstyr som brødkniv, skjærrebrett, stekepanne, salatskål og brødrister. Ellers var det enkelt, men helt ok utstyrt. På forespørsel om å få dette fikk vi beskjed om at vi ikke kunne få det som manglet pga sikkerhet. Etter flere dager fikk vi skål og skjærebrett. Aircondition på rommet bråkte som et uvær på alle innstillinger og kjølte lite. Det var to anlegg, et på soverom og et i stue/soverom. Det i stue lakk, løsningen vi fikk var håndkle på gulvet, dettr var gammel lekkasje, noe som viste på taket.

Bekreftet gjest: 2023-07-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

144 vurderinger
Utmerket
 
106
Veldig bra
 
27
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

04.09.2022

av Randi G

Flott hotell med hyggelig atmosfære

Nydelig hotell med flott atmosfære. Fine, velutstyrte leiligheter og flott bassengområde og alltid ledige solsenger. God frokostbuffet. Bar ved bassenget åpen fra morgen til sent på kveld hvor man også kan kjøpe lunsj. Velutstyrt gym og egen Spa-avdeling. Veldig hyggelige eiere og betjening som sørger for at oppholdet blir bra. Egen stand Tortuga md solsenger og med mulighet for kjøp av mat og drikke.

 
04.08.2015

av hkonsig Lierbyen, Norge

Flott familiested

Vi reiste en familie - to voksne og to barn - og ble innkvartert på et dobbeltrom med ekstrasenger. Størrelsen på rommet var en overraskelse, det var gedigent! Rengjøring og standard var flott, og følelsen av "hjemme" satte seg mens vi var her. Hele staben var svært hyggelig, selv rengjøringspersonalet ble våre venner i løpet av perioden! Bassengområdet er ikke veldig stort, og det kunne bli litt trangt i perioder. Beliggenheten var god, bare noen hundre meter fra hovedgata i en stille sidevei. Vi hadde en flott ferie, og kommer gjerne tilbake!

 
02.04.2015

av Marianne B Bodø, Norge

Luksus til god pris

Et stille og tilbaketrukket hotell med avslappet atmosfære. Betjeningen er vennlig og uhøytidelig. Romslige arealer. Behagelig interiør. Enkel, men god frokost. Godt renhold. Det er et lite stykke å gå til strand og butikker, men ikke for langt. Kanskje litt lang bussreise fra hotellet, på veldig svingete veier.

 
07.10.2023

av hnrkp Malmö, Sverige

Trivsamt!

Mysigt litet lägenhetshotell en bit upp från stranden. Trevlig personal som gav värme och bra och fin service. Rummen kändes nyligen renoverade, och allt hade varit full pott om inte det var för den grekiska standardlösningen att samtliga lampor på rummet var av olika sort, styrka och färgtemperatur, med noll möjlighet att välja mellan tveksam varm belysning och starkt som solen men kallt ljus som valfri kirurgsal. Det och toasitsar och andra småsaker som är trasiga tar ner betyget lite. Men avskräcks inte allt för mycket - det är faktiskt riktigt trevligt ändå. Och solen skiner ju oftast. Och frukosten är bra. Och en lättare lunch fixas också med bravur.

 
20.09.2023

av Jolanda B

Prachtig complex

Prachtig complex . Wij hadden in eerste instantie een heel ruim appartement aan het zwembad, op de begane grond . Deze ligging vonden wij best gehorig . We hebben toen een appartement gekregen in sirena Village. Dit is tegenover het complex en ligt in een bosrijke omgeving aan een rustig laantje . Ideaal voor ons . Het leek wel een efteling huisje, compleet met bedstee. Op vakantie boeken wij altijd een appartement. Dit was het eerste waar dus een ontbijt bij zat . Dit was goed verzorgd . Al met al een uitstekende plek om te verblijven. Aan de westkust van Samos , dus een scooter of auto huren om de toeristenplekken kokkari en samos stad te bezoeken is wel een must .