Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i vanlig seng. Minikjøkken med kokeplate, stekeovn, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse. Nede er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et bad med dusj og wc. Minikjøkken med kokeplate, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. En trapp opp er det en sovehems med mulighet til ekstraseng i en vanlig seng. Det er åpent mellom etasjene, kun noen har dør mellom. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Det er kun luftkondisjonering nede. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • I noen leiligheter er det luftkondisjonering i begge etasjene i andre kun nede.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong eller terrasse. To soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i vanlig seng. Minikjøkken med kokeplate, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Det er ikke luftkondisjonering i alle rom. Safe mot avgift. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 3-5