Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Minikjøkken med kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Sommeren 2024 vil disse ettromsleilighetene være nyrenoverte.

Antall personer: 2 / 2-3

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse. Nede er det minikjøkken med kokeplate, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. samt et bad med dusj og wc. Mulig med ekstraseng i enkeltseng i stuedel nede. En trapp opp er det en sovehems med en dobbeltseng. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Rengjøring 4 ggr/uke.

  • I noen leiligheter er det luftkondisjonering i begge etasjene i andre kun i en av etasjene.
  • Leilighetene vil være renoverte til sommeren 2024.

Antall personer: 2 / 2-3

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to enkeltsenger eller en køyeseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Det er kun luftkondisjonering i ett av rommene i leiligheten.
  • Leilighetene renoveres til sommeren 2024.

Antall personer: 2-4 / 2-4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong eller markbalkong, samt bassengutsikt. To soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i vanlig seng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi (varierende hastighet) og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • I noen leiligheter er det kun luftkondisjonering i ett av rommene i andre i hvert rom.

Antall personer: 4 / 4-5