Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger, overmadrass i sengene. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong. Nede er det en dobbeltseng samt minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr nede. Sovehems med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, ikke dør mellom etasjene. Overmadrasser i sengene. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong. Et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, overmadrasser i sengene. Stuedel med mulighet for ekstrasenger, og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong. Nede er det et soverom med en dobbeltseng samt minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr nede. En trapp opp er det en sovehems med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, ikke dør mellom etasjene. Overmadrasser i sengene. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-4