Bella Vista Samos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På Bella Vista Samos i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten. Beliggenheten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bella Vista Samos er et koselig hotell som ligger i vakre omgivelser med utsikt over havet. Kun en kort spasertur unna ligger stranda. Enkel frokostservering på hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen har ikke faste åpningstider men eieren er nesten alltid i nærheten. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, i området og for å komme til stranda. Et par restauranter og butikker i området rundt hotellet og et større utvalg i Samos by, cirka 1 kilometer unna.

Ved ankomst/avreise er det bytte av buss, dette medfører at transporten til hotellet ta drøye 30 minutter. Ved transport til utfluktene hentes du på den lokale busstasjonen som ligger cirka 2,5 kilometer fra hotellet. Dit må du komme deg på egen hånd.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.

Alle hotell – Samos by

Aeolis Samos

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by med kaféer, restauranter og butikker rett utenfor hotelldøra. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil kombinere late feriedager med oppdagelsesferder på Samos. Her er det en fin takterrasse med basseng, musikk om kvelden og en fantastisk utsikt over havet. Aeolis passer for deg som liker folkeliv og ønsker nærhet til havet med lokale innslag. Rommene er enkle og funksjonelle, alle med balkong og noen med havutsikt.

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med trapp ned i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.