Doryssa Theorem

apollo mondo one of a kind

Doryssa Theorem

  • * Unikt med egen atmosfære
  • * Moderne med lokale innslag
  • * Beste beliggenhet i Pythagorion

Doryssa Theorem er et hotell utenom det vanlige, et stilig hotell med unik atmosfære og har derfor blitt plukket ut til å være et Apollo Mondo One of a Kind. Her mikses moderne gresk arkitektur med dagens teknikk og design samt lokale tradisjoner.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, standard og jentene i resepsjonen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 70 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Doryssa Theorem er et lekkert boutique-hotell med den beste beliggenheten, blant smale gater og smug i Pythagorion. Hotellet eies og drives av familien Valis, som med stor kjærlighet verner om øya og omgivelsene. Hotellet står på historisk grunn, det stå like inntil en gammel gresk ruin som fremdeles kan ses i hagen på baksiden.

Hotellet viser frem sin greske arv i alt fra design, materialvalg og dekorasjoner. Her oser det av kvalitet og hensynet til detaljene gir et moderne, sobert og helt unikt inntrykk!

Frokostservering
Doryssa Theorem har en herlig veranda der du spiser frokosten, for det meste tilberedt på økologiske råvarer fra lokale produsenter, honningen og olivenene kommer fra familiens egen produksjon. Gluten- og laktosefrie produkter finnes og vegetaralternativer tilbys.

Maten som serveres på hotellet er gresk fusion-mat med en lokal touch og vinlista er en hyllest til de velsmakende vinene fra Samos. Restauranten er åpen fra kl. 12.00 til 17.00. Baren på hotellet åpner er åpen på dagtid og om kvelden.

Strand eller basseng?
Fra hotellet til den koselige stein- og rullesteinstranda i Pythagorion er det bare cirka 70 meter. Strandhåndklær kan lånes på hotellet mot depositum. Alle hotellgjestene kan benytte bassenget på hotell Lithos, som ligger cirka 700 meter unna. Der er det en poolbar/restaurant for frisk drikke og enkle lunsjretter.

Hotellets egen app og andre spesielle innslag
Hotellet har en egen app der du kan se menyer, bestille romservice, chatte med resepsjonen og bestille spabehandlinger. Det er også egne spillelister å lytte til. Et annet morsomt og annerledes innslag er at du kan bruke telefonen din som ”nøkkelkort” til rommet. I rommene er det ladestasjoner med USB-porter, bra wifi dekning og mulighet for å caste til TVen på rommet.

I baren og lobbyen spilles musikk fra spesial komponerte spillelister med moderne gresk musikk hvilket gir en herlig avslappet stemning, og om kvelden er det bare å slå seg ned og nyte en stund i den deilige loungen.

Når du kommer inn på hotellet møtes du av hotellets signaturduft!

Øvrig om hotellet
Wifi er inkludert på hele hotellet. Hotellet har et treningsrom som tilbyr siste skrik på treningsfronten, alt for at du skal holde formen i ferien - om du vil! Når du trenger å restituere deg er det en jacuzzi som rommer opp til åtte personer, en dampbadstue og mulighet for å bestille behandlinger mot avgift. Strykebrett og strykejern kan lånes i resepsjonen. Leier du bil er det offentlig parkering cirka 50 meter fra hotellet.

Oppdag omgivelsene
Hotellet ligger midt i Pythagorions sjarmerende historiske sentrum og like bak havna med sin fine havnepromenade. Rundt hotellet er det smale gater med et aktivt hverdagsliv og her kan du rusle rundt og oppdage hyggelige barer, lokale tavernaer, restauranter og butikker med lokale håndverksutsalg. Ta en tur på frukt- og grønnsaksmarkedet og trekk inn duften av sommer og sol som du kan ta med deg hjem og minne deg om nettopp denne ferien.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Klassifisering minimum 3

Alle hotell – Pythagorion

Evripili

Evripili er hotellet for den som gjerne forelsker seg i rustikk sjarm! Her er det enkelt, hjemmekoselig og kort vei til både strand og sentrum. Det er heller ikke langt for den som vil prøvesmake lokale spesialiteter på koselige tavernaer eller hvile slitne bein på en koselig kafé etter sightseeingen. Men glem ikke å spise frokost først – den er nemlig inkludert i prisen.

Glicorisa Beach

Glicorisa Beach er et større hotell som byr på internasjonal atmosfære og svært vakker beliggenhet i åssiden ned mot den hyggelige badebukta. Det store bassengområdet frister til mange herlige dukkerter, og strandrestauranten ligger bare noen skritt unna. Og fra uteplassen kan du glede deg over en strålende havutsikt!

Mykali

Mykali ligger rett utenfor sentrum av Pythagorion og byr på vakker havutsikt. Det fine bassengområdet frister med avslappende kvalitetstid, og trenger du miljøforandring kan du ta en tur i poolbaren, jacuzzien eller en omgang tennis. Stranda ligger i passe gangavstand og lokker til deilige bad i havet.

Polixeni

Polixeni er et godt valg for deg som vil bo sentralt i Pythagorion og det ligger like ved den hyggelige havnepromenaden. Havet er rett utenfor døra, stranda er bare en kort spasertur unna og det er godt utvalg av tavernaer og kaféer.

Katerina (Samos)

Katerina er et hyggelig, lite hotell ved stranda i Pythagorion. Her er det sol og bad som gjelder og havet ligger rett utenfor døra. Den klassiske strandbaren i blått og hvitt har forfriskende drikke. Leter du etter noe enkelt og allikevel hyggelig med kort vei til havet – ja da er Katerina det rette valget!

Athina

Aldersgrense på hotellet: 15 år Athina er et hyggelig og enkelt lite leilighetshotell med en hjemmekoselig stemning og genuin, gresk atmosfære. Hotellet ligger i sentrum av Pythagorion i kort avstand til det meste. Ved det frodige bassengområdet er det solsenger og parasoller, og vil du ta et bad i havet ligger stranda i gangavstand.

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorion med kort vei til både stranda og opplevelser da er hotell Stratos et godt valg. Her venter deilige bad i havet og Pythagorions sjarmerende gater rett utenfor døra, der havnepromenaden er den naturlige samlingspunktet for å se på folkelivet.

Panorama Samos

Panorama Samos er et pent hotell som ligger på en høyde I Pythagorion med en fantastisk utsikt. Her har alle leiligheter havutsikt. Perfekt for deg som liker å ordne måltidene selv og utforske Samos på egen hånd, kanskje med leiebil eller moped. En lang trapp fører deg rett ned til tavernaer, butikker og uteliv.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort, et familieeid hotell med personlig service. Hotellet er ett av Samos' eldste og ligger på den lange Potokaki Beach. Hotellets restaurant Almira har gjort hotellet kjent på hele øya. Fra hotellet har du bare en kort spasertur til den koselige havna i Pythagorion.

Proteas Blu Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år Hotell Proteas Blu Resort ligger i utkanten av Pythagorion på Samos og byr på vakker havutsikt fra alle rommene. Hotellet ligger like ved stranda og er ideelt for deg som søker sol og bad i havet.

Kouros Seasight

Kouros Seasight ligger ved havet i utkanten av Pythagorion. Frokosten serveres i hotellets uteservering ved stranda. Bassengområde med swim up-bar der du kan bestille drikke. Bestill dobbeltrom med havutsikt slik at du kan våkne til bølgene som slår mot stranda.

Lenox

Lenox er et enkelt og hyggelig lite hotell som ligger i Pythagorion. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil utforske Samos på egen hånd. Deler av hotellet har en herlig utsikt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år Naftilos Boutique er et voksenhotell som ligger vakkert til i rolige omgivelser et lite stykke utenfor Pythagorion. Her venter et bassengområde med utsikt over havet og en restaurant som serverer greske retter. Bare en kort spasertur til herlige bad i havet.

Princessa Riviera Resort

Princessa Riviera Resort på Samos br på den beste havutsikten. Her kan du også nyte en rolig svømmetur i bassenget, de fine rommene og nærheten til fine Glicorisa Beach gjør feriefølelsen komplett.

Casa Cook Samos

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Casa Cook Samos – et eksklusivt hotell for voksne livsnytere. Alt her er lekkert og går i rolige, naturtoner. Her er det basseng, restaurant, treningsrom og ikke minst det en herlig utelounge. Velkommen til en avslappende ferie i rolige omgivelser på et moderne og prisvinnende hotell med utmerket service!

Electra Apartments

Electra Apartments ligger i landlige omgivelser og i horisonten kan man skimte havet. Hotellet har sitt navn etter den tidligere eierinnen Electra Daskalakis, som skapte en hage full av blomster, oliventrær, sypresser og mange sitrustrær. Nyt late dager ved bassenget og i leiligheten kan du selv lage frokost og noe enkelt til middag.

Apollon Samos

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Apollon Samos i Pythagorion på grønne, skjønne Samos. Lengter du etter en deilig og tilbakelent ferie kan Apollon Samos bli den perfekte basen for deg i ferien. På hotellet er frokost inkludert, du har et basseng i hagen og det er gangavstand til Potokaki Beach.

Zefiros

Zefiros er et enkelt hotell rett ovenfor havna i Pythagorion på Samos, der fiskebåtene ligger og dupper. En kort spasertur bort finner du en rullesteinstrand og rett rundt hjørnet venter byens tavernaer, barer og butikker.

Hydrele Beach Village

Hydrele Beach Village byr på beste beliggenhet ovenfor stranda i Potokak, like utenfor Pythagorion på Samos. Her venter deilige feriedager med et fint bassengområde med poolbar og om du bestiller til All Inclusive inkluderer kald drikke i baren både ved bassenget og på stranda. Unn deg litt ekstra luksus og bestill en toromsleilighet med direkte utgang til basseng!