Dobbeltrom

Dobbeltrom med komfortabel dobbeltseng. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Bad med dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrommene med utgang til basseng ligger sentralt ved bassengene på hotellet. En dobbeltseng. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Bad med dusj og wc, hårføner. Markterrasse med solsenger og direkte utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom, Beachside

Dobbeltrom Beachside ligger bare noen få meter fra stranda og havet. En dobbeltseng. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Bad med dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Suite i de øverste etasjene

Suitene ligger i de øverste etasjene og har en komfortabel dobbeltseng. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Bad med dusj og wc, hårføner. Stor balkong eller terrasse solsenger og loungedel. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2

Toromssuite

Toromssuitene ligger i hovedbygningen og har et oppholdsrom og et soverom med komfortable senger. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tøfler. Separat toalett samt et bad med dusj og wc i forbindelse med soverommet, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3