Casa Cook Samos

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Casa Cook Samos – et eksklusivt hotell for voksne livsnytere. Alt her er lekkert og går i rolige, naturtoner. Her er det basseng, restaurant, treningsrom og ikke minst det en herlig utelounge. Velkommen til en avslappende ferie i rolige omgivelser på et moderne og prisvinnende hotell med utmerket service!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom, Beachside for 2 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 2 personer. Toromssuite for 2-3 personer. Suite i de øvre etasjene for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, rent og hyggelig betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Prisvinnende designhotell
Casa Cook Samos er et eksklusivt hotell for livsnytere som vil ha en avslappende ferie. Hotellet kan lokke med lekker arkitektur og innredning i fargetoner fra lær, tre og stein som smelter sammen med moderne innslag. Her er det glatt og myk terrazzo som skaper en luksuriøs og moderne atmosfære med utgangspunkt i landets røtter og historie. Hotellet slo opp dørene i mai 2022 har allerede vunnet en pris for sitt design.

Loungelignende bassengområde
Som hotellet ellers utstråler det loungelignende bassengområdet luksus og her kan du virkelig nyte dagene i sola på de behagelige solsengene. Håndkleservice mot avgift.

Restaurant inspirert av paréa
Restauranten Beach House er med sin beliggenhet ved havet og med panoramautsikt over Egeerhavet inspirert av paréa – et gresk ord som betyr noe slikt som venner som møtes fordi de liker å være sammen. Her kan du tilbringe lange, late ettermiddager med en deilig cocktail i hånden og prøvesmake rettene fra den menyen med retter inspirert av middelhavslandene. Restauranten er åpen til frokost, lunsj og middag.

Trening og helse
På hotellet er det et treningsrom og så tilbys det morgenyoga, begge uten ekstra kostnad. Yogatimer ellers mot avgift. Helsesenteret – komplett med spasuiter, massasje og en neglesalong – er det perfekte stedet for egentid og opplading. Butikk med klær og badetøy.

Oppdag Samos' skjønnhet
Beliggende i den historiske byen Pythagorion gjør hotellet til et utmerket utgangspunkt for den som vil oppleve Samos, en øy rik på både historie og skjønnhet. Bortenfor de livlige strendene og byene fins utallige gjemte perler klare for å bli utforsket. Pittoreske kirker, fossefall og frodig vegetasjon i gjellene i innlandet bare ber om å bli utforsket.

Øvrig om hotellet:
Hotellet ligger i et rolig område i Potokaki. Hver søndag er det feststemning på hotellet med blant annet DJs som spiller musikk i restauranten og baren. Dette kan oppfattes som forstyrrende.

Dobbeltrom, Beachside ligger ovenpå restauranten, og kan bli forstyrret av støy derfra. Nærheten til flyplassen gjør bussturen kort, men flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Det er cirka en kilometer til bussholdeplassen ved hovedveien, der bussene til Pythagorion passerer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres i restauranten Beach House på stranda.

Eksklusive hotell

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Pythagorion

Evripili

Evripili er hotellet for den som gjerne forelsker seg i rustikk sjarm! Her er det enkelt, hjemmekoselig og kort vei til både strand og sentrum i Pythagorion. Det er heller ikke langt for den som vil prøvesmake lokale spesialiteter på koselige tavernaer eller hvile slitne bein på en koselig kafé etter sightseeingen. Men glem ikke å spise frokost først – den er inkludert i prisen.

Glicorisa Beach

Glicorisa Beach er et større hotell som byr på internasjonal atmosfære og svært vakker beliggenhet i åssiden ned mot den hyggelige badebukta. Det store bassengområdet frister til mange herlige dukkerter, og strandrestauranten ligger bare noen skritt unna. Og fra uteplassen kan du glede deg over en strålende havutsikt!

Mykali

Mykali ligger rett utenfor sentrum av Pythagorion og byr på vakker havutsikt. Det fine bassengområdet frister med avslappende kvalitetstid, og trenger du miljøforandring kan du ta en tur i poolbaren, jacuzzien eller en omgang tennis. Stranda ligger i passe gangavstand og lokker til deilige bad i havet.

Polixeni

Polixeni er et godt valg for deg som vil bo sentralt i Pythagorion og det ligger like ved den hyggelige havnepromenaden. Havet er rett utenfor døra, stranda er bare en kort spasertur unna og det er godt utvalg av tavernaer og kaféer.

Katerina (Samos)

Katerina er et hyggelig, lite hotell ved stranda i Pythagorion. Her er det sol og bad som gjelder og havet ligger rett utenfor døra. Den klassiske strandbaren i blått og hvitt har forfriskende drikke. Leter du etter noe enkelt og allikevel hyggelig med kort vei til havet – ja da er Katerina det rette valget!

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorion med kort vei til både stranda og opplevelser da er hotell Stratos et godt valg. Her venter deilige bad i havet og Pythagorions sjarmerende gater rett utenfor døra, der havnepromenaden er den naturlige samlingspunktet for å se på folkelivet.

Panorama Samos

Panorama Samos er et pent hotell som ligger på en høyde I Pythagorion og alle leiligheter havutsikt. Perfekt for deg som liker å ordne måltidene selv og utforske Samos på egen hånd, kanskje med leiebil eller moped. En lang trapp fører deg rett ned til tavernaer, butikker og uteliv.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort, et familieeid hotell med personlig service. Hotellet er ett av Samos' eldste og ligger på den lange Potokaki Beach. Hotellets restaurant Almira har gjort hotellet kjent på hele øya. Fra hotellet har du bare en kort spasertur til den koselige havna i Pythagorion.

Proteas Blu Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år Hotell Proteas Blu Resort ligger i utkanten av Pythagorion på Samos og byr på vakker havutsikt fra alle rommene. Hotellet ligger like ved stranda og er ideelt for deg som søker sol og bad i havet.

Kouros Seasight

Kouros Seasight ligger ved havet i utkanten av Pythagorion. Frokosten serveres i hotellets uteservering ved stranda. Bassengområde med swim up-bar der du kan bestille drikke. Bestill dobbeltrom med havutsikt slik at du kan våkne til bølgene som slår mot stranda.

Lenox

Lenox er et enkelt og hyggelig lite hotell som ligger i Pythagorion. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil utforske Samos på egen hånd. Deler av hotellet har en herlig utsikt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år Naftilos Boutique er et voksenhotell som ligger vakkert til i rolige omgivelser et lite stykke utenfor Pythagorion. Her venter et bassengområde med utsikt over havet og en restaurant som serverer greske retter. Bare en kort spasertur til herlige bad i havet.

Princessa Riviera Resort

Princessa Riviera Resort på Samos br på den beste havutsikten. Her kan du også nyte en rolig svømmetur i bassenget, de fine rommene og nærheten til fine Glicorisa Beach gjør feriefølelsen komplett.

Electra Apartments

Electra Apartments ligger i landlige omgivelser og i horisonten kan man skimte havet. Hotellet har sitt navn etter den tidligere eierinnen Electra Daskalakis, som skapte en hage full av blomster, oliventrær, sypresser og mange sitrustrær. Nyt late dager ved bassenget og i leiligheten kan du selv lage frokost og noe enkelt til middag. Sommeren 2024 kan du bestill et eget lite hus ved bassenget - en ettromsleilighet med egen gressplen.

Doryssa Theorem

Aldersgrense på hotellet: 16 år Doryssa Theorem er et hotell for alle sansene med en unik atmosfære der moderne teknikk og samtidsarkitektur delikat blandes med den lokale historien i verdensarvlistede Pythagorion på Samos. Velkommen til ett av våre unike Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Apollon Samos

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Apollon Samos i Pythagorion på grønne, skjønne Samos. Lengter du etter en deilig og tilbakelent ferie kan Apollon Samos bli den perfekte basen for deg i ferien. På hotellet er frokost inkludert, du har et basseng i hagen og det er gangavstand til Potokaki Beach.

Zefiros

Zefiros er et enkelt hotell rett ovenfor havna i Pythagorion på Samos, der fiskebåtene ligger og dupper. En kort spasertur bort finner du en rullesteinstrand og rett rundt hjørnet venter byens tavernaer, barer og butikker.

Hydrele Beach Village

Hydrele Beach Village byr på beste beliggenhet ovenfor stranda i Potokak, like utenfor Pythagorion på Samos. Her venter deilige feriedager med et fint bassengområde med poolbar. Unn deg litt ekstra luksus og bestill en toromsleilighet med direkte utgang til basseng!

Nikos Studios

Nikos Studios ligger rett ovenfor strand, noen kilometer vest for Pythagorion. Her venter late feriedager ved bassenget og på stranda ligger en bar som serverer drikke og lettere måltider. Hotellet passer for deg som vil bo litt adskilt og kanskje vil leie en bil eller sykkel for å se deg omkring på vakre Samos.