Casa Cook Samos

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Casa Cook Samos – et hotell som slår opp portene nå i vår og vender seg til voksne livsnytere. Alt her er nytt og fint og går i rolige, naturtoner. Her er det basseng, restaurant, treningsrom og ikke minst det en herlig utelounge. Velkommen til en avslappende ferie i rolige omgivelser på et moderne hotell med utmerket service!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom, Beachside for 2 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 2 personer. Toromssuite for 2-3 personer. Suite i de øvre etasjene for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Casa Cook Samos er et hotell for voksne livsnytere som vil ha en avslappende ferie. Hotellet kan lokke med lekker arkitektur og innredning i naturlige toner fra lær, tre og stein som smelter sammen med moderne innslag. Her er det glatt og myk terrazzo som skaper en luksuriøs og moderne atmosfære med utgangspunkt i landets røtter og historie.

Som hotellet ellers utstråler det loungelignende bassengområdet luksus og her kan du virkelig nyte dagene i sola på de behagelige solsengene. Det er hele seks basseng å velge blant, og så kan du velge blant friske drinker i poolbaren.

Restauranten Beach House er med sin beliggenhet ved havet og med panoramautsikt over Egeerhavet inspirert av paréa – et gresk ord som betyr noe slikt som venner som møtes fordi de liker å være sammen. Her kan du tilbringe lange, late ettermiddager med en deilig cocktail i hånden og prøvesmake rettene fra den menyen med retter inspirert av middelhavslandene.

På hotellet er det et treningsrom og så tilbys det yoga utendørs. Helsesenteret – komplett med spasuiter, massasje og en neglesalong – er det perfekte stedet for egentid og opplading.

Beliggende i den historiske byen Pythagorion gjør hotellet til et utmerket utgangspunkt for den som vil oppleve Samos, en øy rik på både historie og skjønnhet. Bortenfor de livlige strendene og byene fins utallige gjemte perler klare for å bli utforsket. Pittoreske kirker, fossefall og frodig vegetasjon i gjellene i innlandet bare ber om å bli utforsket.

Hotellet ligger i et rolig område i Potokaki. Nærheten til flyplassen gjør bussturen kort, men flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Det er cirka en kilometer til bussholdeplassen ved hovedveien, der bussene til Pythagorion passerer.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Pythagorion

Evripili

Evripili er hotellet for den som gjerne forelsker seg i rustikk sjarm! Her er det enkelt, hjemmekoselig og kort vei til både strand og sentrum. Det er heller ikke langt for den som vil prøvesmake lokale spesialiteter på koselige tavernaer eller hvile slitne bein på en koselig kafé etter sightseeingen. Men glem ikke å spise frokost først – den er nemlig inkludert i prisen.

Glicorisa Beach

Glicorisa Beach er et større hotell som byr på internasjonal atmosfære og svært vakker beliggenhet i åssiden ned mot den hyggelige badebukta. Det store bassengområdet frister til mange herlige dukkerter, og strandrestauranten ligger bare noen skritt unna. Og fra uteplassen kan du glede deg over en strålende havutsikt!

Mykali

Mykali ligger rett utenfor sentrum av Pythagorion og byr på vakker havutsikt. Det fine bassengområdet frister med avslappende kvalitetstid, og trenger du miljøforandring kan du ta en tur i poolbaren, jacuzzien eller en omgang tennis. Stranda ligger i passe gangavstand og lokker til deilige bad i havet.

Polixeni

Polixeni er et godt valg for deg som vil bo sentralt i Pythagorion og det ligger like ved den hyggelige havnepromenaden. Havet er rett utenfor døra, stranda er bare en kort spasertur unna og det er godt utvalg av tavernaer og kaféer.

Katerina (Samos)

Katerina er et hyggelig, lite hotell ved stranda i Pythagorion. Her er det sol og bad som gjelder og havet ligger rett utenfor døra. Den klassiske strandbaren i blått og hvitt har forfriskende drikke. Leter du etter noe enkelt og allikevel hyggelig med kort vei til havet – ja da er Katerina det rette valget!

Athina

Aldersgrense på hotellet: 15 år Athina er et hyggelig lite leilighetshotell med en hjemmekoselig stemning og genuin, gresk atmosfære. Hotellet ligger i sentrum av Pythagorion i kort avstand til det meste. Ved det frodige bassengområdet er det solsenger og parasoller, og vil du ta et bad i havet ligger stranda i gangavstand.

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorion med kort vei til både stranda og opplevelser da er hotell Stratos et godt valg. Her venter deilige bad og Pythagorions sjarmerende gater rett utenfor døra, der havnepromenaden er den naturlige samlingspunktet for å se på folkelivet.

Panorama (Samos)

Panorama er et pent hotell som ligger på en høyde med en fantastisk utsikt over havet og havna i Pythagorion. Perfekt for deg som liker å ordne måltidene selv og utforske Samos på egen hånd, kanskje med leiebil eller moped. En lang trapp fører deg rett ned til tavernaer, butikker og uteliv.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort på Samos, som ligger på den lange Potokaki Beach. Hotellet er ett av Samos eldste og den greske restauranten Almira har gjort hotellet kjent på hele øya. Fra hotellet har du bare en kort spasertur til den hyggelige havna i Pythagorion.

Proteas Blu Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år Hotell Proteas Blu Resort ligger i utkanten av Pythagorion på Samos og byr på vakker havutsikt fra alle rommene. Hotellet ligger like ved stranda og er ideelt for deg som søker sol og bad i havet.

Kouros Seasight

Kouros Seasight ligger ved havet i utkanten av Pythagorion. Frokosten serveres i hotellets uteservering ved stranda. Bassengområde med swim up-bar der du kan bestille drikke. Bestill dobbeltrom med havutsikt slik at du kan våkne til bølgene som slår mot stranda.

Lenox

Lenox er et enkelt og hyggelig lite hotell som ligger i Pythagorion. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil utforske Samos på egen hånd. Deler av hotellet har en herlig utsikt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år Naftilos Boutique er et voksenhotell som ligger vakkert til i rolige omgivelser et lite stykke utenfor Pythagorion. Her venter et bassengområde med utsikt over havet og en restaurant som serverer greske retter. Bare en kort spasertur til herlige bad i havet.

Princessa Riviera Resort

Fra Princessa Riviera Resort på Samos er havutsikten helt spesiell. Her kan du også nyte en rolig svømmetur i bassenget, de fine rommene og nærheten til Glicorisa Beach gjør feriefølelsen komplett.