Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. Noen leiligheter har separat kjøkken. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Alle leiligheter ligger på bakkeplan, har unik utforming og innredning, noen er i to etasjer.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Alle leilighetene ligger høyst opp i huset og unike i sin utforming og innredningen består blant annet av originalmalerier av greske kunstnere.

Antall personer: 2

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Noen har separat kjøkken. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Leilighetene har ulik utforming og innredning. Leilighetene ligger på bakkeplan eller en etasje opp. Noen av disse leilighetene har to etasjer.

Antall personer: 1-3