Olympia Village

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Olympia Village er en ekte lite perle med varm og personlig atmosfære. Hotellvertinnen ønsker gjestene velkommen med åpne armer! Her bor du godt i luftige og innbydende leiligheter med en vakker og velstelt hage utenfor vinduet. Til tross for den rolige beliggenheten, så er det gangavstand til gode restauranter og deilige bad.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter deluxe for 2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten. Vertskapet, hagen, frokosten på den hyggelige verandaen. Nærhet til strand, fin ba...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 70 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Olympia Village er et hyggelig leilighetshotell som ligger i rolige og frodige omgivelser. Alle leilighetene har ulik utforming, noe som bidrar til den sjarmerende atmosfæren. Bare et steinkast unna ligger rullesteinstranda som frister med herlige bad i det krystallklare vannet. På kveldstid er det hyggelig å ta turen inn til sentrum av Kokkari der torget er omkranset av restauranter og tavernaer med utsikt over havet.

Wifi inkludert i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Det er ikke trafikk i området. Ved ankomst/avreise stopper bussen 350 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Når de voksne legger til frokostbuffé er den inkludert for barn 2-11 år.

Alle hotell – Kokkari

Archangelos Village

Lengter du etter ekte gresk gjestfrihet og et hjemmekoselig bosted kan dette leilighetshotellet ved stranda være akkurat det du trenger. Populære Archangelos Village ligger vakkert til bare et steinkast fra rullesteinstranda i Kokkari. Velkommen hjem til Anna og datteren Cissi, som virkelig gjør det de kan for at gjestene skal ha en uforglemmelig ferie.

Arion

Arion er et pent hotell som ligger rolig og fint til på høyden ovenfor Kokkari. Bakken opp igjen fra den fine rullesteinsstranda er slitet verdt, men har du problemer med å gå, så foretrekker du kanskje å bli ved bassenget.

Athena

Det er noe eget ved familiedrevne hotell– en omsorgsfull, ekte service og et velstelt hotellområde. Og slik er det på Athena, i tillegg ligger det ved rullesteinstranda med mange sjarmerende strandrestauranter i nærområdet. Bassenget med barneseksjon ligger idyllisk til med Kokkaris frodige åser som bakteppe.

Topaz

Topaz er et familieeid, lite leilighetshotell som ligger i sjarmerende Kokkari på nordre Samos. Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den fine rullesteinstranda samt de hyggelige restaurantene og tavernaene i Kokkari.

Olympia Beach

Beliggenheten kan ikke være bedre! Like ved den herlige rullesteinstranda i Kokkari, med det klare vannet så nært hotellet det er mulig å komme ligger hotell Olympia Beach. På stranda venter solsenga på deg for late feriedager i sola.

Angela Samos

Angela Samos er et hyggelig leilighetshotell som ligger sentralt, like bak kirken i Kokkari. Her er det et lite bassengområde og rullesteinstranda med herlig krystallklart vann ligger kun en kort spasertur unna.