Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 21 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
-
Rommene bar veldig små. Basseng omerådet var veldig lite. Mye støy fra ventilasjon fra andre hoteller på balkongen

Bekreftet gjest: 2021-10-24


4 av 10

+
Underbemannet personale gjorde så godt de kunne.
-
Mat. Vi ønsket Lunch. Betalte like mye som for middagen. Produktet var helt elendig. Vi ble syk etter en bedrevet Lunch. Gikk over til middag. Som var bedre. Mer personale. Grundig oppussing.

Bekreftet gjest: 2021-10-03


8 av 10

+
Å ha et rom med havutsikt
-
Heisen burde vært bedre. Den er veldig treg.

Bekreftet gjest: 2021-09-26


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Heiser, det lite folk til å rydde bord i spisesalen, mye kø der og lite service

Bekreftet gjest: 2021-09-26


8 av 10

+
Beliggenheten er flott. Veldig god mat. Stor variasjon.
-
Mulighet til kaffe på rommet

Bekreftet gjest: 2021-09-19


8 av 10

+
Nærheten til det meste .slutt
-
Slutt på munnbind

Bekreftet gjest: 2021-09-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

1308 vurderinger
Utmerket
 
559
Veldig bra
 
442
Bra
 
170
Mindre bra
 
80
Dårlig
 
57

Fem siste vurderinger

29.09.2019

av eidenpaal Trondheim, Norge

Ferie en uke

Hotellet ligger meget bra til. Nær Strand, restauranter og gamlebyen. Rommene er litt små. Dusjene spesielt! Pluss; Håndklær (meget god kvalitet) Madrasser Egen veranda Hyggelig betjening Frokosten Beliggenhet Rent og ryddig Minus; Romstørrelsen Ikke vinglass / kaffekopper på rommet Bassenget / uteområdet Ikke fryser i kjøleskapet på rommet I sum var vi godt fornøyde!

 
18.09.2018

av Tzabika Lyngdal, Norge

Skuffet

Vi dro med friskt mot til dette hotellet. Skuffelsen var stor da vi var to stk, som ble innkvartert på et ettmanns rom. En stol, et glass, etc etc. Vi lurte på hvor vi skulle gjøre av de to koffertene våre... da vi skulle legge oss (to damer) hadde vi dobbel dyne, og puter av murstein. Da morgenen kom, hadde vi en lang liste vi gikk ned i reseprsjonen med. De hadde skjønt at vi var missfornøyd, og spurte om vi ville bytte rom (noe de også spurte om på kvelden, da vi ytret om at dette var et rom til kun en person. Vi kunne bytte, men da fikk vi rom med utsikt til bakgården) Etter mye om å men, og pakking fikk vi et ok rom. Det som ikke var særlig hyggelig, var at vi ikke fikk særlig mange smil da vi gikk forbi resepsjonen, og følte oss ikke særlig velkomne. Jeg har vært 21 ganger på Rhodos, og dette er første gang jeg har vært med på å klage. Synes ikke noe om slik motakelse, og setter stor pris på en god atmosfære og hyggelige mennesker, som jobber på stedet. Vi flytter tilbake til Cactus, som ligger rett ved.

 
30.07.2018

av Erlend-André G

Bra hotell

Et bra hotell som ligger på Ellie Beach, med undergang til stranden - slik at du kan gå rett fra heisen og ut på stranden. Utsikten er ut mot stranden om man bor på den siden som vender ned mot havet. Det er et lite basseng i hotellet. Ellers er det en bra beliggenhet i byen med gangavstand til gamlebyen, og shoppingområdet. Personalet er hyggelige og serviceinstillte. Hotellet har bra renhold, med vask av rom hver dag. Kan anbefales, det eneste negative er noe dårlig wifi på hotellet, samt at mobildekningen ikke er helt på topp hvis man skal bruke Internett tilkoblingen på mobilen.

 
21.07.2018

av marielles946 Kirkenær, Norge

Overraskende fint hotell

Overraskende fint hotell, men personalet som jobber skriker til hverandre og snakker ikke til deg når du kommer inn. Rent sengetøy og håndklær hver dag, god frokost og generelt et rent hotell. Et ekstra pluss er at man bare trenger å gå over veien for å komme til stranden.

 
25.06.2018

av janaage2 Årdal, Norge

Rhodos hotel mediterranean

Hotellet ligger meget bra plassert i Rhodos by med kort avstand til stranden (ellie beach) dette er den rolige delen av stranden med rolig sjø og flere vannsportsaktiviteter. Hotellet har egen undergrunnstunell som man kan gå direkte fra hotellet og rett på stranden.her kan man også benytte seg av hotellets håndduk ordning mot et depositum. De ansatte på hotellet er hyggelige og service innstilte. Vi hadde rom med delvis havutsikt, dette rommet bar preg av slitasje og at det er en stund siden det har vert pusset opp, badet er slitt og trangt med overdreven bruk av silikon for å tette glipper i skjøter og lister, dusjen har nesten ikke trykk og om man er av det kvinnelige kjønn med langt hår er det en tidkrevende prosess og vaske håret. Airconditionen på rommet er ikke av den beste typen og bråker en del. Frokosten serveres fra 07-10.00, der finner de fleste noe de liker. Minus for at det er trangt i frokost salen og til tider litt kaos. Basseng området er ikke så stort,men forholdsvis rent og pent, det samme gjelder forøvrig renholdet ellers på hotellet. Hotellet har en bra bar og fint ute område med gode stoler og bord. Vi valgte hotellet pga beliggenheten som er svært bra, 10-20 m til stranden, 5 min gange til gode resturanger, 10 min gange til havna og gamle byen på Rhodos som er vert ett besøk når en først har tatt turen.