Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,1 av 10 Basert på 217 vurderinger
Total vurdering
 
6,1 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,3 / 10
Mat og drikke
 
5,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,1 / 10
Service
 
6,6 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Veldig liten dusj

Bekreftet gjest: 2023-09-17


5 av 10

+
-
Måtte betale 66 Euro ved ankomst i tax og bruk av aircondion som kun ble brukt noen timer om natten. Elendig av dere å ikke opplyse om dette på forhånd.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


7 av 10

+
Personalet, og renholdet på hele hotellet. Hotellet så velholdt, og delikat ut.
-
Badet var bittelite, kunne fjernet glassveggen mellom dusj og toalett.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


8 av 10

+
Trivelig betjening og bra renhold
-
Dårlig frokost

Bekreftet gjest: 2023-09-10


9 av 10

+
Hyggelig betjening.
-
Den var ok.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


3 av 10

+
Renholdet på rommet , nye sengeklær og håndklær alle dagene .. 100+
-
Sjefen kan ikke skjelle ut sine ansatte i gjestenes påhør , air kondisjon 60 euro for en uke ????? Jeg viste det kostet penger ekstra men ikke 778.- norske kr. I tillegg kan sjefen ikke regne . Det var ingen poeng å prøve å si noe . Han ødelegger for seg selv !!!

Bekreftet gjest: 2023-09-10


1 av 10

+
Heisen
-
Alt

Bekreftet gjest: 2023-09-10


5 av 10

+
Hyggelig betjening..
-

Bekreftet gjest: 2023-09-03


1 av 10

+
Beliggenhet og renhold
-
Apollo bør ikke ha dette hotell i sitt sortiment .

Bekreftet gjest: 2023-09-03


9 av 10

+
Rengjøring, bra rom, service og beliggenhet
-
Har bodd her mange ganger, men for nye er det lurt å informere om at det er ev veldig enkel frokost.

Bekreftet gjest: 2023-09-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

55% anbefaler hotellet

133 vurderinger
Utmerket
 
26
Veldig bra
 
31
Bra
 
19
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
34

Fem siste vurderinger

12.08.2023

av SteinTo Rhodos, Hellas

Hyggelig hotell med hyggelig betjening.

Hyggelig hotell med hyggelig betjening. Fin bar med bra priser og gode drinker. Ligger nær strand (Rullestein så smart med badesko), barer og restauranter. Mini marked rett over gaten. Aircondition klarte fint å holde det kjølig på rommet Vi hadde Frokost inkludert og den var helt grei. Kaffe og diverse drikke. Rundstykker, div skinke, kokt egg, eggerøre, bacon mini pølser med mer. Minus på rommet vi hadde er det samme som mange andre skriver (trangt bad)

 
10.08.2023

av Haakon B

Stay away!

Dersom du elsker å bli truet med både politi og utkastelse på ferien din er dette hotellet absolutt for deg! Hotellet kan virke fristende grunnet den lave prisen, men etter uforutsette kostnader blir reisen betydelig dyrere. Etter en uke på hotellet endte hele reisefølget med å måtte betale omtrent 60€ hver for air condition. Hotelldirektøren var svært lite medgjørlig, og sekundet det oppstår et problem, blir dette til en krangel. I løpet av en uke ble vi truet med utkastelse og politi opptil flere ganger, uten grunnlag. Resten av de ansatte var svært hyggelige, og rommene ble vasket hver dag, noe som ene og alene er grunnen til at vi valgte å ikke forlate hotellet allerede første dagen. Frokosten er ikke verdt å stå opp for. Plasseringen av hotellet er i umiddelbar nærhet av både strand og gode restauranter som også er et pluss. Personlig har jeg vært på Rhodos og andre steder i Hellas tidligere, og kan trygt si at jeg aldri har opplevd verre service på et hotell noe sted. Alt i alt, er det vanskelig å beskrive hvor mye jeg anbefaler å styre unna dette hotellet.

 
10.08.2023

av Vegard S

ADVARSEL: Dette hotellet vil ødelegge ferien din.

Eieren av hotellet truet med å kaste oss ut av hotellet og ringe politiet fordi vi lot AC (som vi måtte betale nesten 2000kr for) stå på i 1,5 time mens vi var ute og spiste, FØRSTE DAG. Han påsto også at vi hadde "ødelagt" hele systemet og truet/tvang oss til å betale 750kr til for en "reparasjon" han nektet å vise kvittering for. (Forståelig, ettersom det aldri ble ødelagt, det kom ingen for å reparere det, fordi han skrur det av og på som han vil fra pc-en sin). Da vi ringte Apollo angående situasjonen, ble eieren ekstremt sint og begynte igjen å true oss. Overhørte også andre som opplevde det samme, og noen ble til og med kastet ut. Rommene er veldig trange og frokosten var ekstremt begrenset. Om du vurderer å reise hit fordi det er billig, vær så snill og vurder et annet hotell. Du kommer ikke til å angre.

 
02.08.2023

av toomli Oslo, Norge

Et bra hotell med sentral beliggenhet

Etter å ha vært på hotellet en uke kan jeg skrive under på at dette er et veldig bra hotell. Alle som jobber her er svært hyggelige og hjelpsomme. Rommene er gode med hyggelig utsikt. Svært sentralt både i forhold til strand og by. Anbefales på det sterkeste. Her kommer jeg tilbake.

 
06.09.2022

av Veronica F

😡😡😡

Uhøflig og lite blidt personale !! Midt under frokosten står personale ved ”buffeten“ og sier tomt,tomt,tomt…snart spiser de oss også😡Tomme fat skyldes ene og alene at de aldri ble fyllt opp. Rett og slett lite profesjonelle mennesker som drifter dette hotellet. Da vi ankom hotellet langt ut på dag ble vi fortalt at rommet ikke var klart og om vi ikke ville sette oss ned å ta noe drikke mens vi ventet..halvannen time gikk utenat vi hørte noe og selv måtte spørre om rommet var klart. Tenker at her prøver de alt på å få gjestene til å legge igjen litt ekstra penger på salg av mat og drikke. En annen gjest mistet nøkkelkortet og manageren ba om 50 € i erstatning for kortet. 50 € ???? Helt uakseptabelt !!! Anbefaler ikke dette hotellet litt engang 😡😡😡