Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,6 av 10 Basert på 158 vurderinger
Total vurdering
 
6,6 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,6 / 10
Fasiliteter
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Service
 
7,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Det var veldigt rent og ryddig. Personalet er bare helt fantastiske. Alltid blide og hjelpsomme. Tusen takk for flott opphold..
-

Bekreftet gjest: 2023-05-28


10 av 10

+
Beliggenhet og personale
-

Bekreftet gjest: 2022-10-02


10 av 10

+
Der var rent og bra. Personalet var helt topp. Alltid hjelp å få med et smil.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-25


4 av 10

+
Renholdet.
-
Dårlig frokost. Strømmen ble borte der. Vi ble ikke tilbudt drikke til frokosten. Måtte kjøpe vannflaske. Grove rundstykker måtte vi spørre etter daglig. De små osteskivene var delt i to. Dårlige til å fylle opp tomme fat.

Bekreftet gjest: 2022-09-25


4 av 10

+
Renhold
-
Veldig små rom og elendig frokost

Bekreftet gjest: 2022-09-18


7 av 10

+
Betjening
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-11


3 av 10

+
Reine rom
-
Dårlig mat og lite mat

Bekreftet gjest: 2022-09-11


3 av 10

+
Kjøleskapet
-
Dårlig frokost

Bekreftet gjest: 2022-09-11


3 av 10

+
Lokasjonen
-
En forventer vel å komme til ett hyggelig personell,men her ble det ikke helt sånn. Ved frokost ”buffeten“ står personale og roper ut:Tomt,tomt,tomt…snart spiser de oss og!!! Kvinnen kommenterte også at gjestene heller ikke spiste opp de de forsynte seg med. Frokosten var en vits for vår del,da en alltid måtte vente på mat. Kom de med ny mat var det alltid lite,så ikke rart fatene ble tømt fort. Samme personale viste knapt nok ett smil under hele oppholdet vårt. Da vi ankom hotellet langt ut på dag fikk vi beskjed om at rommet ikke var klart og spørsmål om vi ikke ville sette oss ned å kjøpe noe mens vi ventet. Tiden gikk og ingen kom å sa at nå var rommet klart,etter halvannen time gikk vi selv å spurte om det ikke var klart. Ikke greit!!!

Bekreftet gjest: 2022-09-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

55% anbefaler hotellet

122 vurderinger
Utmerket
 
23
Veldig bra
 
29
Bra
 
19
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

06.09.2022

av Veronica F

😡😡😡

Uhøflig og lite blidt personale !! Midt under frokosten står personale ved ”buffeten“ og sier tomt,tomt,tomt…snart spiser de oss også😡Tomme fat skyldes ene og alene at de aldri ble fyllt opp. Rett og slett lite profesjonelle mennesker som drifter dette hotellet. Da vi ankom hotellet langt ut på dag ble vi fortalt at rommet ikke var klart og om vi ikke ville sette oss ned å ta noe drikke mens vi ventet..halvannen time gikk utenat vi hørte noe og selv måtte spørre om rommet var klart. Tenker at her prøver de alt på å få gjestene til å legge igjen litt ekstra penger på salg av mat og drikke. En annen gjest mistet nøkkelkortet og manageren ba om 50 € i erstatning for kortet. 50 € ???? Helt uakseptabelt !!! Anbefaler ikke dette hotellet litt engang 😡😡😡

 
14.08.2022

av tomas h Flekkefjord, Norge

Helt på det gjevne

Frokost må man ha og i dag ble det her, full engelsk frokost, som her inneholder bønner, 2 overstekt speilegg, pølse, bacon, toast, juice og pulverkaffe. Hadde nok helt klart ønsket meg noe annet en pulverkaffe. Man får hva man betaler for og dette kostet 8 euro

 
19.08.2019

av 18johnnys Bergen, Norge

POSTIVT OVERRASKET

Vi kjøpte en rasteplass fra Apollo - veldig på sparket. Undersøkte mer etter at vi hadde bestilt og betalt. Da så vi de mange negative kommentarene. Våre forventninger var derfor svært små. Vi ble desto mer overrasket. Rommet var rett nok lite, men det var rent og velstelt. Alt fungerte som det skulle. Rengjøringen var prima hver dag. Nye håndklær hver dag. Skifte av sengetøy midt i uken. Veldig bra. Frokosten var enkel - ikke norsk høyfjellshotellstandard. Lite variasjon. Men den var velsmakende - god gresk yougurt. Personalet var veldig hyggelige. Hotelldirektøren - som av noen får veldig dårlig skussmål - var svært hyggelig mot oss. Svært positivt at det var kort vei til stranden. Det var ikke basseng på hotellet og da var denne korte avstanden svært viktig. Av negative faktorer må trekkes fram aircondition måtte betales for og det var dyrt. Men alt i alt har vi ingen problemer med å anbefale hotellet. Til den prisen vi betalte for hele turen var dette svært tilfredsstillende. Hilsen Dagny og Johnny Stiansen

 
17.07.2019

av R3512PHmartinf

Velg et annet hotell

Rommene er veldig små. Nesten ikke plass til å vaske seg i dusjen. Hotellsjefen er helt forferdelig. Går ikke an å diskutere med han. Kommer aldri til å dra tilbake til dette hotellet. Vi var "først" i køen for å sjekke inn på rommet vårt. Vi ble da plassert i restauranten hans, der han sa vi skulle vente en liten stund. Målet hans var at vi da skulle bestille mat og drikke i restauranten. Bestemte oss etter 2 timers venting for å dra et annet sted og spise lunsj. Når vi kom tilbake ble vi sist i køen. Og når jeg sa at vi hadde ventet i 2timer, fikk vi beskjed om at vi ble sist siden vi dro, og at hvis vi fikk sjekke inn først, ville de andre som kom etter oss bli sint.

 
13.07.2019

av Lisa R

Anbefales!

Vi har vært her ei uke og har hatt et flott opphold. Rommet var fint, og hadde god seng. Ryddig og rent, skiftet på sengen og nye håndduker hver dag. Frokosten er enkel, og stenges 09.30. De ansatte var veldig hyggelig og smilende. Vi har blitt behandlet veldig flott her! Hotellet ligger sentralt i sentrum av Rhodos. Gåavstand til stranda. Har ingen problem å anbefale hotellet og Rhodos! Stilt og rolig, passer godt for voksne. Vi blir å komme tilbake hit.