Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,3 av 10 Basert på 183 vurderinger
Total vurdering
 
6,3 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,5 / 10
Mat og drikke
 
5,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,1 / 10
Service
 
6,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Flott service, blid og hyggelig betjening.
-
Frokosten kunne vært bedre, større utvalg. Og dagsferskt brød istedet for langtisholdbare rundstykker. Frokosten var kjedelig, og er nok det som trekker hotellet ned til 3 stjerner?

Bekreftet gjest: 2024-06-09


6 av 10

+
Godt renhold, hyggelig betjening. Ok rom.
-
Maten kunne vært bedre, middag mer smakfull.

Bekreftet gjest: 2024-06-09


2 av 10

+
At de rengjorde rommene hver dag.
-
Rommene var små, og små veranda. Surt personal i frokostsalen og resepsjonen. Fikk heller ikke ta med en kaffekopp opp på rommene. Fikk beskjed når vi kom til hotellet at rommene ikke var klargjort, og vi måtte sette oss ned og vente. Hotell skatten var på 1,5 euro per dag, og vi måtte betale 90 euro for en uke for ac og safe. Fikk ikke betale det med kort, og vi fikk heller ikke kvittering. Står ikke noe om at man må betale for ac.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


1 av 10

+
Ingen ting
-
Dårlig frokost,dårlig service ved innsjekking.Vi må få lov til å bruke kort ved innsjekking

Bekreftet gjest: 2024-06-02


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-02


6 av 10

+
Beliggenheten i forhold til avstand til restauranter og strender
-
Frokosten kunne med enkle grep blitt bedre. Rommet var veldig lite til to personer . Kunne vært opplyst på forhånd at man måtte betale for AC

Bekreftet gjest: 2024-06-02


2 av 10

+
Rengjøringen
-
Lite trangt rom, badet var altfor lite, dusjen var trang og ikke bra.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


8 av 10

+
Hyggelige ansatte, bra renhold. Bra standard
-
Hotellet var bedre enn forventet

Bekreftet gjest: 2024-06-02


5 av 10

+
Renholdet
-
Vi fikk kun 1 nøkkel til rommet, veldig tungvindt når man bor to stk der! Frokosten må bli bedre med mere utvalg enn rundstykker og ost/syltetøy og eggerøre.

Bekreftet gjest: 2024-05-26


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

55% anbefaler hotellet

135 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
31
Bra
 
19
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

03.02.2024

av Sightsee20486543288

Hotell fra *******

Som så mange andre her skriver, hadde vi en forferdelig ferie på dette hotellet. Vi ble først bedt om å betale 70 euro ekstra for å få fjernkontroll til AC.. noe vi egentlig hadde betalt for på forhånd. Videre ville de ikke vaske håndklærne våre hver dag, og ble bedt om å henge opp igjen skitne håndklær til tørk. Hotell eieren var inne på rommet vårt dag 3 mens vi var ute, og tok bankkortet vårt og AC-kontrollen fordi vi hadde brukt AC «for mye». Stod å skjelte oss ut foran andre gjester og ansatte, var høylytt, pekte og veiva med armene. Vi ble rett og slett redd for egen sikkerhet. Truet oss også med politiet dersom vi ikke sluttet å mase om å få tilbake AC, for det var faktisk brann på øya og den ble verre fordi vi var så hensynsløse med strømmen, kom det ifra hotell eier… Det skal sies at på denne tiden var det +40c ute, så å sove uten AC var ikke et alternativ!! Til sist fikk vi igjen bankkortet da vi sa det var det eneste vi hadde å betale med der nede. Men det var det. Vi fikk heldigvis hjelp fra Apollo til å få nytt hotell, takk gud. Frokosten var også elendig.. Styr unna!!!!

 
12.08.2023

av SteinTo Rhodos, Hellas

Hyggelig hotell med hyggelig betjening.

Hyggelig hotell med hyggelig betjening. Fin bar med bra priser og gode drinker. Ligger nær strand (Rullestein så smart med badesko), barer og restauranter. Mini marked rett over gaten. Aircondition klarte fint å holde det kjølig på rommet Vi hadde Frokost inkludert og den var helt grei. Kaffe og diverse drikke. Rundstykker, div skinke, kokt egg, eggerøre, bacon mini pølser med mer. Minus på rommet vi hadde er det samme som mange andre skriver (trangt bad)

 
10.08.2023

av Haakon B

Stay away!

Dersom du elsker å bli truet med både politi og utkastelse på ferien din er dette hotellet absolutt for deg! Hotellet kan virke fristende grunnet den lave prisen, men etter uforutsette kostnader blir reisen betydelig dyrere. Etter en uke på hotellet endte hele reisefølget med å måtte betale omtrent 60€ hver for air condition. Hotelldirektøren var svært lite medgjørlig, og sekundet det oppstår et problem, blir dette til en krangel. I løpet av en uke ble vi truet med utkastelse og politi opptil flere ganger, uten grunnlag. Resten av de ansatte var svært hyggelige, og rommene ble vasket hver dag, noe som ene og alene er grunnen til at vi valgte å ikke forlate hotellet allerede første dagen. Frokosten er ikke verdt å stå opp for. Plasseringen av hotellet er i umiddelbar nærhet av både strand og gode restauranter som også er et pluss. Personlig har jeg vært på Rhodos og andre steder i Hellas tidligere, og kan trygt si at jeg aldri har opplevd verre service på et hotell noe sted. Alt i alt, er det vanskelig å beskrive hvor mye jeg anbefaler å styre unna dette hotellet.

 
10.08.2023

av 370vegards

ADVARSEL: Dette hotellet vil ødelegge ferien din.

Eieren av hotellet truet med å kaste oss ut av hotellet og ringe politiet fordi vi lot AC (som vi måtte betale nesten 2000kr for) stå på i 1,5 time mens vi var ute og spiste, FØRSTE DAG. Han påsto også at vi hadde "ødelagt" hele systemet og truet/tvang oss til å betale 750kr til for en "reparasjon" han nektet å vise kvittering for. (Forståelig, ettersom det aldri ble ødelagt, det kom ingen for å reparere det, fordi han skrur det av og på som han vil fra pc-en sin). Da vi ringte Apollo angående situasjonen, ble eieren ekstremt sint og begynte igjen å true oss. Overhørte også andre som opplevde det samme, og noen ble til og med kastet ut. Rommene er veldig trange og frokosten var ekstremt begrenset. Om du vurderer å reise hit fordi det er billig, vær så snill og vurder et annet hotell. Du kommer ikke til å angre.

 
02.08.2023

av toomli Oslo, Norge

Et bra hotell med sentral beliggenhet

Etter å ha vært på hotellet en uke kan jeg skrive under på at dette er et veldig bra hotell. Alle som jobber her er svært hyggelige og hjelpsomme. Rommene er gode med hyggelig utsikt. Svært sentralt både i forhold til strand og by. Anbefales på det sterkeste. Her kommer jeg tilbake.