Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,1 av 10 Basert på 170 vurderinger
Total vurdering
 
6,1 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,2 / 10
Mat og drikke
 
5,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,0 / 10
Service
 
6,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
Rent og god service. Stille og rolig rom. Nært til alt.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Betjeningen er super og det ligger midt i smørøyet.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


5 av 10

+
-
Dårlig at ikke AC er inkludert i prisen fra dere, måtte betale mye ekstra for å få AC

Bekreftet gjest: 2023-09-24


2 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Beliggenhet til Strand, restauranter og butikker i Rhodosby
-
Litt bedre service i restaurant/bar. Satt en halvtime alene uten at noen kom og ville selge meg noe. Gikk derfra uten kjøp. Hadde vært greit å få to nøkkelkort til rommet.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


1 av 10

+
Beliggenhet
-
Fryktelig manager. Følte oss overvåket. Var inne på vårt rom sent på kvelden og stjal bort nøkkelkort som lå på rommet. Dyreste ac på hele Rhodos. Betalte 173 euro for 2 uker, og fikk ikke bruke det etter behov. Venner fra Sverige på nabohotellet betalte 40 euro for 4 uker og kunne bruke det så mye de ønsket. Manager umulig å snakke med. Resepsjon ubetjent hele dagen. Ble nektet nøkkelkort tilbake enda vi var 2 personer på rommet siste uka. Ufyselig mann som vi også hørte behandlet de ansatte veldig dårlig. De siste dagene stengte han WiFi for oss også...sa vi klagde pga nøkkelkort og møkkete håndklær som ble hengt opp igjen etter å ha ligget på gulvet.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-17


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Veldig liten dusj

Bekreftet gjest: 2023-09-17


5 av 10

+
-
Måtte betale 66 Euro ved ankomst i tax og bruk av aircondion som kun ble brukt noen timer om natten. Elendig av dere å ikke opplyse om dette på forhånd.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

55% anbefaler hotellet

135 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
31
Bra
 
19
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

03.02.2024

av Sightsee20486543288

Hotell fra *******

Som så mange andre her skriver, hadde vi en forferdelig ferie på dette hotellet. Vi ble først bedt om å betale 70 euro ekstra for å få fjernkontroll til AC.. noe vi egentlig hadde betalt for på forhånd. Videre ville de ikke vaske håndklærne våre hver dag, og ble bedt om å henge opp igjen skitne håndklær til tørk. Hotell eieren var inne på rommet vårt dag 3 mens vi var ute, og tok bankkortet vårt og AC-kontrollen fordi vi hadde brukt AC «for mye». Stod å skjelte oss ut foran andre gjester og ansatte, var høylytt, pekte og veiva med armene. Vi ble rett og slett redd for egen sikkerhet. Truet oss også med politiet dersom vi ikke sluttet å mase om å få tilbake AC, for det var faktisk brann på øya og den ble verre fordi vi var så hensynsløse med strømmen, kom det ifra hotell eier… Det skal sies at på denne tiden var det +40c ute, så å sove uten AC var ikke et alternativ!! Til sist fikk vi igjen bankkortet da vi sa det var det eneste vi hadde å betale med der nede. Men det var det. Vi fikk heldigvis hjelp fra Apollo til å få nytt hotell, takk gud. Frokosten var også elendig.. Styr unna!!!!

 
12.08.2023

av SteinTo Rhodos, Hellas

Hyggelig hotell med hyggelig betjening.

Hyggelig hotell med hyggelig betjening. Fin bar med bra priser og gode drinker. Ligger nær strand (Rullestein så smart med badesko), barer og restauranter. Mini marked rett over gaten. Aircondition klarte fint å holde det kjølig på rommet Vi hadde Frokost inkludert og den var helt grei. Kaffe og diverse drikke. Rundstykker, div skinke, kokt egg, eggerøre, bacon mini pølser med mer. Minus på rommet vi hadde er det samme som mange andre skriver (trangt bad)

 
10.08.2023

av Haakon B

Stay away!

Dersom du elsker å bli truet med både politi og utkastelse på ferien din er dette hotellet absolutt for deg! Hotellet kan virke fristende grunnet den lave prisen, men etter uforutsette kostnader blir reisen betydelig dyrere. Etter en uke på hotellet endte hele reisefølget med å måtte betale omtrent 60€ hver for air condition. Hotelldirektøren var svært lite medgjørlig, og sekundet det oppstår et problem, blir dette til en krangel. I løpet av en uke ble vi truet med utkastelse og politi opptil flere ganger, uten grunnlag. Resten av de ansatte var svært hyggelige, og rommene ble vasket hver dag, noe som ene og alene er grunnen til at vi valgte å ikke forlate hotellet allerede første dagen. Frokosten er ikke verdt å stå opp for. Plasseringen av hotellet er i umiddelbar nærhet av både strand og gode restauranter som også er et pluss. Personlig har jeg vært på Rhodos og andre steder i Hellas tidligere, og kan trygt si at jeg aldri har opplevd verre service på et hotell noe sted. Alt i alt, er det vanskelig å beskrive hvor mye jeg anbefaler å styre unna dette hotellet.

 
10.08.2023

av 370vegards

ADVARSEL: Dette hotellet vil ødelegge ferien din.

Eieren av hotellet truet med å kaste oss ut av hotellet og ringe politiet fordi vi lot AC (som vi måtte betale nesten 2000kr for) stå på i 1,5 time mens vi var ute og spiste, FØRSTE DAG. Han påsto også at vi hadde "ødelagt" hele systemet og truet/tvang oss til å betale 750kr til for en "reparasjon" han nektet å vise kvittering for. (Forståelig, ettersom det aldri ble ødelagt, det kom ingen for å reparere det, fordi han skrur det av og på som han vil fra pc-en sin). Da vi ringte Apollo angående situasjonen, ble eieren ekstremt sint og begynte igjen å true oss. Overhørte også andre som opplevde det samme, og noen ble til og med kastet ut. Rommene er veldig trange og frokosten var ekstremt begrenset. Om du vurderer å reise hit fordi det er billig, vær så snill og vurder et annet hotell. Du kommer ikke til å angre.

 
02.08.2023

av toomli Oslo, Norge

Et bra hotell med sentral beliggenhet

Etter å ha vært på hotellet en uke kan jeg skrive under på at dette er et veldig bra hotell. Alle som jobber her er svært hyggelige og hjelpsomme. Rommene er gode med hyggelig utsikt. Svært sentralt både i forhold til strand og by. Anbefales på det sterkeste. Her kommer jeg tilbake.