Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 389 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenheten
-
Skift håndklær oftere

Bekreftet gjest: 2024-06-09


10 av 10

+
Beliggenhet, bassengområde, avstand til strand. Selve anlegget var veldig pent og meget velholdt, noe som sikkert var et resultat av flittige arbeidere som sto på. Veldig hyggelige renholdere, og en flittig gartner/altmuligmann som gjorde sitt for å holde uteområde velholdt.
-
Har ikke noe negativt å tilføye.

Bekreftet gjest: 2024-06-09


9 av 10

+
Beliggenhet rett på stranda. Rolig område. Relativt lite hotell med hyggelig betjening og vertskap. Mange stamgjester.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-09


8 av 10

+
Beliggenheten. Basseng og strand i umiddelbar nærhet - det samme med restauranter og butikker. Rommet mitt i kjelleren var behaglig selv når temperaturen ute passerte 40 grader. Markterassen min var stor og romslig og behagelig plassert i forhold til sol og skygge og ble mye benyttet.
-
Litt dårlig utvalg i kjøkkenutstyr på rommet - kunne gjerne vært boks-/flaskeåpner, et rivjern og kanskje en brødrister, men jeg klarte meg. Jeg måtte også ut og kjøpe oppvaskmiddel og -svamp - det kunne gjerne vært på rommet, slik jeg har opplevd andre steder.

Bekreftet gjest: 2024-06-09


8 av 10

+
Beliggenheten på stranden
-
Litt dårlig utstyrt kjøkken. Lite varmtvann.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


6 av 10

+
Dem som Eide det
-

Bekreftet gjest: 2024-06-02


6 av 10

+
Beach baren. Deilige solsenger og servering ved senga.
-
Bedre renhold, og oppgradering av utstyr på kjøkkenet. Det vi opplevde var at det var lite utstyr til å lage en enkel frokost. Gjerne en vinåpner og litt flere glass :)

Bekreftet gjest: 2024-06-02


10 av 10

+
Beliggenhet til stranden
-

Bekreftet gjest: 2024-06-02


7 av 10

+
Bassengområdet
-
Ene rommet vi bestilte var det kraftig sigarett røyklukt på

Bekreftet gjest: 2024-06-02


10 av 10

+
Flott beliggenhet rett på stranda. Og alt man trenger rett i nærheten. Veldig hyggelig personalet både på hotellet og i restauranten. Anbefales 👍😊
-

Bekreftet gjest: 2024-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

119 vurderinger
Utmerket
 
59
Veldig bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

27.06.2022

av Aud Karin H

Kan anbefales🤩

Et fantastisk flott sted. Ble tatt godt i mot ved ankomst, personalet stod på pletten hele døgnet og var alltid smilende og imøtekommende. Det var rent og pent alle steder. Hyggelig uteplass, rent og pent bassengområde og flott strand. Ikke minst var det ypperlig mat og svært imøtekommende og hyggelige folk i restauranten. Kan anbefales🤩

 
30.07.2021

av Olma1304

Nydelig, aldeles nydelig

Har vært en uke på dette kjempefine, koselige og hyggelige hotellet, og har aldri møtt et hyggeligere personale. Nydelig Strand, nydelig resturant, rommene er freshe, maten er kjempegod til en rimelig pris, og bassenget er fint. 10€ for to senger ved stranden HELE dagen+to vannflasker. De ansatte er de hyggeligste ansatte vi har opplevd, alle kan godt engelsk og smiler hele tiden. Busstoppet er 100m fra hotellet og de har busstidene i resepsjonen. Du kan leie biler og scootere lett, og beliggenheten er kjempebra, 10 minutter unna Lindos feks. De ansatte/hotellet er veldig behjelpelig mtp korona; de fikset at testfolk kom til hotellet og testet, slik at du slipper å dra feks 1,5t med buss inn til Rhodos. Veldig positivt overasket, anbefaler på det sterkeste:)

 
08.10.2019

av Sunnhordlending Leirvik, Norge

Fantastisk

Har hatt eit fantastisk flott opphold på dette koselige hotellet. Rommene er nyrenovert i 2019, med flotte bad og kjøkkeninnredning. Deilige myke senger. Kort vei til stranda, der det aldri var problem å finne ledige solsenger, var heller ikkje problem å finne solsenger ved bassenget. Rommene vart reingjort hver dag, og meget fornøyd med reingjøringa. Koselig bassengbar, der du får gode og enkle retter. Service vennlig personale. Ser at noen hadde problem med vatn som fløt utover hele gulvet når en dusjet, tips her er at døra inn til badet også fungerer som dusjdør, da unngår man dette problemet. Alt i alt eit perfekt hotell for oss som ikkje er så glad i store hotell, der man må stå i kø for alt mulig, og må tidleg opp for å sikre seg dei beste solsengene. Savnet kun oppvaskmiddel, kost og kjøkkenhåndkle.

 
05.08.2019

av Konstantinos T

Nydelig sted! Ambefalles.

Har vart i 2 uke på james hverdag. kald øll, nydelig mat,fantastisk service. Ble behandlet som familie. Ambefaller på det sterkeste. PS clubsandwich bør prøves Hilse til Giorgos megi. Tusen takk for nydelig service. Kommer tilbake definitely 👍😉

 
22.07.2019

av josefina435

Koselig hotell, med fin beliggenhet.

Hotellet har topp beliggenhet, stille og rolig område. Kort avstand til Lindos, som jeg anbefaler et besøk til. Rommene på hotellet var helt grei standard, sengene var gode. Fikk utmerket service av de som jobbet i resepsjonen og bassengbaren. Det som trekker ned er dårlig renhold av rommene, noen dager var bedre enn andre. Var også en del maur på rommet. Dette er veldig synd, da det trekker ned helhetsopplevelsen av hotellet. Måtte selv kjøpe håndsåpe og ting til oppvask. Det var også umulig å dusje uten at hele badet ble vått. Tross dette kunne jeg fint reist tilbake til hotellet, da atmosfæren var veldig behagelig. Det var god mat i bassengbaren, og som tidligere nevnt, veldig god service! Uten at det ble slitsomt. Området føltes veldig trygt, og det var kort vei til ulike supermarked og spisesteder.