Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 441 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenheten, hyggelig,dyktig personale,de samme hvert år.Frederlig,et godt sted å være. Periklis restaurant i nærheten.
-
Vanskelig å få varmt vann. Burde vært stige ned i vannet i den i den grunne delen av bassenget.

Bekreftet gjest: 2023-10-22


9 av 10

+
Beliggenhet. Rent. Hyggelig personale
-
Vi fikk først tildelt et rom med veranda innebygget på 3 sider bak et grantre. Ingen sol på verandaen Ila dagen, dårlig når man skal bo 2 uker slik uten tilgang på solgløtt. Snakket m personalet som var imøtekommende og ga oss nytt rom Ila et par dager. Bra😊

Bekreftet gjest: 2023-10-22


8 av 10

+
Beligge het, lite og rolig.
-
Rommene var ikke reine.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


4 av 10

+
Absolutt beliggenheten .Nærheten til sjø og gratis solseng ved bassenget
-
Greit med bakgrunnsmusikk MEN IKKJE HEILE DAGEN !!! Ein type musikk i baren ,ein annan type på kjøkkenet og ein tredje frå nabohotellet !!!! Veldig slitande .Høytalarane på stranda burde vore fjerna !!!

Bekreftet gjest: 2023-10-15


4 av 10

+
Beliggenheten på stranden, lite og oversiktlig, fint område med solsenger.Kort vei til tavernaer og supermarkeder.
-
Da vi ankom spilte Poolbaren høy "Rave-party" musikk fra 07.15-24.00 hver dag. Etter mange og gjentatte klager, ble det litt bedre den delen av dagen da eieren (Georges) var på jobb. Blant annet lavere og roligere musikk på morgenen. Vi leide bil i 10 dager, primært for å komme oss bort fra hotellet, brukte en del av disse dagene på en fredelig strand 2-3 km unna. Musikken fra poolbaren er alene grunn nok til at vi ALDRI reiser tilbake dit. Det var heller ikke mulig å sitte på balkongen om kvelden og nyte 26-30 grader, en hyggelig prat etc grunnet musikken fra poolbaren. Den virket forstyrrende selv inne med døra lukket. Gjestenes gjennomsnittsalder var over 60 år, og INGEN vi snakket med ønsket musikken, mange sa i fra om dette, men poolbaren nektet å ta hensyn til gjestene! En dame i 70 åra sa hun ikke engang kunne konsentre seg til å lese en bok pga musikken. Jeg vet at det var et møte med Apollo om saken første uka vi var der, men det kom ingenting ut av det. Dtte må stå tydelig i omtalen av hotellet!

Bekreftet gjest: 2023-10-15


10 av 10

+
Beliggenhet
-
Turister vil ikke ha dyre små drinker og dårlig utvalg….

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
Uteområde og beliggenhet
-
For mye høy og bråkete musikk fra hotellets restaurant/ bar

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Beliggenhet og roen.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Hotellet er jeg 100% fornøyd med Restaurant og bar er dårlig 🤨 Eier og driver av Restaurant og Bar er ikke bra. Høye priser og dårlig utvalg og ikke bra mat heller.
-
Hotellet og personalet trenger ingen forbedringer. Restaurant og bar trenger mye forbedringer

Bekreftet gjest: 2023-10-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

117 vurderinger
Utmerket
 
57
Veldig bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

27.06.2022

av Aud Karin H

Kan anbefales🤩

Et fantastisk flott sted. Ble tatt godt i mot ved ankomst, personalet stod på pletten hele døgnet og var alltid smilende og imøtekommende. Det var rent og pent alle steder. Hyggelig uteplass, rent og pent bassengområde og flott strand. Ikke minst var det ypperlig mat og svært imøtekommende og hyggelige folk i restauranten. Kan anbefales🤩

 
30.07.2021

av Olma1304

Nydelig, aldeles nydelig

Har vært en uke på dette kjempefine, koselige og hyggelige hotellet, og har aldri møtt et hyggeligere personale. Nydelig Strand, nydelig resturant, rommene er freshe, maten er kjempegod til en rimelig pris, og bassenget er fint. 10€ for to senger ved stranden HELE dagen+to vannflasker. De ansatte er de hyggeligste ansatte vi har opplevd, alle kan godt engelsk og smiler hele tiden. Busstoppet er 100m fra hotellet og de har busstidene i resepsjonen. Du kan leie biler og scootere lett, og beliggenheten er kjempebra, 10 minutter unna Lindos feks. De ansatte/hotellet er veldig behjelpelig mtp korona; de fikset at testfolk kom til hotellet og testet, slik at du slipper å dra feks 1,5t med buss inn til Rhodos. Veldig positivt overasket, anbefaler på det sterkeste:)

 
08.10.2019

av Sunnhordlending Leirvik, Norge

Fantastisk

Har hatt eit fantastisk flott opphold på dette koselige hotellet. Rommene er nyrenovert i 2019, med flotte bad og kjøkkeninnredning. Deilige myke senger. Kort vei til stranda, der det aldri var problem å finne ledige solsenger, var heller ikkje problem å finne solsenger ved bassenget. Rommene vart reingjort hver dag, og meget fornøyd med reingjøringa. Koselig bassengbar, der du får gode og enkle retter. Service vennlig personale. Ser at noen hadde problem med vatn som fløt utover hele gulvet når en dusjet, tips her er at døra inn til badet også fungerer som dusjdør, da unngår man dette problemet. Alt i alt eit perfekt hotell for oss som ikkje er så glad i store hotell, der man må stå i kø for alt mulig, og må tidleg opp for å sikre seg dei beste solsengene. Savnet kun oppvaskmiddel, kost og kjøkkenhåndkle.

 
05.08.2019

av Konstantinos T

Nydelig sted! Ambefalles.

Har vart i 2 uke på james hverdag. kald øll, nydelig mat,fantastisk service. Ble behandlet som familie. Ambefaller på det sterkeste. PS clubsandwich bør prøves Hilse til Giorgos megi. Tusen takk for nydelig service. Kommer tilbake definitely 👍😉

 
22.07.2019

av josefina435

Koselig hotell, med fin beliggenhet.

Hotellet har topp beliggenhet, stille og rolig område. Kort avstand til Lindos, som jeg anbefaler et besøk til. Rommene på hotellet var helt grei standard, sengene var gode. Fikk utmerket service av de som jobbet i resepsjonen og bassengbaren. Det som trekker ned er dårlig renhold av rommene, noen dager var bedre enn andre. Var også en del maur på rommet. Dette er veldig synd, da det trekker ned helhetsopplevelsen av hotellet. Måtte selv kjøpe håndsåpe og ting til oppvask. Det var også umulig å dusje uten at hele badet ble vått. Tross dette kunne jeg fint reist tilbake til hotellet, da atmosfæren var veldig behagelig. Det var god mat i bassengbaren, og som tidligere nevnt, veldig god service! Uten at det ble slitsomt. Området føltes veldig trygt, og det var kort vei til ulike supermarked og spisesteder.