Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 372 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Selve hotellet er meget bra
-
Mat og serveringen. Har reist til St. James siden starten i 2001 og har aldri fått dårligere mat og drikke. Serveringen tar alt for lang tid. Dette må forandres til neste års sesong

Bekreftet gjest: 2021-10-03


9 av 10

+
Hotellet er veldig bra. Det er 5. gang vi er på James Hotel, og vi har allerede bestilt tur til neste år.
-
En stor skuffelse i år er at restauranten er skilt ut fra hotellet. Frokosten er bra, men lunch og middagsmenyen er dårlig. Det serveres ikke en eneste gresk rett. Betjeningen i restauranten er uprofesjonelle og servicen er dårlig. Det står i Apollo’s beskrivelse at det er barbecue-aften en kveld i uken, og underholdning en kveld i uken. Dette stemmer overhode ikke. Derfor er restauranten nesten folketom om kveldene.

Bekreftet gjest: 2021-10-03


7 av 10

+
Beliggenhet i forhold til bassengområde og strand , meget rolig slik vi setter mest pris på
-
Internett var langt dårligere enn forespeilet av Apollo, nesten ubrukelig , måtte koble meg opp via mobiltelefon-nettet. Det var alt for lite tilgang på varmt vann. Rengjøring måtte påpekes av oss at skulle være 6 dgr pr uke , og ikke bare to,

Bekreftet gjest: 2021-10-03


8 av 10

+
Beliggenhet og uteområder
-
Personalet i restauranten og baren, var det elendig service, og bør absolutt skiftes ut. Også menyen i restauranten var veldig dårlig. Dere bør absolutt se på den personen som driver restauranten og baren, på ST. James hotellet

Bekreftet gjest: 2021-10-03


8 av 10

+
Fantastisk beliggenhet i stille omgivelser, deilig og fredelig på stranda, ikke så tett med solsenger😄 Veldig gode senger, god aircondion. God mat.
-
Bedre wifi, bedre renhold spes badet.

Bekreftet gjest: 2021-10-03


10 av 10

+
Beliggenheten Stemningen Fredelig
-
Litt mer gresk tradisjon i restauranten, både mht. mat og musikk

Bekreftet gjest: 2021-10-03


5 av 10

+
-
Varmt vann i dusjen. Ble kaldt utpå kvelden. Morgenen vi skulle reise var det kun kaldt vann. Vi synes det er litt mistenkelig. Det var siste dag med gjester, og vi tror de hadde slått av tilgang på varmt vann. Dette trekker mye ned på vårt helhetsinntrykk.

Bekreftet gjest: 2021-10-03


10 av 10

+
Beliggenhet, personalet
-
Fjerne maur .Dempe, skru av musikken deler av dagen, trenger ikke musikk når en hører småbølgene mot stranda. Gjestene var stort sett godt voksne, musikken moderne.

Bekreftet gjest: 2021-10-03


8 av 10

+
Koselig familiedrevet hotell!Fin Strand. Koselig restaurant!
-

Bekreftet gjest: 2021-10-03


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

113 vurderinger
Utmerket
 
54
Veldig bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

30.07.2021

av Olma1304

Nydelig, aldeles nydelig

Har vært en uke på dette kjempefine, koselige og hyggelige hotellet, og har aldri møtt et hyggeligere personale. Nydelig Strand, nydelig resturant, rommene er freshe, maten er kjempegod til en rimelig pris, og bassenget er fint. 10€ for to senger ved stranden HELE dagen+to vannflasker. De ansatte er de hyggeligste ansatte vi har opplevd, alle kan godt engelsk og smiler hele tiden. Busstoppet er 100m fra hotellet og de har busstidene i resepsjonen. Du kan leie biler og scootere lett, og beliggenheten er kjempebra, 10 minutter unna Lindos feks. De ansatte/hotellet er veldig behjelpelig mtp korona; de fikset at testfolk kom til hotellet og testet, slik at du slipper å dra feks 1,5t med buss inn til Rhodos. Veldig positivt overasket, anbefaler på det sterkeste:)

 
08.10.2019

av Sunnhordlending Leirvik, Norge

Fantastisk

Har hatt eit fantastisk flott opphold på dette koselige hotellet. Rommene er nyrenovert i 2019, med flotte bad og kjøkkeninnredning. Deilige myke senger. Kort vei til stranda, der det aldri var problem å finne ledige solsenger, var heller ikkje problem å finne solsenger ved bassenget. Rommene vart reingjort hver dag, og meget fornøyd med reingjøringa. Koselig bassengbar, der du får gode og enkle retter. Service vennlig personale. Ser at noen hadde problem med vatn som fløt utover hele gulvet når en dusjet, tips her er at døra inn til badet også fungerer som dusjdør, da unngår man dette problemet. Alt i alt eit perfekt hotell for oss som ikkje er så glad i store hotell, der man må stå i kø for alt mulig, og må tidleg opp for å sikre seg dei beste solsengene. Savnet kun oppvaskmiddel, kost og kjøkkenhåndkle.

 
05.08.2019

av Konstantinos T

Nydelig sted! Ambefalles.

Har vart i 2 uke på james hverdag. kald øll, nydelig mat,fantastisk service. Ble behandlet som familie. Ambefaller på det sterkeste. PS clubsandwich bør prøves Hilse til Giorgos megi. Tusen takk for nydelig service. Kommer tilbake definitely 👍😉

 
22.07.2019

av josefina435

Koselig hotell, med fin beliggenhet.

Hotellet har topp beliggenhet, stille og rolig område. Kort avstand til Lindos, som jeg anbefaler et besøk til. Rommene på hotellet var helt grei standard, sengene var gode. Fikk utmerket service av de som jobbet i resepsjonen og bassengbaren. Det som trekker ned er dårlig renhold av rommene, noen dager var bedre enn andre. Var også en del maur på rommet. Dette er veldig synd, da det trekker ned helhetsopplevelsen av hotellet. Måtte selv kjøpe håndsåpe og ting til oppvask. Det var også umulig å dusje uten at hele badet ble vått. Tross dette kunne jeg fint reist tilbake til hotellet, da atmosfæren var veldig behagelig. Det var god mat i bassengbaren, og som tidligere nevnt, veldig god service! Uten at det ble slitsomt. Området føltes veldig trygt, og det var kort vei til ulike supermarked og spisesteder.

 
06.07.2019

av steinoo Trondheim, Norge

Bra hotell med flott beliggenhet

Hotellet beste reklame ligger i beliggenheten med eget basseng og 20m ned på stranda. Dette teller høyt for min familie. Restaurant i bassengområdet med god mat, både lunsj og middagsretter. Frokosten er enkel og ikke så mye å skryte av. Betjeningen er veldig hyggelig. Rommene har god airconditioning og oppleves bra for er ferieopphold. En minus må gå til det trådløse nettet. Dette føles svært tregt og irriterende. Alt i alt et bra hotell som kan anbefales!