Deluxerom med eget basseng

Deluxerom med eget basseng på uteplassen og panoramautsikt over havet. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger høyst opp i bygningen, som ligger i en skråning.

Romstørrelse: Ca. 27-31 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse og havutsikt. Ulik stil på rommene. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-31 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom med delt basseng på uteplassen og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er noen meter å gå fra suiten til bassenget der det også er solsenger og parasoll.

Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med eget basseng på uteplassen og havutsikt. Innredning og stil varierer fra rom til rom. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-31 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med eget basseng på uteplassen og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er solsenger og parasoll ved bassenget.

Antall personer: 2

Suite med eget basseng

Suiter med eget basseng på uteplassen og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Superiorrom med delt basseng

Superiorrom med balkong eller terrasse med bassengutsikt og delt basseng. En soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med sofa. Det er noen trappetrinn mellom de to delene. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det kan være noen meter å gå fra suiten til bassenget der det også er solsenger og parasoll.

Antall personer: 2-3

Toroms suite med delt basseng

Toroms suiter med delt basseng på uteplassen og havutsikt. Et soverom med dobbeltseng og et oppholdsrom med sofagruppe. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt) inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er noen meter å gå fra suiten til bassenget der det også er solsenger og parasoll.

Romstørrelse: Ca. 58-60 kvm
Antall personer: 2-4